• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • acoperisuri - lucrari

Rezultate pentru

Acoperisuri - lucrari - Import export

 1. LCDC COUVREUR

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LCDC COUVREUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Cannes, Franta.

 2. DAVID BOTTIER

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DAVID BOTTIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea constructiilor - lucrari, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Acoperirea constructiilor - lucrari, și Tamplarie si dulgherie - lucrari. Are sediul în Souppes Sur Loing, Franta.

 3. LEMON AND CO - PASSION DE L'HABITAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LEMON AND CO - PASSION DE L'HABITAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperisuri - lucrari, Placarea fatadelor, Fierbatoare de apa de uz casnic, Acoperisuri - lucrari, Placarea fatadelor, și Fierbatoare de apa de uz casnic. Are sediul în Raze, Franta.

 4. AJ RENOV

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania AJ RENOV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii - lucrari, Acoperisuri - lucrari, Instalatii - lucrari, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Grézieu La Varenne, Franta.

 5. COVER ITALIA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania COVER ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile light catchers, ENFC, roof covers, smoke/heat extractors, roofing materials, polycarbonate covers, roofing for industrial buildings, openable skylights, și pvc roofing. Are sediul în Legnano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALMAJANU NICOLAE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ALMAJANU NICOLAE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zidarie - lucrari, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faianta, Acoperisuri - lucrari, Zidarie - lucrari, Montare placi si dale ceramice - intreprinderi, Faianta, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în La Meilleraye-De-Bretagne, Franta.

 2. FISPO SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FISPO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, Acoperirea constructiilor - lucrari, Acoperisuri - lucrari, Etanseizare si izolare - antreprenori, Acoperirea constructiilor - lucrari, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Tito, Italia.

 3. BRICE MISSOUNDA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BRICE MISSOUNDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Structura de rezistenta din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea constructiilor - lucrari, Acoperisuri - lucrari, Acoperirea constructiilor - lucrari, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Levallois-perret, Franta.

 4. CHARLES CAPELLO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CHARLES CAPELLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperisuri - lucrari, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Caen, Franta.

 5. BOGLIONI NOËL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BOGLIONI NOËL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Claye-Souilly, Franta.

 1. RAV CONSTRUCT MONTAJ SI MENTENANTA

  Romania

  Rav Construct Company comercializeaza din anul 2005 sisteme de invelitori tip tigla metalica. Punem accent pe calitatea produselor si serviciilor oferite, acest lucru permitandu-ne sa oferim o garantie la monta de pana la 5 ani. Suntem distribuitori de acoperisuri tip tigla metalica Gerard, Novatik, Coilprofil si Viking Profil si de ferestre de mansarda VELUX. Deoarece stim ca pretul are un rol major in alegerea clientilor nostri, am ales o gama variata de produse, astfel incat sa putem oferi solutii corecte, atat beneficiarilor care doresc produse PREMIUM, cat si beneficiarilor care au un buget redus, dar care doresc o invelitoare sigura pentru o perioada indelungata de timp . In acest moment in portofoliul nostru de produse puteti gasi marcile : - GERARD - Tigla metalica cu acoperire de piatra naturala - VIKINGPROFIL - Tigla metalica cu acoperire de polyester - COILPROFIL - Tigla metalica cu acoperire de polyester - DELTA - Membrane pentru constructii - VELUX - Ferestre de mansarda si accesorii Pentru orice fel de informatii legate de produsele pe care le comercializam (tigla metalica, ferestre de mansarda, jgheaburi si burlane, membrane pentru acoperisuri, etc.), va rugam sa ne contactati. Vom raspunde in cel mai scurt timp cererii dumneavoastra si va vom furniza informatiile solicitate.

 2. ZEN TRADING SRL

  Romania

  Partener Ruukki, SC Zen Trading SRL, vinde si istaleaza o gama variata de modele si culori de invelitori pentru acoperisuri rezidentiale: tigle metalice, tabla plana prefaltuita model clasic, tabla plana faltuita manual sau tabla cutata (profile trapezoidale), sisteme pluviale, folii si membrane, ferestre de mansarda, elemente de etansare si accesorii. SC Zen Trading SRL comercializeaza si instaleaza panouri sanwich pentru hale industriale. Arealul de comercializare si montaj al SC Zen Trading SRL este o format din Judetele din centru-sud: Prahova, Buzau, Brasov, Calarasi, Ialomita, Ilfov, Dambovita, insa la cerere putem executa lucrari si in alte judete din tara.

 1. HIDROIZOLATII CONDURARU

  Romania

  Conduraru Grup Hidroizolatii - distributie si montaj de specialitate in realizarea lucrarilor de termo si hidroizolatii sisteme integrale de terase si fundatii in constructii civile si industriale sau in reabilitarea teraselor si acoperisurilor existente.Conduraru Grup Construct, are o experienta de peste 10 ani pe piata constructiilor civile si industriale prin furnizarea si realizarea sistemelor profesionale de termoizolatii si hidroizolatii cu membrane bituminoase sau pvc.

 2. GIULIO BARBIERI SRL

  Italia

  Compania GIULIO BARBIERI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile arbours and gazebos, aluminium gazebo rental, aluminium carport, și extendable tunnels. Are sediul în Poggio Renatico, Italia.

 3. KERAMO ROSSO

  Franta

  Compania KERAMO ROSSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Ceramica - placi si dale, Acoperisuri - lucrari, Placi si dale, Ceramica - placi si dale, Acoperisuri - lucrari, și ceramic floor tiles. Are sediul în Maurepas, Franta.

 4. ORNEMENTE TON TOIT

  Franta

  Compania ORNEMENTE TON TOIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Magny En Vexin, Franta.

 5. DACHAGENTUR INH. DANIEL MATTHES

  Germania

  Compania DACHAGENTUR INH. DANIEL MATTHES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Lüdenscheid, Germania.

 6. KRAUSE & SCHWARZ GMBH

  Germania

  Compania KRAUSE & SCHWARZ GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Kevelaer, Germania.

 7. PROGETTO & CASA

  Italia

  Compania PROGETTO & CASA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperisuri - lucrari, building - renovations, upgrading of electrical systems, coat insulation, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Castronno, Italia.

 8. LIMAS @ HOME

  Belgia

  Compania LIMAS @ HOME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea constructiilor - lucrari, Restaurari si renovari de imobile, Robinetarie sanitara, Acoperirea constructiilor - lucrari, damp treatment, Restaurari si renovari de imobile, și Robinetarie sanitara. Are sediul în Schelle, Belgia.

 1. AC DAKWERKEN BVBA

  Belgia

  Compania AC DAKWERKEN BVBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea constructiilor - lucrari, Acoperirea constructiilor - lucrari, roof repairs, și residential roofing work. Are sediul în Grimbergen, Belgia.

 2. PEINTURE MORET

  Belgia

  Compania PEINTURE MORET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Zugraveli - antreprenori, painters, general renovation work, Finisari, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Velaine, Belgia.

 3. TOITURE CABUS

  Belgia

  Compania TOITURE CABUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Jemeppe-Sur-Sambre, Belgia.

 4. RUBBEROOFS

  Regatul Unit

  Compania RUBBEROOFS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Gateshead, Regatul Unit.

 5. LEGNAMI AURELIO BELTRAMO

  Italia

  Compania LEGNAMI AURELIO BELTRAMO, care își desfășoară activitatea în domeniul Parchet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperisuri - lucrari, timber, laminated wood, Acoperisuri - lucrari, și wood arbours. Are sediul în Dronero, Italia.

 6. KINGSWOOD INSULATED CONSERVATORY ROOFS

  Regatul Unit

  Compania KINGSWOOD INSULATED CONSERVATORY ROOFS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Great Yarmouth, Regatul Unit.

 7. ROOFERS DUBLIN

  Irlanda

  Compania ROOFERS DUBLIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Dublin, Do7 F3f1, Irlanda.

 8. NIEUW DAK IN 24 UUR BVBA

  Belgia

  Compania NIEUW DAK IN 24 UUR BVBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Schoten, Belgia.

 9. RUSCE FRATELLI DI LUIGI & DONATO SNC

  Italia

  Compania RUSCE FRATELLI DI LUIGI & DONATO SNC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulation, civil roofing, copper roofs, și metal roofing. Are sediul în San Martino In Rio, Italia.

 10. KIMMENADE NEDERLAND B.V.

  Olanda

  Compania KIMMENADE NEDERLAND B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperisuri - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperirea constructiilor - lucrari, roof covering, roof improvements, Acoperirea constructiilor - lucrari, și multi-layered roofs. Are sediul în Helmond, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit