• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mobiliere industriale

Rezultate pentru

Mobiliere industriale - Import export

 1. EVRICA FURNITURE

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  The company "Eureka" - based in Gabrovo, Bulgaria, was established and produced furniture in 1997. Our product production is more towards classic, traditional and modern furniture from solid oak, cherry, beech, and lime wood, which combines solid wood and natural veneered MDF. Our factory can produce almost every type of furniture, fitted or free-standing to a fine finish supplying both trade and retail at incredibly competitive prices. Our materials are first quality: oak, cherry, beech, and lime woods - supplied directly from our saw-mills throughout Bulgaria. Our company manufactures bedroom furniture, dining room furniture, kitchens, tables, chairs, beds, cabinets, small solid wood furniture, upholstered furniture, and many more. The wide range of furniture products - more than 500 different models, allows the company to fully upholster hotels, restaurants, private accommodations, and many more. Famous for their original design and high qualification - the company's employees - 60 skilled workers, are ready to satisfy the specific requirements of every client. The materials we use: varnish, glue, etc., have quality certificates from the "European Union" and are ecologically pure. The furniture is built with the most modern techniques incorporating the principles of tradition and craftsmanship. 90% of the company's production is exported to France, Belgium, Holland, Switzerland and many more. The remaining 10% is realized in the Bulgarian market. Contact us!

 2. SUREN SPACE

  India

  Verified by europages badge

  Compania SUREN SPACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Canapele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobiliere industriale, Mobilier pentru camere de hotel, rustic furniture, leather furniture, industrial furniture, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobiliere industriale, și Mobilier pentru camere de hotel. Are sediul în Jodhpur, India.

 3. EMILIA FURNITURE

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania EMILIA FURNITURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila pentru camere de copii, Dormitoare, Fotolii, Canapele, Fotolii-pat, Mobiliere industriale, Upholstered sofas, Mobila pentru camere de copii, și furniture for industry. Are sediul în Poznań, Polonia.

 4. JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Mobilier pentru locuinte, Mobila pentru camere de copii, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier pentru hoteluri, Mobilier si rafturi pentru birou, Mobiliere industriale, Scari din lemn, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Nowy Tomyśl, Polonia.

 5. ANTARTE

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania ANTARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - designer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dormitoare, Mobilier arhivare, Mobiliere industriale, Mobilier profesional, Canapele, artisan furniture, bathroom furniture, Dormitoare, și collectors' furniture. Are sediul în Rebordosa, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FRAMEWORKS SRL

  Romania

  Frameworks comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale, rafturi magazine, mobilier comercial, scări profesionale din aluminiu, schele mobile reglabile pe înălțime, scări multifuncționale cu două sau trei tronsoane. Compania este reprezentantul exclusiv în Romania al brandului Cagsan, recunoscut în domeniul scărilor și al platformelor mobile din aluminiu. Produsele fabricate de Cagsan sunt recunoscute pentru faptul că au calitate certificată, sunt fiabile, rezistente și foarte durabile. Cu o experienta de peste 10 ani specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi in amenajarea spatiilor comerciale cu o gama larga de produse; rafturi metalice, rafturi depozitare, mobilier si echipamente pentru magazine alimentare, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă), accesorii pentru magazine, supermarketuri sau pentru retelele de retail la prețuri accesibile și de calitate superioară. Alături de echipa Frameworks veți putea să vă transformați toate spațiile comerciale sau de depozitare în spații organizate, perfecte pentru eficientizarea modului de lucru al angajaților, cât și îmbunătățirea experienței clienților în alegerea produselor dumneavoastră. Pentru a vă convinge, nu ezitați să vizitați showroom-ul de prezentare din Șos. București-Urziceni nr.14, Afumați, Ilfov. Aici veți găsi soluțiile perfecte pentru tot ce aveți nevoie.

 2. ROFI - MOBILIÁRIO

  Portugalia

  Compania ROFI - MOBILIÁRIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier arhivare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobiliere industriale, carpentry work, kitchens, wardrobes, și Mobiliere industriale. Are sediul în Gaia, Portugalia.

 3. GEORGE AT WORK

  Olanda

  Compania GEORGE AT WORK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile work benches, equipment tools, și Industrial maintenance workshop. Are sediul în Someren, Olanda.

 4. YINZHOU GUJIN CLASSICAL FURNITURE CO.,LTD

  China

  Compania YINZHOU GUJIN CLASSICAL FURNITURE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile home interior decoration, și rustic furniture. Are sediul în Ningbo, China.

 5. 11ST D.O.O.

  Slovenia

  Compania 11ST D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal furniture, high-quality furniture, și chairs. Are sediul în Petrovce, Slovenia.

 1. VILDETA JSC

  Lituania

  Compania VILDETA JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cornier perforat, Dulapuri securizate, Cutii si doze metalice, Mobiliere industriale, Cornier perforat, Dulapuri securizate, Cutii si doze metalice, și Mobiliere industriale. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 2. ARNULF GÖTT SCHREINEREI GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ARNULF GÖTT SCHREINEREI GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - designer, Mobilier pentru locuinte, Ferestre din aluminiu, Mobilier - designer, Mobilier pentru locuinte, și Ferestre din aluminiu. Are sediul în Oy-Mittelberg, Germania.

 1. MANU GRUP EOOD

  Bulgaria

  Compania MANU GRUP EOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture. Are sediul în Troyan, Bulgaria.

 2. FACTORY1950

  Elvetia

  Compania FACTORY1950, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobiliere industriale, Import-export - mobila, Import-export - agenti, cutting tools, Mobiliere industriale, Import-export - mobila, și Import-export - agenti. Are sediul în Sion, Elvetia.

 3. MOBILERI ERALD

  Albania

  Compania MOBILERI ERALD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - mobila, bar furniture, Import-export - mobila, manufacture of contract furniture, și armchairs for hotels, catering and public premises. Are sediul în Kruje, Albania.

 4. LEVIRA S.A. - DESIGNED TO WORK

  Portugalia

  Compania LEVIRA S.A. - DESIGNED TO WORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte de mobilier de ocazie, Sisteme de arhive pentru birou, office furniture and seating, Obiecte de mobilier de ocazie, Sisteme de arhive pentru birou, și partitions. Are sediul în Oiã-Oliveiro Do Bairro-Aveiro, Portugalia.

 5. DECORUS

  Indonezia

  Compania DECORUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. Are sediul în Jawa Tengah, Indonezia.

 6. TAPETAR MAJCEN

  Croatia

  Compania TAPETAR MAJCEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile armchair and sofa frames, și modern sofas. Are sediul în Slavonski Brod, Croatia.

 7. LINH GIANG PTS CO.,LTD

  Vietnam

  Compania LINH GIANG PTS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accumulation chains. Are sediul în Quy Nhon, Vietnam.

 8. HOMEWOOD MANUFACTURING

  Africa de Sud

  Compania HOMEWOOD MANUFACTURING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile solid wooden furniture, custom-made wooden furniture, designer furniture, și handcrafted wood work. Are sediul în Howick, Africa de Sud.

 1. VANERUM

  Belgia

  Compania VANERUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru invatamant, Mobilier pentru invatamant, school benches, workshop tools, și office chairs. Are sediul în Diest, Belgia.

 2. SPIRAL SEQUENCE LDA.

  Portugalia

  Compania SPIRAL SEQUENCE LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animale domestice - articole, Mobiliere industriale, masks, Street furniture, Animale domestice - articole, și Mobiliere industriale. Are sediul în Mendiga, Portugalia.

 3. ADIFORM

  Olanda

  Compania ADIFORM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile work benches, și work table. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 4. LA MAISON DU CONVERTIBLE

  Franta

  Compania LA MAISON DU CONVERTIBLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. Are sediul în Paris, Franta.

 5. TORMETAL

  Belgia

  Compania TORMETAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru fabrici, Mobiliere industriale, Mobilier pentru fabrici, custom-made furnishings, și Mobiliere industriale. Are sediul în Staden, Belgia.

 6. ARSAYT FURNITURE

  Turcia

  Compania ARSAYT FURNITURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile designer furniture, și furniture. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. MOBILIÁRIO DE ESCRITÓRIO / RICARDO & VAZ, LDA

  Portugalia

  Compania MOBILIÁRIO DE ESCRITÓRIO / RICARDO & VAZ, LDA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert electronic - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobiliere industriale, office furnishings, Mobiliere industriale, și metal office desks. Are sediul în Braga, Portugalia.

 8. TECNOTELAI S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOTELAI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobiliere industriale, metal office furniture, metal furniture for workshops and industries, Mobiliere industriale, și office furniture. Are sediul în Castel Maggiore, Italia.

 9. DIAL MOBILYA VE DEKORASYON A.S

  Turcia

  Compania DIAL MOBILYA VE DEKORASYON A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior doors. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 10. ACIMEX

  Franta

  Compania ACIMEX, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobiliere industriale. Are sediul în Giberville, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Mobiliere industriale - Import export

Număr de rezultate

1.394 Intreprinderile