• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn pentru talas

Rezultate pentru

Lemn pentru talas - Import export

 1. LA SOLE EST SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Wood particles, wood meal, sawdust. Chemical and microbial analyses attest to the quality of the wood particles and the absence of noxious bacteria and micro-organisms and even pesticides and fertilizers. La.So.Le. Est affirms its leadership in Europe with its fully-automated installations that always uphold the latest environmental protection standards in force.

 2. SPÄNE WETZEL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SPÄNE WETZEL GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru talas. Are sediul în Bad Saulgau, Germania.

 3. B.A.S. HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania B.A.S. HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru talas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Talas si rumegus din lemn, bark mulch, Wood chips, Wood chips as fall protection, Wood shavings, Filter materials, biological, Riding arena surfaces, Sawdust, și Bark production. Are sediul în Wesel, Germania.

 4. LADENBURGER GMBH

  Germania

  Compania LADENBURGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru talas. Are sediul în Bopfingen, Germania.

 5. M.T.L.- MADEIRAS TRATADAS, LDA

  Portugalia

  Compania M.T.L.- MADEIRAS TRATADAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, și Lemn pentru talas. Are sediul în Monte Redondo Lra, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SAS CALVI CELESTIN

  Franta

  Compania SAS CALVI CELESTIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Exploatari forestiere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, Lemn taiat si tratat, Lemn pentru talas, Lemn taiat si tratat, sawmills, și Log wood. Are sediul în Ornans, Franta.

 2. UNITED LOGGERS

  Estonia

  Compania UNITED LOGGERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat negeluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemne de foc, Lemn pentru talas, Lemn pentru prelucrat, Lemn brut, Lemne de foc, Lemn pentru talas, Lemn pentru prelucrat, și Lemn brut. Are sediul în SAKSA KÜLA, Estonia.

 3. JSC SVETLOGORSK PULP&BOARD MILL

  Belarus

  Compania JSC SVETLOGORSK PULP&BOARD MILL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru talas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper and paperboard packaging. Are sediul în Svetlogorsk, Belarus.

 4. ENLES D.O.O.

  Slovenia

  Compania ENLES D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - lemn, Lemn pentru talas, Lemn taiat geluit, Import-export - lemn, Lemn pentru talas, și Lemn taiat geluit. Are sediul în Zrece, Slovenia.

 5. HOLZINDUSTRIE SCHLITZ GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HOLZINDUSTRIE SCHLITZ GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Lemn brut, Lemn pentru talas, Placi de lemn, Lemn brut, și Lemn pentru talas. Are sediul în Schlitz, Germania.

 1. THE TWO RIVERS PAPER CO LTD

  Regatul Unit

  Compania THE TWO RIVERS PAPER CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasta de hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasta de lemn, Lemn pentru talas, Pasta de lemn, și Lemn pentru talas. Are sediul în Watchet, Regatul Unit.

 2. EDUARD SCHMIDT - HACKGUT

  Austria

  Compania EDUARD SCHMIDT - HACKGUT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare si cosuri industriale, Reciclare - utilaje si instalatii, Lemn brut, Lemn pentru talas, Cuptoare si cosuri industriale, Reciclare - utilaje si instalatii, Lemn brut, și Lemn pentru talas. Are sediul în Großrußbach, Austria.

 1. AHLSTROM FIBRE COMPOSITES

  Regatul Unit

  Compania AHLSTROM FIBRE COMPOSITES, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasta de hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasta de lemn, Lemn pentru talas, Pasta de lemn, și Lemn pentru talas. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 2. ATELIER DES GRANGES SARL

  Franta

  Compania ATELIER DES GRANGES SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, Parchet, Lemn pentru talas, și Parchet. Are sediul în Escurolles, Franta.

 3. POLZLEITNER HOLZ GMBH

  Austria

  Compania POLZLEITNER HOLZ GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport in vrac. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn pentru talas, Lemn brut, și Lemn pentru talas. Are sediul în Annaberg-Lungotz, Austria.

 4. SMITH & MCLAURIN LTD

  Regatul Unit

  Compania SMITH & MCLAURIN LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasta de hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasta de lemn, Lemn pentru talas, Pasta de lemn, și Lemn pentru talas. Are sediul în Johnstone, Regatul Unit.

 5. JAMES CROPPER PLC

  Regatul Unit

  Compania JAMES CROPPER PLC, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasta de hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasta de lemn, Lemn pentru talas, Pasta de lemn, și Lemn pentru talas. Are sediul în Kendal, Regatul Unit.

 6. BRAHETROLLEBORG SKOV OG LANDBRUG

  Danemarca

  Compania BRAHETROLLEBORG SKOV OG LANDBRUG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, Lemn pentru prelucrat, Lemn pentru talas, și Lemn pentru prelucrat. Are sediul în Faaborg, Danemarca.

 7. GASPARINI FERDINANDO DI GASPARINI FRANCO E CLAUDIO S.N.C.

  Italia

  Compania GASPARINI FERDINANDO DI GASPARINI FRANCO E CLAUDIO S.N.C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, Talas si rumegus din lemn, Lemn pentru talas, și Talas si rumegus din lemn. Are sediul în Dosolo, Italia.

 8. LAMINAR- INDUSTRIA DE MADEIRAS E DERIVADOS, S.A.

  Portugalia

  Compania LAMINAR- INDUSTRIA DE MADEIRAS E DERIVADOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, și Lemn pentru talas. Are sediul în Pedroso, Portugalia.

 1. A/S LINDENBORG SKOVSELSKAB

  Danemarca

  Compania A/S LINDENBORG SKOVSELSKAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, și Lemn pentru talas. Are sediul în Arden, Danemarca.

 2. NORTHERN TISSUE GROUP

  Regatul Unit

  Compania NORTHERN TISSUE GROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasta de hartie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasta de lemn, Lemn pentru talas, Pasta de lemn, și Lemn pentru talas. Are sediul în Lancaster, Regatul Unit.

 3. HOLZHANDLUNG HECHT INH. RUDOLF APPELT E.KFM.

  Germania

  Compania HOLZHANDLUNG HECHT INH. RUDOLF APPELT E.KFM., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, și Lemn pentru talas. Are sediul în Bad Wurzach, Germania.

 4. AXEL SCHMITZ GMBH & CO KG

  Germania

  Compania AXEL SCHMITZ GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, și Lemn pentru talas. Are sediul în Wölferlingen, Germania.

 5. IB NORD NIELSEN

  Danemarca

  Compania IB NORD NIELSEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, și Lemn pentru talas. Are sediul în Thisted, Danemarca.

 6. BHT BAU- UND HOLZTECHNIK THÜRINGEN GMBH

  Germania

  Compania BHT BAU- UND HOLZTECHNIK THÜRINGEN GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Lemn pentru talas, Placi de lemn, și Lemn pentru talas. Are sediul în Saalburg-ebersdorf, Germania.

 7. SEGHESIO PIERLUIGI

  Italia

  Compania SEGHESIO PIERLUIGI, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, Talas si rumegus din lemn, Lemn pentru talas, și Talas si rumegus din lemn. Are sediul în Carru', Italia.

 8. LVP HOLZ GMBH

  Germania

  Compania LVP HOLZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru talas. Are sediul în Berlin, Germania.

 9. ILTES S.N.C. DI BIONDANI SILVANO & C.

  Italia

  Compania ILTES S.N.C. DI BIONDANI SILVANO & C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, Talas si rumegus din lemn, Lemn pentru talas, și Talas si rumegus din lemn. Are sediul în Cesano Maderno, Italia.

 10. BRENNER INTERNATIONALE HOLZ- UND SPÄNEHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania BRENNER INTERNATIONALE HOLZ- UND SPÄNEHANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi aglomerate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru talas, și Lemn pentru talas. Are sediul în Neuwied, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit