• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • import-export de hartie si carton

Rezultate pentru

Import-export de hartie si carton - Import export

 1. ROLTECH S.R.L.

  Romania

  Verified by europages badge

  Compania ROLTECH S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - fabricare, Import-export de hartie si carton, Etichete - papetarie, Imprimare - flexografie, Hartie - fabricare, Import-export de hartie si carton, Etichete - papetarie, flexographic printing, și custom printing. Are sediul în Botosani, Romania.

 2. EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Compania EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi racoritoare carbogazoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Băuturi nealcolizate, Bauturi - import-export, Import-export de hartie si carton, Bauturi, rolls of thermal paper, Băuturi nealcolizate, Bauturi - import-export, Import-export de hartie si carton, și Bauturi. Are sediul în Weiswampach, Luxemburg.

 3. INDROSTAR

  Romania

 4. PROXIO CO.LTD

  Rusia

  Compania PROXIO CO.LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper. Are sediul în Saint-Petersburg, Rusia.

 5. BARISOFSET

  Turcia

  Compania BARISOFSET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packing boxes, cardboard boxes, și supplies for digital printing. Are sediul în Denizli, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SAHINLER MUKAVVA VE KAGIT URUNLERI SAN. TIC. A.Ş.

  Turcia

  Compania SAHINLER MUKAVVA VE KAGIT URUNLERI SAN. TIC. A.Ş., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. GOODTIME INDUSTRY & TRADING CO LTD

  Turcia

  Compania GOODTIME INDUSTRY & TRADING CO LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles produced by the paper and board industry for packing and packaging, și coated paper-board. Are sediul în 5379502558, Turcia.

 3. CARTONAJES AITANA

  Spania

  Compania CARTONAJES AITANA, care își desfășoară activitatea în domeniul Carton - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton gri, Import-export de hartie si carton, Reciclaje de carton, cardboard and pasteboard working, Carton gri, Import-export de hartie si carton, și Reciclaje de carton. Are sediul în Cocentaina-Alicante, Spania.

 4. FENNEXPO DANISMANLIK TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania FENNEXPO DANISMANLIK TICARET LTD STI, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare, plastic cups, household cleaning articles, și Ambalare. Are sediul în Ümraniye, Turcia.

 5. KOHLSCHEIN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KOHLSCHEIN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. Are sediul în Viersen, Germania.

 1. HANRUN PAPER INDUSTRIAL CO.,LIMITED

  China

  Compania HANRUN PAPER INDUSTRIAL CO.,LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. Are sediul în Nanjing, China.

 2. ANIL KAGIT LTD.

  Turcia

  Compania ANIL KAGIT LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. FRANCEPAPIER

  Franta

  Compania FRANCEPAPIER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. Are sediul în Paris, Franta.

 2. VARAD PAPERS PVT LTD

  Regatul Unit

  Compania VARAD PAPERS PVT LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. FOOTHOLD UG

  Germania

  Compania FOOTHOLD UG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie autocolanta, Import-export de hartie si carton, beers, animal feed, Hartie autocolanta, și Import-export de hartie si carton. Are sediul în Syke, Germania.

 4. JANDJ TRADING AND RECYCLING SP. Z O.O

  Polonia

  Compania JANDJ TRADING AND RECYCLING SP. Z O.O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium tubes. Are sediul în Warsaw, Polonia.

 5. SUCESORES DE LEONARDO GARCIA S.A.

  Spania

  Compania SUCESORES DE LEONARDO GARCIA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper recycling. Are sediul în Silla, Spania.

 6. ARROWSWIFT CONTACTS LTD

  Malta

  Compania ARROWSWIFT CONTACTS LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. Are sediul în Qormi, Malta.

 7. ALFA GRAF KAGIT SANAYI VE TICARET AS

  Turcia

  Compania ALFA GRAF KAGIT SANAYI VE TICARET AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decorative paper, corrugated board, packaging paper, și paper, coated paper-board and cartonboard. Are sediul în Kucukcekmece/istanbul, Turcia.

 8. DUBEGAR PULP AND PAPER KFT.

  Ungaria

  Compania DUBEGAR PULP AND PAPER KFT., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cardboard reels - packing papers, paper recycling, kraft paper bag, și coated paper-board. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 1. J.W. CAPPELEN IBÉRICA

  Spania

  Compania J.W. CAPPELEN IBÉRICA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles made of paper and cellulose, și paper dispensers. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. GENERAL PACKAGING CO., LTD

  Vietnam

  Compania GENERAL PACKAGING CO., LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. Are sediul în Ho Chi Minh City, Vietnam.

 3. INAPA PORTUGAL DISTRIBUIÇÃO DE PAPEL, SA

  Portugalia

  Compania INAPA PORTUGAL DISTRIBUIÇÃO DE PAPEL, SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. Are sediul în Sintra, Portugalia.

 4. MARANO SRL

  Italia

  Compania MARANO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servetele din hartie, paper bag, și Servetele din hartie. Are sediul în Rende, Italia.

 5. DANIEL FAIN & CO

  Belgia

  Compania DANIEL FAIN & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. Are sediul în Overijse, Belgia.

 6. MADRID PAPEL IMPORT S.L.

  Spania

  Compania MADRID PAPEL IMPORT S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole scolare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de hartie si carton, Import-export de hartie si carton, și exercise books. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. DIMARVIN

  Grecia

  Compania DIMARVIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie pentru imprimante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de hartie si carton, Plicuri din hartie, Cerneluri de imprimerie, stationery and office supplies sectors, Import-export de hartie si carton, Plicuri din hartie, și Cerneluri de imprimerie. Are sediul în Karditsa, Grecia.

 8. ENGEL KARTON UND PAPIER GMBH

  Germania

  Compania ENGEL KARTON UND PAPIER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. Are sediul în Stapelfeld, Germania.

 9. ORIENT LINKS CO LLC

  Emiratele Arabe Unite

  Compania ORIENT LINKS CO LLC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din hartie si carton, Sticla tratata termic, printing, writing and drawing paper, reflective glass, Ambalaje din hartie si carton, și Sticla tratata termic. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 10. VEHART LTD

  Bulgaria

  Compania VEHART LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din hartie si carton, Pungi de hartie, Hartie cretata, Hartie si carton - produse finite, Ambalaje din hartie si carton, Pungi de hartie, Hartie cretata, și Hartie si carton - produse finite. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Import-export de hartie si carton - Import export

Număr de rezultate

658 Intreprinderile