• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • siderurgie si metalurgie - import-export

Rezultate pentru

Siderurgie si metalurgie - import-export - Import export

 1. BASAK LAZER

  Turcia

  Verified by europages badge

  Since its inception in 1983, Basak Laser has consistently set the industry standard as a premier manufacturer specializing in precision sheet metal processing and applications. Our Diverse Range of Services Includes: •Fiber Laser •Press Brake •Cylinder Bending •Scissors Cutting •Argon Welding •Aluminum Welding •Welded Manufacturing •Wrought Iron Laser Cutting •Explore more, including Modular Wrought Iron, on our website! Basak Laser extends its excellence into machine manufacturing and spare parts production, catering to a diverse array of sectors, including automotive, marine, and the elevator/escalator industries, through our subsidiary, Basak Machine. Our vision is to elevate our standing as a top-tier company renowned for its steadfast dedication to quality and efficiency, ensuring the contentment of our employees, suppliers, and esteemed customers. We are steadfast in our commitment to remaining at the forefront of technological advancements and fostering a culture of innovation. Moreover, we take pride in our manufacturing of camping equipment under our secondary brand, Basak Camping. Our collaborative approach with customers remains the cornerstone of consistently delivering exceptional project outcomes. Contact us today to delve into further information and engage in a productive dialogue regarding your inquiries.

 2. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea otelului si a metalelor, Curbarea otelurilor si a metalelor, Siderurgie si metalurgie - import-export, mici piese metalice, precision turning, CNC finishing, precision milling, CNC prototypes, și cnc cut. Are sediul în Pontinha-Lisboa, Portugalia.

 3. MAROLA GENERAL ACTIVITIES

  Romania

  MesteruManole.ro este dedicat unei filosofii ce pretuieste importanta oricarui proiect, fie ca este vorba despre demararea unei constructii sau de o simpla renovare. Scopul nostru este de a va ajuta in luarea unei decizii, scurtandu-va astfel timpul petrecut la cumparaturi. Cu noi, nu trebuie sa mai alergati dupa consilieri de raft si informatii legate de produse sau pret, acum toate acestea sunt la un click distanta. Echipa Mesterului va sta la dispozitie prin departamente dedicate pe parcursul intregului drum, de la alegera solutiilor potrivite pentru dumneavoastra, pana la punerea lor in practica. Alaturi de noi orice proiect de constructie sau renovare devine o experienta placuta! Va garantam preturi corecte si livrare la timp! Avem disponibile in stoc si gata de livrare peste 15.000 de articole din domeniul constructiilor, metalurgiei, amenajarilor, instalatiilor si bricolajului. Consultanta gratuita, tel: 0800 470 770

 4. SINERGIC GROUP INDUSTRY SRL

  Romania

  Importator de produse metalurgice, cautam partener de afaceri strain in vederea infiintarii unei firme mixte, specializata in importul, prelucrareas sumara si distributia in Romania sau in S-E Europei a produselor: - INOXIDABILE( table si benzi, tevi, bare, armaturi si fitinguri, consumabile pentru sudura ), gama dimensionala, calitativa completa, inclusiv DUPLEX si SUPERDUPLEX, Nichel si aliaje de Nichel); - table rezistente la uzura ( marcile: HARDOX, CREUSABRO, ROC, DILLIDUR, DUROSTAT, FORA) si prelucrarea sumara a acestora: DEBITARE, SUDURA, ROLUIRE, GAURIRE, etc; - table rezistente la alungire ( WELDOX, IMEX etc); - table antiglont ( ARMOX, SECURE, ARMOR MIILUX etc ); - table otel carbon, europrofile, tevi, etc.Oferim pentru acest parteneriat: un teren de peste 20 000 mp amplasat la E 85 in comuna Racaciuni, jud Bacau * experienta in domeniu de peste 23 de ani * dotarea materiala: aparate de debitare la plasma, 2 motostivuitoare, 2 aparate sudura * fond de marfa de peste 250000 EUR.

 5. SORETOL

  Tunisia

  Compania SORETOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal expandat - table, Oteluri si metale - modelare si taiere, Distributor of welded pipes, Metal expandat - table, pipe manufacturer, și Oteluri si metale - modelare si taiere. Are sediul în Sfax, Tunisia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KUPCUOGLU METAL

  Turcia

  Compania KUPCUOGLU METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas boilers for the home. Are sediul în Eskishehir, Turcia.

 2. METALLI RARI

  Ungaria

  Compania METALLI RARI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Purchase of iron. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. DAVUTOGLU METAL

  Turcia

  Compania DAVUTOGLU METAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment for institutions, sectioned tubes, drawn metal sheets, și galvanized metal rods. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal processing, și cutting tools. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. CAB INCORPORATED

  Statele Unite ale Americii

  Compania CAB INCORPORATED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flanges, cast iron, Wind-powered turbines, și stainless steel flanges. Are sediul în Buford, Statele Unite ale Americii.

 1. ANTAREX LLC

  Ucraina

  Compania ANTAREX LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 2. MARINHO STEEL TRADING

  Luxemburg

  Compania MARINHO STEEL TRADING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si metalurgie - import-export, Table si benzi din otel, Siderurgie si metalurgie - import-export, Steel girders, Table si benzi din otel, și rolled iron sections. Are sediul în Sanem, Luxemburg.

 1. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Turcia

  Compania SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si metalurgie - import-export, Cresterea animalelor - import-export, Import-export de energie si materii prime, Siderurgie si metalurgie - import-export, foodstuffs - import/export, Cresterea animalelor - import-export, și Import-export de energie si materii prime. Are sediul în Van, Turcia.

 2. STALEVAR COMPANY

  Ucraina

  Compania STALEVAR COMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brass metallization, și aluminium alloy metallization. Are sediul în Dnepropetrovsk, Ucraina.

 3. ECO-TECH SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ECO-TECH SP. Z O.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel pipes, metal tubes, pipes for gas pipelines, și drawn metal tubes. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. SUNSHINE GROUP

  China

  Compania SUNSHINE GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building materials and products, Acoustic ceilings, stainless steel, și alloy. Are sediul în Zibo, China.

 5. FIN-LEX LTD BELGRADE

  Serbia

  Compania FIN-LEX LTD BELGRADE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii comerciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si metalurgie - import-export, Siderurgie si metalurgie - import-export, și military supplies. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 6. A.I.S. CONSTRUCT

  Belgia

  Compania A.I.S. CONSTRUCT, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. Are sediul în Buetgenbach, Belgia.

 7. DIMMTEX SA

  Spania

  Compania DIMMTEX SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, Siderurgie si metalurgie - import-export, welding, used machinery bought and sold, Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, și Siderurgie si metalurgie - import-export. Are sediul în Manresa-Barcelona, Spania.

 8. BOCHI INTERNATIONAL SPA

  Italia

  Compania BOCHI INTERNATIONAL SPA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coils. Are sediul în Parma, Italia.

 1. VISIO ING CONSULT

  Belgia

  Compania VISIO ING CONSULT, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, stock management, project management, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, și Stock management software. Are sediul în Hannut, Belgia.

 2. ATIMA-TPIM

  Belgia

  Compania ATIMA-TPIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminum machining. Are sediul în Pepinster, Belgia.

 3. BAYKAN STEEL

  Turcia

  Compania BAYKAN STEEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale, Table si benzi din metale feroase, iron sheet, iron sections, Oteluri si metale, și Table si benzi din metale feroase. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES

  Belgia

  Compania SOCIETE D'EXPLOITATION DE CARRIERES DE TERRES PLASTIQUES, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si metalurgie - import-export, Extractie miniera - utilaje si materiale, refractory concrete, Siderurgie si metalurgie - import-export, și Extractie miniera - utilaje si materiale. Are sediul în Anhee, Belgia.

 5. IMPERIAL MACK

  Brazilia

  Compania IMPERIAL MACK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. Are sediul în Bragança Paulista, Brazilia.

 6. DA TSAI STAINLESS STEEL CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania DA TSAI STAINLESS STEEL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. Are sediul în Taiwan, Taiwan (ROC).

 7. ONUR FERFORJE

  Turcia

  Compania ONUR FERFORJE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile forged iron, wrought iron parts, și wrought iron railing. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. DELTA PROJECT ENGINEERING

  Belgia

  Compania DELTA PROJECT ENGINEERING, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Siderurgie si metalurgie - import-export, industrial pipes, industrial filters, Siderurgie si metalurgie - import-export, și refractory concrete. Are sediul în Ivoz-ramet, Belgia.

 9. APEX STEEL INTERNATIONAL

  Republica Ceha

  Compania APEX STEEL INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platbanda de otel laminata la rece, Platbanda de otel laminata la rece, și hot-rolled steel strips. Are sediul în Ostrava, Republica Ceha.

 10. NOKTA ALUMINYUM AKSESUAR SAN.TIC.VE.LTD.STI

  Turcia

  Compania NOKTA ALUMINYUM AKSESUAR SAN.TIC.VE.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si metalurgie - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium profiles, și aluminium accessories. Are sediul în Samsun, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Siderurgie si metalurgie - import-export - Import export

Număr de rezultate

759 Intreprinderile