• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn ignifugat

Rezultate pentru

Lemn ignifugat - Import export

 1. T&G FRANCE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania T&G FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn ignifugat. Are sediul în Vaulx-En-Velin, Franta.

 2. PONTMEYER

  Olanda

  Compania PONTMEYER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn ignifugat, Placi de lemn, Lemn ignifugat, Placi de lemn, wood veneering, și mdf wood. Are sediul în Zaandam, Olanda.

 3. UNAL PERE ET FILS

  Franta

  Compania UNAL PERE ET FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paleti, Lemn ignifugat, Lemn - articole, Ambalaje din lemn, Paleti, Lemn ignifugat, Lemn - articole, și Ambalaje din lemn. Are sediul în Saint-Jean-Bonnefonds, Franta.

 4. LAUSITZHOLZ INH. ENRICO MARTIN

  Germania

  Compania LAUSITZHOLZ INH. ENRICO MARTIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn ignifugat. Are sediul în Lübbenau, Germania.

 5. INTO CHEMICALS BV

  Olanda

  Compania INTO CHEMICALS BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn ignifugat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fire fighting, Firebreak protection for buildings, Passive fire protection, și passive fire prevention. Are sediul în Deurne, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ATKINSON & KIRBY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ATKINSON & KIRBY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn ignifugat, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, și Lemn ignifugat. Are sediul în Ormskirk, Regatul Unit.

 2. SUTTNER MASSIVHOLZELEMENTE GMBH

  Germania

  Compania SUTTNER MASSIVHOLZELEMENTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn ignifugat, Import-export - lemn, Lemn ignifugat, și Import-export - lemn. Are sediul în Haselbach, Germania.

 3. COMPTOIR FAMENNOIS DU BOIS

  Belgia

  Compania COMPTOIR FAMENNOIS DU BOIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn ignifugat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Log wood, și sawn timber. Are sediul în Wepion, Belgia.

 4. ATECMA

  Spania

  Compania ATECMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn ignifugat, Lemn si mobilier - prelucrare si protectie, Lemn brut, Lemn ignifugat, Lemn si mobilier - prelucrare si protectie, și Lemn brut. Are sediul în Rubí-Barcelona, Spania.

 5. MARGARETA KERN, SAGEWERK, WENIGZELL

  Austria

  Compania MARGARETA KERN, SAGEWERK, WENIGZELL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Talas si rumegus din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn de placaj, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, Lemn ignifugat, Lemn de placaj, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, și Lemn ignifugat. Are sediul în Wenigzell, Austria.

 1. BJERTNÆS SAG AS

  Norvegia

  Compania BJERTNÆS SAG AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn ignifugat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, și Lemn taiat geluit. Are sediul în Jevnaker, Norvegia.

 2. MULTIPROTECT LTD.

  Finlanda

  Compania MULTIPROTECT LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn ignifugat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire retardant agents. Are sediul în Porvoo, Finlanda.

 1. SM BOIS

  Franta

  Compania SM BOIS, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn ignifugat, și Lemn ignifugat. Are sediul în Villevaude, Franta.

 2. PAROC A/S

  Danemarca

  Compania PAROC A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn ignifugat, și Lemn ignifugat. Are sediul în Fredensborg, Danemarca.

 3. -

  Afghanistan

  Compania -, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn ignifugat. Are sediul în -, Afghanistan.

 4. NEW PLANET INDUSTRIAL EQUIPMENT LLC

  Emiratele Arabe Unite

  Compania NEW PLANET INDUSTRIAL EQUIPMENT LLC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn ignifugat. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 5. FOUNTAIN TIMBER PRODUCTS LTD

  Regatul Unit

 6. REFRACTORY PLANT

  Rusia

 7. WILFRIED BERCHTOLD

  Austria

 8. WHI HOLZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

 1. THEODOR POHLMANN BAUMATERIALIENHANDLUNG

  Germania

 2. TRYSIL INTERIORTRE AL

  Norvegia

  Compania TRYSIL INTERIORTRE AL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructie ignifuge, Mobilier si rafturi pentru birou, Materiale de constructie ignifuge, și Mobilier si rafturi pentru birou. Are sediul în Nybergsund, Norvegia.

 3. BLAGOVESHCHENSKY CONSTRUCTION MATERIALS FACTORY

  Rusia

 4. BOCKAERT EN THIENPONT

  Belgia

  Compania BOCKAERT EN THIENPONT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Materiale de constructie ignifuge, Lemn brut, construction materials, wholesale of building materials, și Materiale de constructie ignifuge. Are sediul în Aalter, Belgia.

 5. KADIMEX SP. Z O.O. SP.K.

  Polonia

  Compania KADIMEX SP. Z O.O. SP.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructie ignifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea lemnului, și Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Zabki, Polonia.

 6. KRAUSE & CO. KG

  Germania

  Compania KRAUSE & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructie ignifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn brut, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Aken, Germania.

 7. GRAEFE LTD

  Regatul Unit

  Compania GRAEFE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Usi industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Usi blindate si usi ignifuge industriale, Placi de lemn, și Usi blindate si usi ignifuge industriale. Are sediul în Thame, Regatul Unit.