• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • marfuri in excedent

Rezultate pentru

Marfuri in excedent - Import export

 1. WARENHANDELS-CONTOR UETERSEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Over the last 20 years, Warenhandels-Contor Uetersen GmbH has become a successful specialist in surplus goods, leftover stocks and excess stocks from industry. Our main business includes the following sectors: Textiles (undergarments, stockings, women's outerwear, men's outerwear, youth outerwear, children's outerwear, etc.), household goods of all types, foodstuffs of all types including frozen food, DIY goods and electric and electronic goods. Our products and services include: Remaining stock (discontinued products), surplus furniture stock, surplus electronics stock, purchase of special and remaining stock, surplus stock for women's outerwear fabrics, surplus food stocks, damaged goods and textile distribution.

 2. MOBITRADE

  Belgia

  Compania MOBITRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - textile si imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Marfuri in excedent, Tesaturi, coated fabrics, sun screen, și Marfuri in excedent. Are sediul în Beveren-Leie, Belgia.

 3. ARTIMES INTERNATIONAL

  Germania

  Compania ARTIMES INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, Costume - barbati, Incaltaminte, și Costume - barbati. Are sediul în Nordhorn, Germania.

 4. GESTOCKALIA

  Spania

  Compania GESTOCKALIA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile output. Are sediul în Elda, Spania.

 5. ASSY FE ANTONIO HERNANDEZ

  Spania

  Compania ASSY FE ANTONIO HERNANDEZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electrice si electronice, Componente electronice, Componente electrice si electronice, purchase of inherited sets, Componente electronice, și Clearance of batches for discount traders. Are sediul în Madrid, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ATLANTIC DÉBARRAS

  Franta

  Compania ATLANTIC DÉBARRAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clearing offices, warehouses and stores, archive removals, office movers, și company movers. Are sediul în Plogonnec, Franta.

 2. INTERNATIONAL TEX TRADE S.R.L

  San Marino

  Compania INTERNATIONAL TEX TRADE S.R.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri in excedent, women's clothing, men clothing, și Marfuri in excedent. Are sediul în Faetano, San Marino.

 3. D & G SERVICES

  Belgia

  Compania D & G SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ladder hire. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. MULTIMETAL S.R.L.

  Italia

  Compania MULTIMETAL S.R.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Purchase and sale of metals, Purchase of iron, și purchase of metal scraps. Are sediul în Monte Marenzo, Italia.

 5. DED - DESTOCK EXPORT DEVELOPMENT

  Franta

  Compania DED - DESTOCK EXPORT DEVELOPMENT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. Are sediul în Meru, Franta.

 1. IMPEXUM GMBH

  Germania

  Compania IMPEXUM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri in excedent, Electricitate - echipamente de distributie, Electronica - import-export, Marfuri in excedent, Electricitate - echipamente de distributie, și Electronica - import-export. Are sediul în Gau-Bickelheim, Germania.

 2. AGAVA

  Belgia

  Compania AGAVA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosmetice, stock management, Supply chain execution, Cosmetice, și Maintenance products. Are sediul în Komen, Belgia.

 1. RECOTINTA TRADING, S.L.

  Spania

  Compania RECOTINTA TRADING, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cartridges for ink-jet printers, și ink-jet printer. Are sediul în Bollullos De La Mitación, Spania.

 2. COBBY'S

  Belgia

  Compania COBBY'S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri in excedent, Fire si fibre textile naturale, Croitorie, textile, Tesaturi, Marfuri in excedent, Fire si fibre textile naturale, Croitorie, textile, și Tesaturi. Are sediul în Drongen, Belgia.

 3. LIQUIDAMOS

  Spania

  Compania LIQUIDAMOS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, stock management, clothes stocks, containerized transport, și Consiliere pentru companii. Are sediul în Vilanova i La Geltrú, Spania.

 4. ATEN FRANCE

  Franta

  Compania ATEN FRANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marfuri in excedent, brand name stock, și Marfuri in excedent. Are sediul în Paris, Franta.

 5. LIQUIDACION STOCK

  Spania

  Compania LIQUIDACION STOCK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. Are sediul în Palma De Mallorca, Spania.

 6. STOCKLOT WORLD LTD

  Regatul Unit

  Compania STOCKLOT WORLD LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clearance of batches for discount traders, Sales and stock clearance by discount trading pallets, și salvage and recovery for cargo ships. Are sediul în Harrogate, Regatul Unit.

 7. ONLY ARMY SURPLUS

  Regatul Unit

  Compania ONLY ARMY SURPLUS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile military clothing, și military clothing accessories. Are sediul în West Cotton Close, Regatul Unit.

 8. DESUKA TRADE GMBH

  Germania

  Compania DESUKA TRADE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, Serviciu comercial, Haine de dama, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, și Serviciu comercial. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. GROSSHANDEL S&M

  Germania

  Compania GROSSHANDEL S&M, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile import, export, textile products, și wholesale. Are sediul în Datteln, Germania.

 2. KAGEMAA GMBH

  Germania

  Compania KAGEMAA GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Vehicule - componente si piese mecanice, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, și Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. Are sediul în Au, Germania.

 3. RBK-INTERNATIONAL GROUP

  Germania

  Compania RBK-INTERNATIONAL GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fabric stocks. Are sediul în Langen, Germania.

 4. ARSEF KOPALIAN E.K.

  Germania

  Compania ARSEF KOPALIAN E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, Serviciu comercial, Haine de dama, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, și Serviciu comercial. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. EMPORIO AFRAMI

  Belgia

  Compania EMPORIO AFRAMI, care își desfășoară activitatea în domeniul Duty-free - comert international. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alcool si bauturi alcoolice, Vinuri, Marfuri in excedent, haberdashery, Alcool si bauturi alcoolice, Vinuri, și Marfuri in excedent. Are sediul în BRUXELLES, Belgia.

 6. HAGU - WARENVERWERTUNGS-U.-VERMITTLUNGS GMBH

  Germania

  Compania HAGU - WARENVERWERTUNGS-U.-VERMITTLUNGS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, Serviciu comercial, Haine de dama, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, și Serviciu comercial. Are sediul în Mitwitz, Germania.

 7. SAILHAUS BV

  Belgia

  Compania SAILHAUS BV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marfuri in excedent. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall coverings, floor coverings, și polyurethane. Are sediul în Waregem, Belgia.

 8. P&P INTERNATIONAL LTD

  Germania

  Compania P&P INTERNATIONAL LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - agenti, Marfuri in excedent, Organizatii comerciale, Serviciu comercial, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, Organizatii comerciale, și Serviciu comercial. Are sediul în Köln, Germania.

 9. YÜCEL TRADING GMBH

  Germania

  Compania YÜCEL TRADING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame de ras compacte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, Haine de dama, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, Haine barbatesti, Haine de dama, Import-export - agenti, și Marfuri in excedent. Are sediul în Oststeinbek, Germania.

 10. STOCKTRADE24

  Germania

  Compania STOCKTRADE24, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, Serviciu comercial, Haine de dama, Import-export - agenti, Marfuri in excedent, și Serviciu comercial. Are sediul în Beedenbostel, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit