• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lampadare si veioze

Rezultate pentru

Lampadare si veioze - Import export

 1. ATELIERS JEAN PERZEL

  Franta

  Verified by europages badge

  ATELIERS JEAN PERZEL: craftsman, creator of the light fittings for the Normandie liner and the UN. Art bronze caster and glass-maker. Since 1923, three generations serving an international customer base. Creator-manufacturer of light fittings from the 1930s to the present time, contemporary lighting , wall light, timeless ceiling lamp, functional ceiling light, art deco lamps, 1930s lamps. PERZEL : prestigious lamp from the 1930s collection, ceiling lights, hanging lights, a collector’s item, a collector’s ceiling light, oval-shaped lamp , sandblasted glass hanging lamp, collector’s items from the 1930s, Art Deco reference, floor lights, floor lamp in a contemporary style, floor lamp from the 1930s, floor reading lamp, small floor lamps, mirror lights, lighted mirrors, closed wall lights, hinged reading lamp, ”torch” wall lights, wall light with a pivoting shade, wall light from the 1930s, outside lighting, boundary lighting, consoles and pedestal tables, coffee table…

 2. MAISON TECHNEB

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MAISON TECHNEB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - designer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mobilier pentru camere de hotel, Mobilier pentru locuinte, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Mobilier contemporan, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Obiecte de mobilier de ocazie, Mese si scaune, și Lampadare si veioze. Are sediul în Toulouse, Franta.

 3. BEN-J-3DCREA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BEN-J-3DCREA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, Lampadare si veioze, Cadouri promotionale, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, și Lampadare si veioze. Are sediul în Ravilloles, Franta.

 4. MES TRADE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MES TRADE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje izolante termic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii din material plastic, Accesorii pentru bai, Jucarii din lemn, Lampadare si veioze, Lustre, flasks, plastic vats, plastic boxes, și Lunch boxes. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 5. SIA ATTA-1

  Letonia

  Compania SIA ATTA-1, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Becuri, Becuri, halogen lamp, Barrier lights, și Incandescent bulbs. Are sediul în Riga, Letonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FMB LEUCHTEN SCHMIEDEEISEN GMBH

  Germania

  Compania FMB LEUCHTEN SCHMIEDEEISEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lampadare si veioze, Halogen - becuri si spoturi luminoase, Corpuri de iluminat de arta, floor lamps, Lampadare si veioze, Halogen - becuri si spoturi luminoase, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Borken, Germania.

 2. 2F LEUCHTEN

  Austria

  Compania 2F LEUCHTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat public, industrial si comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Halogen - becuri si spoturi luminoase, Corpuri de iluminat de arta, Lampadare si veioze, Halogen - becuri si spoturi luminoase, Corpuri de iluminat de arta, Lampadare si veioze, și Manufacturer of lighting and light fittings. Are sediul în Abtenau, Austria.

 3. ILUMINIKA

  Spania

  Compania ILUMINIKA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lighting. Are sediul în Calonge, Spania.

 4. KONSTANTIOS LIGHTING (HANDMADE)

  Grecia

  Compania KONSTANTIOS LIGHTING (HANDMADE), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile handicraft lamps, și wooden lamps. Are sediul în Chios, Grecia.

 5. LAMPARAS EXTREMADURA S.L

  Spania

  Compania LAMPARAS EXTREMADURA S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass for light fixtures, și furniture accessories. Are sediul în Miajadas, Spania.

 1. LEUCHTNATUR GMBH

  Germania

  Compania LEUCHTNATUR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile indoor lighting. Are sediul în Übersee, Germania.

 2. NEMEC LAMPENSCHIRMERZEUGUNG GMBH

  Austria

  Compania NEMEC LAMPENSCHIRMERZEUGUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. Are sediul în Absam, Austria.

 1. LICHTIDEEN MIT STIL INH. ELFRIEDE SCHMID

  Germania

  Compania LICHTIDEEN MIT STIL INH. ELFRIEDE SCHMID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. Are sediul în Leutkirch, Germania.

 2. BUSE AYDINLATMA LIGHTING

  Turcia

  Compania BUSE AYDINLATMA LIGHTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile light posts. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. KELUCE

  Italia

  Compania KELUCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. Are sediul în Rossano, Italia.

 4. SUNFLUX APS

  Danemarca

  Compania SUNFLUX APS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. Are sediul în Glostrup, Danemarca.

 5. REFLECT 365 - MIRRORS & LIGHTING

  Regatul Unit

  Compania REFLECT 365 - MIRRORS & LIGHTING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. Are sediul în Middlesbrough, Regatul Unit.

 6. PARALUMI E LUMI DI MARTINO ELISA

  Italia

  Compania PARALUMI E LUMI DI MARTINO ELISA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lampshades. Are sediul în Prato, Italia.

 7. DESIGNERLAMPE.COM TORSTEN KELLNER

  Germania

  Compania DESIGNERLAMPE.COM TORSTEN KELLNER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat pentru locuinte si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lampadare si veioze, lamps and stands, lamps, Lampadare si veioze, și overhead lights. Are sediul în Bad Sooden-Allendorf, Germania.

 8. MURANO LUX

  Italia

  Compania MURANO LUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile light fixtures - production, lighting equipment, murano chandeliers, și glass decoration and design accessories. Are sediul în Venezia, Italia.

 1. LIGHTINUP S.R.L.

  Italia

  Compania LIGHTINUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iluminare de birou, Chandeliers, Iluminare de birou, și architectural lighting. Are sediul în Limena, Italia.

 2. ILO-ARTS INH. KLAUS BRENNER

  Germania

  Compania ILO-ARTS INH. KLAUS BRENNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. Are sediul în Heidelberg, Germania.

 3. ILLUMINA LEUCHTEN GMBH

  Germania

  Compania ILLUMINA LEUCHTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. Are sediul în Ense, Germania.

 4. DURALED LIGHTING SOLUTIONS GMBH

  Elvetia

  Compania DURALED LIGHTING SOLUTIONS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED lights (luminaries), LED lighting systems, led downlights, și LED lighting fixtures. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 5. ESTILUZ

  Spania

  Compania ESTILUZ, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pole stands, table lamp, wall lights, și fluorescent lamps. Are sediul în Sant Joan De Les Abadesses-Girona, Spania.

 6. DECOLIGHT

  Grecia

  Compania DECOLIGHT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorations and illuminations, și outdoor overhead light fixtures. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 7. STAVROS KAZAKIDIS SA

  Grecia

  Compania STAVROS KAZAKIDIS SA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorations and illuminations, furniture, decorating, și mattresses. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 8. FARO BARCELONA

  Spania

  Compania FARO BARCELONA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lampadare si veioze. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceiling fan, și outdoor lamp. Are sediul în Castellbisbal, Spania.

 9. ALADYN

  Polonia

  Compania ALADYN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminat subacvatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corpuri de iluminat de arta, Lampadare si veioze, Spoturi, Iluminat de urgenta si de siguranta, Corpuri de iluminat de arta, Lampadare si veioze, Spoturi, și Iluminat de urgenta si de siguranta. Are sediul în POZNAN, Polonia.

 10. LAUDARTE

  Italia

  Compania LAUDARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lustre din cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lustre, Lampadare si veioze, Lustre, și Lampadare si veioze. Are sediul în Milano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit