• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • peste in conserva

Rezultate pentru

Peste in conserva - Import export

 1. DISTRAZUR

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DISTRAZUR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi, Fructe si legume - import-export, Peste in conserva, Sosuri, Bauturi, Fructe si legume - import-export, Peste in conserva, și Sosuri. Are sediul în Malataverne, Franta.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Conserve de legume, Branzeturi, Masline, Mirodenii, Produse congelate si congelate rapid, Fine food, Peste in conserva, și fresh vegetables. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. DGM SHIPPING AS

  Estonia

  Compania DGM SHIPPING AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 4. CONSERVAS HOYA

  Spania

  Compania CONSERVAS HOYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Crustacee in conserva, tuna, Peste in conserva, Crustacee in conserva, și anchovies. Are sediul în Santoña-Cantabria, Spania.

 5. CARLINO SRL

  Italia

  Compania CARLINO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gastronomie - specialitati, Conserve de peste, fructe de mare si melci, Anchovies, Gastronomie - specialitati, și Conserve de peste, fructe de mare si melci. Are sediul în Sciacca, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania OTTO FRANCK IMPORT GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Conserve de fructe, Produse congelate si congelate rapid, Peste in conserva, Conserve de fructe, Espresso coffees, și Produse congelate si congelate rapid. Are sediul în Augsburg, Germania.

 2. EIRASMAR

  Spania

  Compania EIRASMAR, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste congelat si congelat rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Moluste cu cochilie in conserva, Conserve de peste, fructe de mare si melci, Peste in conserva, shellfish, Moluste cu cochilie in conserva, Conserve de peste, fructe de mare si melci, și Peste in conserva. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 3. JENRAD CORPORATION (PTY) LTD

  Africa de Sud

  Compania JENRAD CORPORATION (PTY) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe si legume - import-export, Fructe si legume - import-export, water supplier, și oats. Are sediul în Cape Town, Africa de Sud.

 4. JEALSA

  Spania

  Compania JEALSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tuna in olive oil, tinned seafood, preserved shellfish, și packaged tuna. Are sediul în Boiro (a Coruña), Spania.

 5. SUPOY

  Ucraina

  Compania SUPOY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile products for aviculture, preserves in oil, Marketing of preserved seafood, și production of tinned fish. Are sediul în Cherkasy, Ucraina.

 1. CMC FOOD SP.ZO.O.

  Polonia

  Compania CMC FOOD SP.ZO.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri vegetale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ulei de masline, Peste in conserva, Import-export - produse agro-alimentare, sweet and sour vegetables, Ulei de masline, Peste in conserva, și Import-export - produse agro-alimentare. Are sediul în Inwald, Polonia.

 2. FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA

  Portugalia

  Compania FABRICA DE CONSERVAS A POVEIRA, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, și Peste in conserva. Are sediul în Póvoa De Varzim, Portugalia.

 1. FJOKSAK AS

  Norvegia

  Compania FJOKSAK AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. Are sediul în Ålesund, Norvegia.

 2. LINEA GASTRO GMBH

  Germania

  Compania LINEA GASTRO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie dietetica si biologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Mancaruri gatite si delicatese, Gastronomie - specialitati, Peste in conserva, Mancaruri gatite si delicatese, și Gastronomie - specialitati. Are sediul în Badenweiler, Germania.

 3. SPANISH GOURMET TRADING

  Spania

  Compania SPANISH GOURMET TRADING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Delicatese, Wines - Spain, olive oil, Peste in conserva, și Delicatese. Are sediul în Mairena Del Aljarafe, Spania.

 4. CONSERVAS LAVIN

  Spania

  Compania CONSERVAS LAVIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. Are sediul în Santoña, Spania.

 5. NOUVELLE SOCIETE AMADIR

  Maroc

  Compania NOUVELLE SOCIETE AMADIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. Are sediul în Agadir, Maroc.

 6. CONSERVAS REZUMAR

  Spania

  Compania CONSERVAS REZUMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anchovies marinated in olive oil. Are sediul în Laredo, Spania.

 7. PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT)

  Maroc

  Compania PESCA MAREE (FISH & SEAFOOD EXPORT), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh fish export, fresh fish processing, și frozen seafood. Are sediul în Grand-Casablanca, Maroc.

 8. FAGURI PROD OÜ

  Estonia

  Compania FAGURI PROD OÜ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 1. COFACO AÇORES, SA

  Portugalia

  Compania COFACO AÇORES, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tinned seafood. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 2. KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KARL-HEINZ EHLKEN GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faina si gris, Peste in conserva, Carton pentru ambalaje, Carton special si de uz tehnic, Faina si gris, Peste in conserva, Carton pentru ambalaje, și Carton special si de uz tehnic. Are sediul în Bremerhaven, Germania.

 3. CONSERVAS BELAMAR, LDA.

  Portugalia

  Compania CONSERVAS BELAMAR, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de peste, fructe de mare si melci, sardine, anchovies, sardines and mackerel, Conserve de peste, fructe de mare si melci, și tuna. Are sediul în Vila Do Conde, Portugalia.

 4. LUÇAS & C.ª, LDA.

  Portugalia

  Compania LUÇAS & C.ª, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fish pate and pastes, tinned fish, și tinned seafood. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 5. LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA

  Portugalia

  Compania LARGISPOT - PRODUTOS ALIMENTARES, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Peste in conserva, dried fish, frozen fish, și frozen fish export. Are sediul în Gafanha Da Nazaré, Portugalia.

 6. CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A.

  Portugalia

  Compania CORESA - CONSERVEIROS REUNIDOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 7. THE VILLAGE SHOPPE LTD

  Regatul Unit

  Compania THE VILLAGE SHOPPE LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tinned fish, și tinned beef. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER

  Franta

  Compania VERTAUEN GLOBAL SUPPLIER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului, Tomato paste, Canned tuna, și Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. Are sediul în Paris, Franta.

 9. ITALIA NET FOOD SNC

  Italia

  Compania ITALIA NET FOOD SNC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, wholesale of cakes and pastries, canned pulses, Peste in conserva, și Mezeluri fierte si mezeluri sarate. Are sediul în Reggio Emilia, Italia.

 10. ANCHOASDELUXE

  Spania

  Compania ANCHOASDELUXE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste in conserva. Are sediul în Pontejos, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Peste in conserva - Import export

Număr de rezultate

689 Intreprinderile