• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn brut

Rezultate pentru

Lemn brut - Import export

 1. EWEN INTERNATIONAL SARL

  Camerun

  Verified by europages badge

  Ewen International Sarl was founded in 2017. We are renowned internationally in the wood industry and provide you with the very best. Our mission is to always provide the best wood products on the work wood market. Thanks to fair transactions and our commitment to only provide you the very best, we have managed to become a wel-known brand in the field of wood products. Our shared interest for the wood product trade makes us a formidable force in the export industry. We are Cameroonian exporters and export worldwide. We are the main exporters, traders and suppliers of high quality wood products from tropical wood, wooden logs, wood chunks, sawn timber, industrial charcoal, restaurant charcoal and much more from Cameroon. Feel free to contact us for more details!

 2. FOR GUYANE

  Guyana franceza

  Verified by europages badge

  Compania FOR GUYANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Import-export - lemn, Lemn industrial, Lemn taiat si tratat, Constructii din lemn, wood, sawn-wood, Lemn - articole, și Import-export - lemn. Are sediul în Saint Laurent Maroni, Guyana franceza.

 3. ETS WATHELET

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ETS WATHELET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Izolare termica - materiale, Placi aglomerate, Panouri placate si contraplacate, Lemn taiat si tratat, Izolare termica - materiale, Placi aglomerate, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Sambreville (namur), Belgia.

 4. MERCER TORGAU GMBH & CO.KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MERCER TORGAU GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, Parchet, Structura de rezistenta din lemn, Ambalaje din lemn, Lemn - articole, Import-export - lemn, și Fundatii. Are sediul în Torgau, Germania.

 5. DEVIHOV RO SRL

  Romania

  DEVIHOV RO SRL prin parteneriatul cu ICSALCONS SRL, fondata in anul 2002, cu o lunga istorie in furnizare lemnului de esenta tare si a lemnului de esenta moale pe piata din Europa. Va oferim o gama variata de lemn proaspat taiat si uscat (tei, stejar, fag, frasin, brad). Oferim produsele noastre fabricilor de mobila, parchet, usi, etc. din majoritatea țărilor europene - Germania, Franța, Danemarca, Belgia, Olanda, Austria, Italia și altele.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Structura de rezistenta din lemn, Placi de lemn, Parchet, Structura de rezistenta din lemn, Placi de lemn, și Parchet. Are sediul în Skulsk, Polonia.

 2. RAUMAUSSTATTUNG VORBACH

  Germania

  Compania RAUMAUSSTATTUNG VORBACH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. Are sediul în Berg-Unterölsbach, Germania.

 3. HANS KAIM GMBH

  Germania

  Compania HANS KAIM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. Are sediul în Oberschwarzach, Germania.

 4. MADERAS VILLAPOL

  Spania

  Compania MADERAS VILLAPOL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Exotic wood, wooden sections, Lemn brut, și eucalyptus. Are sediul în Trabada-Lugo, Spania.

 5. GREEN FOREST

  Franta

  Compania GREEN FOREST, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Log wood, timber for sawmills, cutting wood, și timber. Are sediul în Troyes, Franta.

 1. ROBETA-HOLZ OHG

  Germania

  Compania ROBETA-HOLZ OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, wooden packing, cutting wood, Placi de lemn, și sawmills. Are sediul în Milmersdorf, Germania.

 2. PAULOWNIA ALÉM DOURO LDA

  Portugalia

  Compania PAULOWNIA ALÉM DOURO LDA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile timber logs, și wood houses. Are sediul în Leça Do Balio-Matosinhos, Portugalia.

 1. MAURIS BOIS

  Franta

  Compania MAURIS BOIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood panels, wooden structures, Wood siding, și Wood decking. Are sediul în Argonay, Franta.

 2. A.R. BOIS COMMERCIAL

  Franta

  Compania A.R. BOIS COMMERCIAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. Are sediul în La Châtre, Franta.

 3. HOUT MODEST

  Belgia

  Compania HOUT MODEST, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Materiale pentru constructii, Lemn brut, plates, electricians, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Diepenbeek, Belgia.

 4. BELGOPLAST

  Belgia

  Compania BELGOPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Cercevele pentru ferestre, Lemn taiat si tratat, Cercevele pentru ferestre, pvc windows, și carpentry workshop. Are sediul în Flémalle, Belgia.

 5. ANCIENS ETABLISSEMENTS JOS RENARD

  Belgia

  Compania ANCIENS ETABLISSEMENTS JOS RENARD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Materiale pentru acoperisuri, Lemn taiat si tratat, Materiale pentru acoperisuri, interior decoration fittings, și blackboards. Are sediul în Oreye, Belgia.

 6. JANSSENS EN JANSSENS

  Belgia

  Compania JANSSENS EN JANSSENS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn brut, Lumber trade, parquet, și laminated flooring. Are sediul în Hoogstraten, Belgia.

 7. ALTRIPAN

  Belgia

  Compania ALTRIPAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn brut, veneer plywood, plasterboard panels, și natural and dyed plywood. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 8. BOUWPUNT VANDEN BERGHE

  Belgia

  Compania BOUWPUNT VANDEN BERGHE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn brut, wholesale of building materials, paving tiles, și tools. Are sediul în Oostende, Belgia.

 1. CALLENS

  Belgia

  Compania CALLENS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - lemn, Exotic wood, African wood, și Import-export - lemn. Are sediul în Rekkem, Belgia.

 2. CAREMISO

  Belgia

  Compania CAREMISO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Dale si placi din ipsos, Lemn brut, insulation for buildings, soundproofing for buildings, și Dale si placi din ipsos. Are sediul în Ensival, Belgia.

 3. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

  Germania

  Compania B&H BESCHLAGTECHNIK OHG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Broaste, inchizatoare si chei, Lemn brut, Usi pentru locuinte, Feronerie pentru constructii, Broaste, inchizatoare si chei, Lemn brut, și Usi pentru locuinte. Are sediul în Ottersweier, Germania.

 4. UNITED LOGGERS

  Estonia

  Compania UNITED LOGGERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemne de foc, Lemn pentru talas, Lemn pentru prelucrat, Lemn brut, Lemne de foc, Lemn pentru talas, Lemn pentru prelucrat, și Lemn brut. Are sediul în SAKSA KÜLA, Estonia.

 5. KM MATERIAUX

  Belgia

  Compania KM MATERIAUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Beton gata preparat, Lemn brut, Beton gata preparat, gravel, și insulation for buildings. Are sediul în Jalhay, Belgia.

 6. HOUTHANDEL VAN HEMELRIJCK

  Belgia

  Compania HOUTHANDEL VAN HEMELRIJCK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, Lemn pentru prelucrat, wooden door, metal roofing, și detectors for theft alarm winders. Are sediul în Malderen, Belgia.

 7. HOUTHANDEL HENDRICKX

  Belgia

  Compania HOUTHANDEL HENDRICKX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn brut, oak, și Wood siding. Are sediul în Leest, Belgia.

 8. HOUTHANDEL & HOUTZAGERIJ P. VAN MECHGELEN

  Belgia

  Compania HOUTHANDEL & HOUTZAGERIJ P. VAN MECHGELEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, Lemn taiat si tratat, Placi de lemn, și woodworking. Are sediul în Arendonk, Belgia.

 9. SOMAPIL - SOCIEDADE DE MADEIRAS DE PINHO, LDA

  Portugalia

  Compania SOMAPIL - SOCIEDADE DE MADEIRAS DE PINHO, LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile timber by-products, și wooden structures. Are sediul în Regueira De Pontes, Portugalia.

 10. GRODKOW SP. Z O.O. PRODUCENT DRZEWA BUDOWLANEGO, OPAKOWANIA, IMPREGNACJA CISNIENIOWA

  Polonia

  Compania GRODKOW SP. Z O.O. PRODUCENT DRZEWA BUDOWLANEGO, OPAKOWANIA, IMPREGNACJA CISNIENIOWA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn brut, staircase, garden furniture, și parquet. Are sediul în Grodkow, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lemn brut - Import export

Număr de rezultate

25.059 Intreprinderile