• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • melci in conserva

Rezultate pentru

Melci in conserva - Import export

 1. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Compania PERLESCARGOTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri gatite si delicatese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Melci in conserva, Mancaruri preparate congelate rapid, snails, Frozen foods, Luxury food export, certificates food, edible snail breeding, ready-to-eat snails, și snail breeding. Are sediul în Sevlievo, Bulgaria.

 2. LUMACA ITALIA

  Italia

  Compania LUMACA ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snails, și organic breeding. Are sediul în Pescara, Italia.

 3. MERCADO CARACOL

  Spania

  Compania MERCADO CARACOL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. Are sediul în El Prat De Llobregat-Barcelona, Spania.

 4. AGROFARMA

  Grecia

  Compania AGROFARMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. Are sediul în Larisa, Greece, Grecia.

 5. CARACOLES PERIBÁÑEZ

  Spania

  Compania CARACOLES PERIBÁÑEZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Melci, și Melci. Are sediul în Beniparrell (valencia), Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LA LUMACA

  Italia

  Compania LA LUMACA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Melci in conserva, și Melci in conserva. Are sediul în Viterbo, Italia.

 2. HELIFRUSA

  Spania

  Compania HELIFRUSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Melci in conserva, snails, ready-to-eat snails, Edible snails, și Melci in conserva. Are sediul în Lorca, Spania.

 3. FEREIKOS

  Grecia

  Compania FEREIKOS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Live snails, edible snail breeding, Pre-cooked snails, și Frozen snails. Are sediul în Corinth, Grecia.

 4. HÉLIX SANTA ANA

  Spania

  Compania HÉLIX SANTA ANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie zootehnica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Melci in conserva, snails, Melci in conserva, și ready-to-eat snails. Are sediul în La Coruña, Spania.

 5. ROMANZINI SAS

  Franta

  Compania ROMANZINI SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broaste, processed snails, Broaste, și snails. Are sediul în LA RIVIERE DRUGEON, Franta.

 1. HELIXIRION SNAILS

  Grecia

  Compania HELIXIRION SNAILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snail breeding, cochlea, și Edible snails. Are sediul în Volos, Grecia.

 2. LUMACHERIA ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Compania LUMACHERIA ITALIANA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. Are sediul în Cherasco, Italia.

 1. CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S.

  Italia

  Compania CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie agricola. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Melci in conserva, edible snail breeding, și Melci in conserva. Are sediul în San Giovanni In Fiore, Italia.

 2. LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Italia

  Compania LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse cosmetice biologice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile AGRICULTURA ECOLOGICA, Melci in conserva, AGRICULTURA ECOLOGICA, Melci in conserva, Edible snails, și snails. Are sediul în Ghedi, Italia.

 3. AZIENDA AGRICOLA PRADA

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA PRADA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snails. Are sediul în Brembate, Italia.

 4. BIOCARACOL

  Portugalia

  Compania BIOCARACOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cochlea, și ready-to-eat snails. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 5. EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI.

  Turcia

  Compania EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. HELIXLAND

  Grecia

  Compania HELIXLAND, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile edible snail breeding, processed snails, și ready-to-eat snails. Are sediul în Kastoria, Grecia.

 7. HELIXMUR

  Spania

  Compania HELIXMUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Melci in conserva, edible snail breeding, și Melci in conserva. Are sediul în Murcia, Spania.

 8. RAVLYKOVA KHATA

  Ucraina

  Compania RAVLYKOVA KHATA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snails, și snail breeding. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 1. LA LUMACA BAIATA

  Italia

  Compania LA LUMACA BAIATA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile edible snail breeding. Are sediul în Paceco, Italia.

 2. UAB BALTIC ESCARGOTS

  Lituania

  Compania UAB BALTIC ESCARGOTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 3. LUWES - KEONG SUMBER MAKMUR

  Indonezia

  Compania LUWES - KEONG SUMBER MAKMUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snails. Are sediul în Sukoharjo, Indonezia.

 4. HELIX ITALIA SRL

  Italia

  Compania HELIX ITALIA SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. Are sediul în Sassari, Italia.

 5. POLISH SNAIL HOLDING

  Polonia

  Compania POLISH SNAIL HOLDING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. Are sediul în Elbląg, Polonia.

 6. ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE

  Turcia

  Compania ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. L'ESCARGOT FRAIS

  Belgia

  Compania L'ESCARGOT FRAIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snail breeding, și hand-crafted production. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 8. BAGES CARGOL S.L

  Spania

  Compania BAGES CARGOL S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dried mushrooms. Are sediul în Fonollosa, Spania.

 9. LA LUMACA PERFETTA

  Italia

  Compania LA LUMACA PERFETTA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snails, și Live snails. Are sediul în Salerno, Italia.

 10. ARDESEN RUTAY

  Turcia

  Compania ARDESEN RUTAY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Melci in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood roof building, building infrastructure, și edible snail breeding. Are sediul în Ardeşen Rize, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit