• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • serigrafie pe hartie si carton

Rezultate pentru

Serigrafie pe hartie si carton - Import export

 1. UZN PACK

  Turcia

  Verified by europages badge

  Welcome to UZUNLAR Printing and Packaging, your trusted partner for exceptional print and packaging solutions since our establishment in 1973. With over four decades of expertise, we've evolved into a reliable resource for a wide range of industries: •Offset Packaging: Our offset packaging services deliver precise and visually captivating solutions for various applications. •Paper Bags and Kraft Bags: Explore our diverse collection of paper bags, including Bristol paper bags, die-cut handle paper bags, envelope paper bags, wine bags, gift bags, and a wide range of cardboard bag options. •Paper Boxes: From cosmetic paper boxes to gift paper boxes, textile paper boxes, window paper boxes, tissue paper boxes, and tea and coffee paper boxes, we offer customizable solutions to meet your unique needs. •Food Packaging: Our comprehensive food packaging options include Noodle Boxes, Pizza Boxes, Coffee Carry Bags, Tray Paper Liners, Salad Boxes, and more, ensuring that your culinary creations are presented attractively and securely. •Magazine and Brochure Printing: Rely on us for impeccable magazine, catalogue, book, and brochure printing that captivates your audience and enhances your brand's visibility. •Gift Boxes and Gift Bags: Explore our exquisite range of gift boxes and gift bags, ideal for special occasions and corporate gifting. Beyond packaging, we offer an assortment of products for gift items and their packaging. Contact us today for more information!

 2. PRINTMASTA

  Polonia

  Verified by europages badge

  Fabrica de presare și tipărire CD/DVD/BD Printmasta este un specialist în domeniul producției, tipăririi și presarii CD/DVD/BD. Apăsarea/replicarea și duplicarea CD-urilor și DVD-urilor. Oferta noastra: replicare cd (presare), duplicare cd (copiere), imprimare pe CD/DVD/BD, de asemenea volume mici si medii, UV digital, imprimare offset si serigrafie, duplicare si presare CD/DVD, productie ambalaje disc precum; digipack/digipak, digifile, digisleeve, portofel/cardwallet din carton, coperți CD/DVD, broșuri, huse și incrustații, huse pentru discuri de vinil, acoperire UV selectivă posibilă și volume mai mici. Suntem producători de casete audio analogice. Vă putem duplica caseta, imprimăm autocolante pentru caseta dvs. și ne ocupăm de imprimarea ambalajelor pentru caseta dvs. De asemenea, imprimăm pe hârtie - cataloage, mape, fluturași, cărți de vizită. Producem, de asemenea, ambalaje tipărite și cutii de carton tipărite personalizate pentru multe tipuri de produse - cutii de săpun și cosmetice, cutie de cadou, cutie de produse, cutie de poștă, cutie de ulei CDB imprimată, cutie de cadou din hârtie, cutie de parfum, cutie de ambalare, cutie cadou de vin, bijuterii. cutie, cutie cosmetică, cutie de ciocolată, cutie de ambalare. Solicitați o ofertă pe cutie de carton și ambalaje din carton imprimate personalizate, putem realiza dimensiunea și tipul de care aveți nevoie, chiar și în cantitate mică. Cele mai mici prețuri, cea mai bună calitate.

 3. EUROPE PRINT SHOP

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania EUROPE PRINT SHOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare digitala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe hartie si carton, Tipografie, Tipografie - offset, leaflets, printed advertising and promotional media, business cards, articles and items for advertising and promotions, customized envelopes, și offset printing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. SC NX PRINT SRL

  Romania

  NX PRINT & PACKAGING Este o tipografie offset cu 25 de ani experienta. Specializata in producerea de ambalaje din carton , pungi de hartie , prospecte, etichete , materiale promotionale ( cataloage , brosuri afise, flyere, calendare, mape, etc ) Tehnologia pe care o folosim ne ajuta sa producem pentru companii cu diferite domenii de activitate cum sunt : -Ambalaje si prospecte pentru industria farmaceutica - Ambalaje si etichete pentru companii din industria food si FMCG - Cutii si etichete pentru companii din industria bauturilor alcoolice si nonalcoolice -Materiale promotionale ( cataloage , afise, brosuri, mape, calendare, flyere , pliante etc ) Dotarile tehnice ne ajuta sa realizam orice finisaje cum sunt : - Hot foil - Lac uv selectiv , -Laminare soft-touch/mata/lucioasa -Emboss -Timbru sec -Lac parfumat/ -Braille Toate acestea in interiorul firmei , fara sa externalizam nici un proces , ceea ce ne ajuta sa realizam orice proiect intr-un timp cat mai scurt si cu un control asupra proceselor cat mai riguros. Colaboram cu clienti din toata Europa, si de asemnea indeplinim toate standardele Europene de desfasurare a activitatii cat si certificate precum TUV Sud , implementat din 2017. Suntem deschisi catre orice provocare.

 5. OZMEN SERIGRAFI

  Turcia

  Compania OZMEN SERIGRAFI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etichete - papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe hartie si carton, Serigrafie pe hartie si carton, advertising articles, sticket glue, și tags. Are sediul în izmir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EVANGELOS ATHANASIADIS & SIA EE

  Grecia

  Compania EVANGELOS ATHANASIADIS & SIA EE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în Peristeri, Grecia.

 2. DOT STUDIO

  Regatul Unit

  Compania DOT STUDIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. SMOOTHIE

  Spania

  Compania SMOOTHIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare digitala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie, Serigrafie pe hartie si carton, illustrations, Serigrafie, Serigrafie pe hartie si carton, și Printer. Are sediul în Belmonte, Spania.

 4. ATELIER SERIGRAPHIE DU FOREZ

  Franta

  Compania ATELIER SERIGRAPHIE DU FOREZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie publicitara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe metale, Serigrafie industriala, Serigrafie pe plastic si PVC, Serigrafie pe hartie si carton, Serigrafie pe metale, Serigrafie industriala, Serigrafie pe plastic si PVC, și Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în Veauche, Franta.

 5. FRESH-PRINT

  Belarus

  Compania FRESH-PRINT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile customised laser working, Offset printing, digital printing, și foil-stamping. Are sediul în Minsk, Belarus.

 1. PANORAMA SA

  Spania

  Compania PANORAMA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie, fotocompozitie si fotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Serigrafie pe hartie si carton, Serigrafie pe materiale textile, Serigrafie, Tipografie, Serigrafie pe hartie si carton, Serigrafie pe materiale textile, și Serigrafie. Are sediul în Coslada, Spania.

 2. WERBUNG & DRUCK JÖRG WEIGT GMBH

  Germania

  Compania WERBUNG & DRUCK JÖRG WEIGT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe plastic si PVC, Serigrafie pe metale, Serigrafie, Serigrafie industriala, Serigrafie pe plastic si PVC, Serigrafie pe metale, Serigrafie, și Serigrafie industriala. Are sediul în Göttingen, Germania.

 1. DRUCKSPEZIALIST.DE INH. KAY SCHNEIDER

  Germania

  Compania DRUCKSPEZIALIST.DE INH. KAY SCHNEIDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semnalizare - panouri si pancarde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare si compozitie - utilaje si material, Tipografie, Serigrafie, Serigrafie pe hartie si carton, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Tipografie, Serigrafie, și Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în Weißensee, Germania.

 2. I NUOVI CAMPIONARISTI S.R.L.

  Italia

  Compania I NUOVI CAMPIONARISTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe hartie si carton, sample collection albums, bookbindery, și Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în Seregno, Italia.

 3. MASSIMO BRANDI

  Italia

  Compania MASSIMO BRANDI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bags and sachets - design. Are sediul în Napoli, Italia.

 4. ASSARIOTIS L.P.

  Grecia

  Compania ASSARIOTIS L.P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silkscreen printing on cotton. Are sediul în Heraklion, Grecia.

 5. DIOSS

  Belgia

  Compania DIOSS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie - offset, Tipografie - offset, și digital printing. Are sediul în Gent, Belgia.

 6. SERIGRAPHIE INDUSTRIELLE DE L'OUEST

  Franta

  Compania SERIGRAPHIE INDUSTRIELLE DE L'OUEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe hartie si carton, Serigrafie pe metale, Serigrafie pe plastic si PVC, Serigrafie industriala, Serigrafie pe hartie si carton, Serigrafie pe metale, Serigrafie pe plastic si PVC, și Serigrafie industriala. Are sediul în Beaucouze, Franta.

 7. SANDERUS DRUKKERIJ

  Belgia

  Compania SANDERUS DRUKKERIJ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe hartie si carton, Serigrafie pe hartie si carton, și Cardboard. Are sediul în Leupegem, Belgia.

 8. YC SCIENCE & TECHNOLOGY PRINTING CO.,LTD

  China

  Compania YC SCIENCE & TECHNOLOGY PRINTING CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în Foshan, China.

 1. OPUS SCREENPRINT LTD

  Regatul Unit

  Compania OPUS SCREENPRINT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe plastic si PVC, Serigrafie pe metale, Serigrafie pe plastic si PVC, și Serigrafie pe metale. Are sediul în Bournemouth, Regatul Unit.

 2. ASLANIDIS TH & CO

  Grecia

  Compania ASLANIDIS TH & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silk-screened t - shirts, și transferable lettering. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 3. R-COLOR HENNING REH GMBH

  Germania

  Compania R-COLOR HENNING REH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie industriala, Serigrafie pe plastic si PVC, Serigrafie industriala, și Serigrafie pe plastic si PVC. Are sediul în Massenbachhausen, Germania.

 4. XIAMEN SANZHENG XING YE INDUSTRY& TRADE CO,LTD

  China

  Compania XIAMEN SANZHENG XING YE INDUSTRY& TRADE CO,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în XIAMEN, China.

 5. POLYGRAPHICS LTD

  Irlanda

  Compania POLYGRAPHICS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe hartie si carton, Tipografie, Serigrafie pe hartie si carton, și Tipografie. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 6. INTERNATIONAL TRIMMINGS AND LABELS PLC

  Regatul Unit

  Compania INTERNATIONAL TRIMMINGS AND LABELS PLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe hartie si carton, și Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. PEPE HERRERA TALLER GRAFICO S.L.

  Spania

  Compania PEPE HERRERA TALLER GRAFICO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. VOLLENBRUCH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania VOLLENBRUCH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe hartie si carton, și Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în Solingen, Germania.

 9. FAUSS & PARTNER GMBH

  Germania

  Compania FAUSS & PARTNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe hartie si carton, și Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în Aidlingen, Germania.

 10. ETIKETTENDRUCK FÖRSTER GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania ETIKETTENDRUCK FÖRSTER GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serigrafie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Serigrafie pe hartie si carton, și Serigrafie pe hartie si carton. Are sediul în Denkendorf, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Serigrafie pe hartie si carton - Import export

Număr de rezultate

491 Intreprinderile