• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • intarirea lemnului

Rezultate pentru

Intarirea lemnului - Import export

 1. MABI (BIDAUX MARC SA)

  Franta

  Compania MABI (BIDAUX MARC SA), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn si mobilier - prelucrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse pentru tratare, Intarirea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Vata de celuloza, Lemn - produse pentru tratare, Intarirea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, și Vata de celuloza. Are sediul în Botans, Franta.

 2. IPL MADERA

  Spania

  Compania IPL MADERA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intarirea lemnului. Are sediul în Sabadell, Spania.

 3. JARGEN S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania JARGEN S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intarirea lemnului. Are sediul în Praha-10, Republica Ceha.

 4. XUZHOU LINDU

  China

  Compania XUZHOU LINDU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intarirea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plywood. Are sediul în Pizhou, China.

 5. FRANCISCO LOPEZ EBANISTERIA

  Spania

  Compania FRANCISCO LOPEZ EBANISTERIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intarirea lemnului. Are sediul în Madrid, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LE.FER.AA.SNC

  Italia