• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • in - tesaturi

Rezultate pentru

In - tesaturi - Import export

 1. SIMTEKS TEXTILE

  Turcia

  Verified by europages badge

  Welcome to Simteks Textile, a leading manufacturer of textile weaving and garment products based in Turkey. With a legacy dating back to 1995, we take pride in our state-of-the-art 8, 000 m² production facility dedicated to weaving and garment production. Our impressive production capacity of 13 million meters per year in the home textile and clothing sectors allows us to meet a wide range of demands. We offer a diverse selection of fabrics, including dobby and jacquard designs, with widths ranging from 2.30 to 5.40. From knit fabric to cloth, muslin to hand-tufted fabrics, and pike fabric, we ensure a comprehensive repertoire to cater to various needs. Explore our extensive product range, featuring premium-quality items such as kitchen towels, kitchen napkins, kitchen drying towels, duvet cover sets, muslin bedspreads, seat covers, peshtemals, and more. We are delighted to introduce MylasaHome, our exceptional home textile brand meticulously crafted by Simteks Textile. MylasaHome is dedicated to creating textiles that bring comfort, style, and elegance to your living spaces. With our unwavering dedication to customization, we can fulfill your specific requirements, producing textiles in any size and dimension you desire. Please do not hesitate to contact us for more information!

 2. SEGOVIN TEKSTIL A.S.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania SEGOVIN TEKSTIL A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Bumbac - tesaturi, polyester fabrics, In - tesaturi, Bumbac - tesaturi, Viscose fabrics, lyocell - tencel – regenered cellulose fabrics, printed fabrics, și ecovero fabrics. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. TESATURI ALESE

  Romania

  TesaturiAlese.ro este un magazin online cu produse pentru casa de cea mai buna calitate ( lenjerii de pat, lenjerii de pat pentru copii, paturi, cuverturi, prosoape, halate, perne, pilote, covoare). Produsele noastre sunt confectionate din materiale de calitate superioara, sunt placute la atingere, nu se decoloreaza si rezista foarte bine la spalari multiple. Lenjeriile de pat au tesatura deasa, sunt usor de intretinut si nu irita pielea. Scopul acestui magazin este de a va oferi produse de calitate la preturi accesibile si de a va asigura livrarea rapida si in bune conditii a produselor comandate, astfel incat sa va bucurati de un confort sporit si de increderea de a face cumparaturi online in siguranta. Pentru a vedea gama noastra de produse va invitam sa vizitati magazinul online pe www.tesaturialese.ro .

 4. CRAFTY HOUSE

  Rusia

  Compania CRAFTY HOUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pungi de hartie, Hartie - vesela si obiecte de unica folosinta, Tacamuri, Linguri, furculite si cutite, Pungi de hartie, Hartie - vesela si obiecte de unica folosinta, Tacamuri, și Linguri, furculite si cutite. Are sediul în Smolensk, Rusia.

 5. RITAS TEXTILE LTD.

  Turcia

  Compania RITAS TEXTILE LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru confectii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, In - tesaturi, Textile - import-export, fabrics, Tesaturi, In - tesaturi, și Textile - import-export. Are sediul în Bursa, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. URENTEL, LDA

  Portugalia

  Compania URENTEL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi amestec, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Haine pentru femei - marimi mari, Tesaturi amestec, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, men's clothing, și Haine pentru femei - marimi mari. Are sediul în Guimarães, Portugalia.

 2. ALETA NATURALIS UAB

  Lituania

  Compania ALETA NATURALIS UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fete de masa, Fete de masa, și bathroom linen. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 3. LINAS AB

  Lituania

  Compania LINAS AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. Are sediul în Panevezys, Lituania.

 4. JOHN ENGLAND (BANBRIDGE) LTD

  Regatul Unit

  Compania JOHN ENGLAND (BANBRIDGE) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dyed fabric, și jacquard fabric. Are sediul în Banbridge, Regatul Unit.

 5. VERILIN

  Belgia

  Compania VERILIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fete de masa, blankets, pillows, și Fete de masa. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 1. TROUILLET CIE

  Franta

  Compania TROUILLET CIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi artificiale si sintetice, In - tesaturi, Tesaturi artificiale si sintetice, In - tesaturi, brocade fabrics, și matching fabrics. Are sediul în Chauffailles, Franta.

 2. GÜNGÖR TEKSTIL

  Turcia

  Compania GÜNGÖR TEKSTIL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dyed fabric, wholesale fabrics, și acrylic fabrics. Are sediul în Kahramanmaraş, Turcia.

 1. LINEN PARTNER - LNIANE TKANINY, DZIANINY I TEKSTYLIA

  Polonia

  Compania LINEN PARTNER - LNIANE TKANINY, DZIANINY I TEKSTYLIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. Are sediul în Jelenia Góra, Polonia.

 2. MIR INTERNATIONAL AB

  Suedia

  Compania MIR INTERNATIONAL AB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile linen linens, linen fabrics, fabrics, și linens for the home. Are sediul în Ätran, Suedia.

 3. TISECO

  Belgia

  Compania TISECO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rufarie, Rufarie, textile products, houseware, și cloth. Are sediul în Ingooigem, Belgia.

 4. ORSHA LINEN MILL

  Belarus

  Compania ORSHA LINEN MILL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie de pat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Rufarie, Fete de masa, linen fabrics for technical and industrial use, In - tesaturi, Rufarie, și Fete de masa. Are sediul în ORSHA, Belarus.

 5. TAN TEKSTIL

  Turcia

  Compania TAN TEKSTIL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Bumbac - tesaturi, In - tesaturi, Tesaturi artificiale si sintetice, Tesaturi, Bumbac - tesaturi, In - tesaturi, și Tesaturi artificiale si sintetice. Are sediul în DENIZLI, Turcia.

 6. TEXTILE SERVICE J.M.

  Franta

  Compania TEXTILE SERVICE J.M., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Bumbac - tesaturi, silk furnishing fabrics, In - tesaturi, Bumbac - tesaturi, și glazing. Are sediul în Burlats, Franta.

 7. DARK BLUE INTERNATIONAL LTD.

  Regatul Unit

  Compania DARK BLUE INTERNATIONAL LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bed linen, curtains for interiors, și bathroom linen. Are sediul în Barking, Regatul Unit.

 8. ANN VERBRUGGEN INTERIEUR

  Belgia

  Compania ANN VERBRUGGEN INTERIEUR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, interior decoration and furnishings, In - tesaturi, curtains and blinds, și Hotel Bedlinen. Are sediul în Brasschaat, Belgia.

 1. KLASIKINE TEKSTILE

  Lituania

  Compania KLASIKINE TEKSTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Lenjerie de pat, Finisarea produselor textile, Haine de dama, In - tesaturi, Lenjerie de pat, Finisarea produselor textile, și Haine de dama. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 2. ELITIS

  Franta

  Compania ELITIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. Are sediul în Toulouse, Franta.

 3. J.A.B. DISTRIBUTION

  Franta

  Compania J.A.B. DISTRIBUTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Ambalaje alimentare, timber, candles, In - tesaturi, și Ambalaje alimentare. Are sediul în Nice, Franta.

 4. ESENTEKS TEKSTIL VE KONFEKSIYON SAN. TIC. LTD STI.

  Turcia

  Compania ESENTEKS TEKSTIL VE KONFEKSIYON SAN. TIC. LTD STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - tesaturi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. TEXTILWERKE AG TWB

  Elvetia

  Compania TEXTILWERKE AG TWB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, Lenjerii pentru colectivitati, In - tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, și Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Root, Elvetia.

 6. DELIGHTING

  Germania

  Compania DELIGHTING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi, somiere si saltele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, In - tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, Tesaturi, In - tesaturi, Rufarie, și Lenjerie de pat. Are sediul în Lautertal, Germania.

 7. LIMA OBJEKTTEXTILIEN

  Germania

  Compania LIMA OBJEKTTEXTILIEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Rufarie, Prosoape si prosoape de baie, Lenjerie de pat, In - tesaturi, Rufarie, Prosoape si prosoape de baie, și Lenjerie de pat. Are sediul în St. Johann, Germania.

 8. ELASTA & FLOREX THE LIFESTYLE GMBH

  Germania

  Compania ELASTA & FLOREX THE LIFESTYLE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Rufarie, Prosoape si prosoape de baie, Lenjerie de pat, In - tesaturi, Rufarie, Prosoape si prosoape de baie, și Lenjerie de pat. Are sediul în Bitburg, Germania.

 9. SAVOIR-WIESE

  Germania

  Compania SAVOIR-WIESE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, In - tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în Schwalmtal, Germania.

 10. MYK ORME VE DOKUMA KUMAS SANAYI

  Turcia

  Compania MYK ORME VE DOKUMA KUMAS SANAYI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Catifea - tesaturi, Textile - import-export, fabrics, In - tesaturi, Catifea - tesaturi, și Textile - import-export. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit