• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie

Rezultate pentru

Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie - Import export

 1. LICAR

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania LICAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe centrifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe, Pompe submersibile, Hartie - utilaje de productie, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Submersible pumps, Pompe, Pompe submersibile, liquid pumps, și Elbow propeller pump. Are sediul în Tolosa-Guipúzcoa, Spania.

 2. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italia

  Compania MACCHINE CARU' S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Textile machine manufacture, machinery for automatic fabric cutting, și Laser engraving machines. Are sediul în Lonate Pozzolo, Italia.

 3. SOPEM

  Belgia

  Compania SOPEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea hartiei - utilaje si material, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Taierea hartiei - utilaje si material, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Machines - import-export, și Masini si materiale de ocazie si reconditionate. Are sediul în Soignies, Belgia.

 4. SIMEC GROUP SRL

  Italia

  Compania SIMEC GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje de productie, Fotogravura, metal milling, heated rollers, Hartie - utilaje de productie, și Fotogravura. Are sediul în Olgiate Olona, Italia.

 5. CPERKIN

  Regatul Unit

  Compania CPERKIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Taierea hartiei - utilaje si material, core cutters, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Birstall, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania HUNKELER DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Taufkirchen, Germania.

 2. TECHNICARTON

  Franta

  Compania TECHNICARTON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton ondulat, Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, Carton ondulat, și Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în St Paul En Jarez, Franta.

 3. PAPER ENGINEERING

  Slovenia

  Compania PAPER ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Nova Gorica, Slovenia.

 4. TALLERES CASABLANCA

  Spania

  Compania TALLERES CASABLANCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cardboard and pasteboard working, și Cardboard products - manufacturing machinery. Are sediul în Zuera-Zaragoza, Spania.

 5. JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY

  China

  Compania JIDONG LIGHT INDUSTRY CARTON MACHINERY FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic packaging machinery, cartonboard printers, fully automatic packaging machine, și industrial gluing machines. Are sediul în Dongguang County,cangzhou City, China.

 1. VIA AQUARIA

  Regatul Unit

  Compania VIA AQUARIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile luxury packaging manufacturer. Are sediul în Klaipeda, Regatul Unit.

 2. IBERCUTTING

  Spania

  Compania IBERCUTTING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Castell-Platja D'aro, Spania.

 1. GUSCHKY GMBH

  Germania

  Compania GUSCHKY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 2. TECHPAP

  Franta

  Compania TECHPAP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare, paper and paper products industry business associations, paper, coated paper-board and cartonboard, coated paper, și Carton si ambalaje din carton - utilaje pentru transformare. Are sediul în Gieres, Franta.

 3. KADANT LAMORT

  Franta

  Compania KADANT LAMORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile separators, și blades. Are sediul în Vitry Le Francois, Franta.

 4. HDT MACHINES

  Brazilia

  Compania HDT MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Santa Bárbara Doeste, Brazilia.

 5. VALCO MELTON FRANCE

  Franta

  Compania VALCO MELTON FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile thermo-setting adhesives, Glue systems, și packing. Are sediul în Valence, Franta.

 6. PAPER ENGINEERING

  Slovenia

  Compania PAPER ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Nova Gorica, Slovenia.

 7. ANDRITZ AG

  Austria

  Compania ANDRITZ AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, plants, machines and equipment for the preparation of wood and cellulose pulp, trays for transporting seeds, și driers. Are sediul în Graz, Austria.

 8. ALLIMAND

  Franta

  Compania ALLIMAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - utilaje pentru transformare, Papetarie - articole, Hartie - utilaje pentru transformare, și Papetarie - articole. Are sediul în Rives Sur Fure, Franta.

 1. PROIPAFISA

  Spania

  Compania PROIPAFISA, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, satellite reception equipment, waste recycling system design, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și plants for recovering and recycling metals from waste. Are sediul în Celrà-Girona, Spania.

 2. PH - QUESTEC GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania PH - QUESTEC GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Langenfeld, Germania.

 3. SATE SRL

  Italia

  Compania SATE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje pentru transformare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, și Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Serravalle Pistoiese, Italia.

 4. FRANZISKA GÜNTHER-OYGUR

  Germania

  Compania FRANZISKA GÜNTHER-OYGUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, Traduceri, Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, și Traduceri. Are sediul în Osthofen, Germania.

 5. LUDGER HENGSTERMANN

  Germania

  Compania LUDGER HENGSTERMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, Traduceri, Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, și Traduceri. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 6. ÜBERSETZUNGSBÜRO GRÜTTNER

  Germania

  Compania ÜBERSETZUNGSBÜRO GRÜTTNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, Traduceri, Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, și Traduceri. Are sediul în Bad Oeynhausen, Germania.

 7. HAUFSCHILD ÜBERSETZUNGEN GMBH

  Germania

  Compania HAUFSCHILD ÜBERSETZUNGEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, Traduceri, Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, și Traduceri. Are sediul în Osnabrück, Germania.

 8. EVANTHIA BENNER

  Germania

  Compania EVANTHIA BENNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, Traduceri, Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, și Traduceri. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

 9. MAG. ILSE KRATOCHVIL

  Austria

  Compania MAG. ILSE KRATOCHVIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, Traduceri, Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, și Traduceri. Are sediul în Wien, Austria.

 10. RENATA KISCHA

  Germania

  Compania RENATA KISCHA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, Traduceri, Software de gestiune pentru firme, Servicii administrative si financiare - externalizari, Achizitii, baze de date, securitatea datelor, și Traduceri. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

1.367 Intreprinderile