• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • bare din metale feroase

Rezultate pentru

Bare din metale feroase - Import export

 1. LPG SERV SRL

  Romania

  LPG Serv este distribuitor de bare cromate, bare cromate si calite prin indusctie si tevi honuite fara sudura pentru industria de cilindri hidraulici si pneumatici. LPG Serv este producator de cilindri hidraulici serie/unicat. LPG Serv executa la cererea beneficiarului cromari dure la tema pentru o mare diversitate de sectoare.

 2. TRANSCERAM GMBH

  Germania

  Compania TRANSCERAM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - produse pentru industrie, hard metals, Ceramica - produse pentru industrie, technical ceramic mixtures, și bushings. Are sediul în Laudenbach, Germania.

 3. HIZIRFERFORJE

  Turcia

  Compania HIZIRFERFORJE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile forging metals, forged products, și industrial doors. Are sediul în Denizli, Turcia.

 4. ANTEJAS, UAB

  Lituania

  Compania ANTEJAS, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel carbon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelului si a metalelor, Bare din metale feroase, round bars of special steels, Taierea otelului si a metalelor, round metal bars, și Bare din metale feroase. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 5. DRGM METALLI SRL

  Italia

  Compania DRGM METALLI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scrap metal business, iron incrustation, metal scrap recovery, și ferrous waste disposal. Are sediul în Montecchio Maggiore, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LIMA CUTTING TOOLS GMBH

  Germania

  Compania LIMA CUTTING TOOLS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor, Unelte de mana fara motor pentru industria de inalta precizie, Unelte de mana fara motor pentru prelucrarea metalelor, și Unelte portabile cu motor pentru prelucrarea metalelor. Are sediul în Norderstedt, Germania.

 2. LANGESCHEID

  Germania

  Compania LANGESCHEID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. Are sediul în Schalksmühle, Germania.

 3. ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI

  Turcia

  Compania ATAY MAKINA SAN. VE TIC. LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale feroase, Bare din metale feroase, și profiles for automobiles. Are sediul în Tuzla, Turcia.

 4. LAMINADOS LOSAL SA

  Spania

  Compania LAMINADOS LOSAL SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale feroase, Profile si bare din metale neferoase, Bare din metale feroase, Profile si bare din metale neferoase, metal inserts, și sections. Are sediul în Gernika - Vizcaya, Spania.

 5. ARTIM METAL ELEKTRIK

  Turcia

  Compania ARTIM METAL ELEKTRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania TELMAT TEL TEKNOLOJILERI SAN.VETIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleme, galvanized wire, cords, Cleme, și studded gabions. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CRON METALS

  Ucraina

  Compania CRON METALS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi fara sudura din metale feroase, Tevi fara sudura din metale feroase, și Forged steel bars. Are sediul în Dnipropetrovsk, Ucraina.

 1. LAXCON STEELS LTD

  India

  Compania LAXCON STEELS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel inoxidabil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale feroase, flat bars of special steels, ingots, Bare din metale feroase, și metal billets. Are sediul în Ahmedabad, India.

 2. GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania GDS METAL TEL CEKME SAN. VE TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile iron. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. HURT-MET

  Polonia

  Compania HURT-MET, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Otel, Table si benzi din metale feroase, iron materials, Otel, Table si benzi din metale feroase, și lamp-holders. Are sediul în Koło, Polonia.

 4. STTM PLUS

  Tunisia

  Compania STTM PLUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea otelului si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale feroase, și Bare din metale feroase. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 5. FAMETAL-FABRICA PORTUGUESA DE ESTRUTURAS METALICAS, S.A.

  Portugalia

  Compania FAMETAL-FABRICA PORTUGUESA DE ESTRUTURAS METALICAS, S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Ambalaje si recipiente metalice, Construcții industriale, și Ambalaje si recipiente metalice. Are sediul în Cha, Portugalia.

 6. GUL DEMIR CELIK MTL URN LTD STI

  Turcia

  Compania GUL DEMIR CELIK MTL URN LTD STI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A.

  Romania

  Compania MITTAL STEEL HUNEDOARA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale feroase, Profile din metale neferoase, Sarma si cablu din metale neferoase, Platbanda de otel laminata la rece, Bare din metale feroase, Profile din metale neferoase, Sarma si cablu din metale neferoase, și Platbanda de otel laminata la rece. Are sediul în Hunedoara, Romania.

 8. BHAWANI INDUSTRIES LIMITED

  India

  Compania BHAWANI INDUSTRIES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. Are sediul în Mandi Gobindgarh, India.

 1. SHRIBHAIRAV FORGE

  Statele Unite ale Americii

  Compania SHRIBHAIRAV FORGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel flanges. Are sediul în United States, Statele Unite ale Americii.

 2. JIANGPU STAIN STEEL MANUFACTURING CO.,LTD

  China

  Compania JIANGPU STAIN STEEL MANUFACTURING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. Are sediul în Jiaxing, China.

 3. ARCELORMITTAL STAINLESS SERVICE FRANCE

  Franta

  Compania ARCELORMITTAL STAINLESS SERVICE FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel inox, Profile din metale feroase, Tevi si conducte din otel inox, și Profile din metale feroase. Are sediul în Isbergues, Franta.

 4. AKCELIK DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S

  Turcia

  Compania AKCELIK DEMIR CELIK SAN VE TIC A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. Are sediul în Cayirova/kocaeli, Turcia.

 5. AZIZOGLU A.Ş

  Turcia

  Compania AZIZOGLU A.Ş, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. Are sediul în Şirnak, Turcia.

 6. BALTMET GROUP, LTD

  Letonia

  Compania BALTMET GROUP, LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Steel construction, și Round reinforcing bars. Are sediul în Riga, Letonia.

 7. GJH - KOLO H. JANIKOWSKI SP.J.

  Polonia

  Compania GJH - KOLO H. JANIKOWSKI SP.J., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Bare din metale feroase, Roti si rotite, și Bare din metale feroase. Are sediul în Kolo, Polonia.

 8. STAL SERWIS HURTOWNIA STALI BMRSTAL

  Polonia

  Compania STAL SERWIS HURTOWNIA STALI BMRSTAL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile forged steel accessories, și steel sheet. Are sediul în Grodzisk Maz / Kałęczyn, Polonia.

 9. ALRO S.A.

  Romania

  Compania ALRO S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale feroase, Aluminiu si aliaje, Bare din metale feroase, și Aluminiu si aliaje. Are sediul în Slatina, Romania.

 10. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE WERTEKS SP Z O O

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWO USLUGOWE WERTEKS SP Z O O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bare din metale feroase, Table si benzi din metale feroase, Bare din metale feroase, și Table si benzi din metale feroase. Are sediul în Tarnow, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Bare din metale feroase - Import export

Număr de rezultate

5.997 Intreprinderile