• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hartie si imprimerie - utilaje si material

Rezultate pentru

Hartie si imprimerie - utilaje si material - Import export

 1. PADTOOLS – TAMPONDRUCKZUBEHÖR UND SERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PADTOOLS – TAMPONDRUCKZUBEHÖR UND SERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Leonberg, Germania.

 2. A-PAC

  Olanda

  Compania A-PAC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Aalsmeer, Olanda.

 3. YMCUP

  Turcia

  Compania YMCUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si imprimerie - utilaje si material, Hartie pentru industria ambalajelor, Taierea hartiei - utilaje si material, paper cups, Hartie si imprimerie - utilaje si material, Hartie pentru industria ambalajelor, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. MARTI MATBAA

  Turcia

  Compania MARTI MATBAA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. TRYKTEAM

  Danemarca

  Compania TRYKTEAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flag signs, brochure printing, și Printer. Are sediul în Svendborg, Danemarca.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOHO PUNCHES

  Turcia

  Compania SOHO PUNCHES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. WEBER CONVERTING

  Danemarca

  Compania WEBER CONVERTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Tommerup, Danemarca.

 3. NEOPRINT

  Italia

  Compania NEOPRINT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Tipografie, printing services, Printing on cases, și printed materials for games - printing. Are sediul în San Romano, Italia.

 4. BRODART PACKAGING

  Franta

  Compania BRODART PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare - heliogravura, și Imprimare - heliogravura. Are sediul în Troyes, Franta.

 5. ULTRACLIK SPRL

  Belgia

  Compania ULTRACLIK SPRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brosare, legare si finisaje, posters, business cards, și Brosare, legare si finisaje. Are sediul în Schaerbeek, Belgia.

 1. NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER

  Turcia

  Compania NOVI PAPER - NEW AGE ON PAPER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie cretata, Hartie pentru industria ambalajelor, Cutii din carton, Hartie cretata, Hartie pentru industria ambalajelor, și Cutii din carton. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK

  Turcia

  Compania BURCU ETIKET TEKSTIL VE MATBAACILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etichete si ace de siguranta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si imprimerie - utilaje si material, label, overprinting labels, Hartie si imprimerie - utilaje si material, și labels for clothing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. EFFETEC S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania EFFETEC S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Olomouc, Republica Ceha.

 2. STM GRAPHIQUE

  Franta

  Compania STM GRAPHIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used machinery bought and sold, Maintenance of printing equipment, și Printing - machines and equipment. Are sediul în Grenade, Franta.

 3. PLOTTERPAPER

  Ucraina

  Compania PLOTTERPAPER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper in rolls for office machines, și photographic paper. Are sediul în Lviv, Ucraina.

 4. DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI

  Turcia

  Compania DURUMATSAN MATBAA MAKINALARI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. SONFOIL YALDIZ

  Turcia

  Compania SONFOIL YALDIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hot stamping on paper and cardboard, articles produced by the paper and board industry for packing and packaging, și gold-leaf gilding. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ARNOLD HERZIG GMBH - RADUS CODIERSYSTEME

  Germania

  Compania ARNOLD HERZIG GMBH - RADUS CODIERSYSTEME, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile holograms, smart card coders, machines for stamping and personalizing cheques and documents, și coding machines. Are sediul în Sprockhoevel, Germania.

 7. PBH FRANCE

  Franta

  Compania PBH FRANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Paris, Franta.

 8. PEHLIVAN OFSET

  Turcia

  Compania PEHLIVAN OFSET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Hatay, Turcia.

 1. KALA

  Franta

  Compania KALA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, și Imprimarea tesaturilor. Are sediul în Nouvoitou, Franta.

 2. SRC SYSTEMS LTD

  Regatul Unit

  Compania SRC SYSTEMS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si imprimerie - utilaje si material, și Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Ipswich, Regatul Unit.

 3. EPRINT DIGITAL

  Regatul Unit

  Compania EPRINT DIGITAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laser printers. Are sediul în Stockport, Regatul Unit.

 4. PRINT-IT COLCHESTER

  Regatul Unit

  Compania PRINT-IT COLCHESTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Planuri, Hartie si imprimerie - utilaje si material, print, leaflets - brochures - catalogues, Planuri, și Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Colchester, Regatul Unit.

 5. SVES-DRUCKTECHNIK

  Germania

  Compania SVES-DRUCKTECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. HIKMET CAN ÖZAKIN ETIKET SAN. VE TIC.A.Ş.

  Turcia

  Compania HIKMET CAN ÖZAKIN ETIKET SAN. VE TIC.A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile labels, security drawers, Cosmetics, și packing containers. Are sediul în İzmir, Turcia.

 7. MARE MATBAA HIZMETLERI

  Turcia

  Compania MARE MATBAA HIZMETLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. CLICKPRINTING

  Spania

  Compania CLICKPRINTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. Are sediul în Madrid, Spania.

 9. MARTI OFSET

  Turcia

  Compania MARTI OFSET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printed paper bags, paper cups, și packing cartons. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. PAK KLASÖR MATBAACILIK SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turcia

  Compania PAK KLASÖR MATBAACILIK SAN. TIC. LTD. ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si imprimerie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile folders, și catalogue cases. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Hartie si imprimerie - utilaje si material - Import export

Număr de rezultate

3.556 Intreprinderile