• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • in - plante

Rezultate pentru

In - plante - Import export

 1. GENEROSA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania GENEROSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gardening supplies for concept stores, plant care products supplier, Environmentally-friendly business gifts, Business gifts for companies, interior ornamental plants, interior decoration, Plant nutrients, sprayers, și natural soap for plants. Are sediul în Lisbon, Portugalia.

 2. MILSENS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MILSENS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. Are sediul în Guenange, Franta.

 3. VIVEROS MACÍAS

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania VIVEROS MACÍAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Silvicultura, olive tree nurseries, Plante, Silvicultura, palm nurseries, Chamaerops, trees, și Quercus. Are sediul în Carmona-Sevilla, Spania.

 4. HIGHBUY - CBD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HIGHBUY - CBD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. Are sediul în Marseille, Franta.

 5. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania BOTÁNICA LEVANTINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, palms, palm trees, Plante, ornamental specimen trees, nursery, olive tree, și olive tree nurseries. Are sediul în Elche-Alicante, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante de pepiniera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, wholesale of plants, phoenix canariensis, Plante, palm, chamaeropos humilis, dwarf palm, palm trees, și trachycarpus fortuneii. Are sediul în Piedimonte Etneo, Italia.

 2. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, nurseries for garden centres, Plante, olive tree nurseries, mediterranean plants, fruit trees, olive tree, și palm trees. Are sediul în Elche-Alicante, Spania.

 3. PAULOWNIA EUROPA

  Romania

 4. PLANTESTABILISEE.COM

  Franta

  Compania PLANTESTABILISEE.COM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. Are sediul în Courbevoie, Franta.

 5. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spania

  Compania VIVEROS HERNÁNDEZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pepiniere si silvicultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, palm trees, nurseries, și Plante. Are sediul în Alcasser, Spania.

 1. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Spania

  Compania VIVEROS HERMANOS PEÑA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fruit plants, și sale of fruit plants. Are sediul în Fuente Vaqueros, Granada, Spania.

 2. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusia

  Compania AGROCHIMINVEST, LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie agricola. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mirodenii, In - plante, Oleaginoase, Alimentatie dietetica si biologica, Mirodenii, In - plante, Oleaginoase, și Alimentatie dietetica si biologica. Are sediul în Moscow, Rusia.

 1. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Spania

  Compania SEMILLEROS PLANTIAGRO, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere calde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pepiniere si silvicultura, Plante, cereals, sowing seeds, Pepiniere si silvicultura, și Plante. Are sediul în Puerto Lumbreras-Murcia, Spania.

 2. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spania

  Compania ALGOROS VIVEROS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile olive tree nurseries, ornamental plants, citrus trees, și palm exporters. Are sediul în Elche (Alicante), Spania.

 3. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italia

  Compania ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Florarii - material si furnituri, bouquets and floral compositions, Florarii - material si furnituri, ornamental specimen trees, și decorations for ceremonies. Are sediul în Lido Di Camaiore-Camaiore, Italia.

 4. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spania

  Compania EXCLUSIVAS ROCAN S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, Flori, plante si fructe artificiale, civil decorations, cemeteries, Flori, și Flori, plante si fructe artificiale. Are sediul în Lucena, Spania.

 5. AGRO ROST

  Ucraina

  Compania AGRO ROST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul In - plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nutret boabe pentru vite si pasari, lentils, coriander, chutney, și Nutret boabe pentru vite si pasari. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 6. NATÚR DROG KFT.

  Ungaria

  Compania NATÚR DROG KFT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante si ierburi medicinale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine de plante medicinale, Ceaiuri din plante, Produse fitoterapeutice, Plante, Magazine de plante medicinale, Ceaiuri din plante, Produse fitoterapeutice, și Plante. Are sediul în Igal, Ungaria.

 7. PETROVA PLANTS

  Belgia

  Compania PETROVA PLANTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante, Plante, Exotic wood, mediterranean plants, și japanese garden plants. Are sediul în Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 8. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fitosanitare - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, Plante, Plante cu flori, Plante si ierburi medicinale, Pregatirea pamanturilor cultivabile, Plante, Plante cu flori, și Plante si ierburi medicinale. Are sediul în Poznan, Polonia.

 1. DE NOLF WILLY

  Belgia

  Compania DE NOLF WILLY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, nursery seedlings, garden construction, vegetable growing, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Waregem, Belgia.

 2. BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Horticultura, Plante, Pepiniere si silvicultura, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Horticultura, Plante, și Pepiniere si silvicultura. Are sediul în Schenefeld, Germania.

 3. MEISTERPFLANZEN

  Germania

  Compania MEISTERPFLANZEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. Are sediul în Nordhorn, Germania.

 4. WALTER VAN GASTEL NINOVE

  Belgia

  Compania WALTER VAN GASTEL NINOVE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, plante si fructe artificiale, Plante, Flori, plante si fructe artificiale, Plante, garden furniture, și decorative items. Are sediul în Ninove, Belgia.

 5. BLOEMENRIJK

  Belgia

  Compania BLOEMENRIJK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Flori, Plante, Flori, Plante, și Garden decorations. Are sediul în Herent, Belgia.

 6. HORIZON PLANTS

  Belgia

  Compania HORIZON PLANTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Horticultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante de pepiniera, Plante, Plante de pepiniera, floral decorations, nursery seedlings, și Plante. Are sediul în Harelbeke, Belgia.

 7. GARDENPLANTS24, JA. SCHULDT BAUMSCHULEN

  Germania

  Compania GARDENPLANTS24, JA. SCHULDT BAUMSCHULEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. Are sediul în Ellerhoop, Germania.

 8. WEENCBD

  Franta

  Compania WEENCBD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hemp, hemp seed oil, și infusions and herbal teas. Are sediul în Castres, Franta.

 9. AQUARELLA

  Belgia

  Compania AQUARELLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila si decoratiuni pentru gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Decoratiuni pentru gradini, Plante, Decoratiuni pentru gradini, office plants, și Plante. Are sediul în Destelbergen, Belgia.

 10. EARL BRAVARD PEPINIERES

  Franta

  Compania EARL BRAVARD PEPINIERES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fruit trees. Are sediul în Barrou, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

In - plante - Import export

Număr de rezultate

15.265 Intreprinderile