• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • imbracaminte - utilaje si material pentru industrie

Rezultate pentru

Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie - Import export

 1. ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Eichenzell, Germania.

 2. CASA VACANZE SELVA DI MONTE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CASA VACANZE SELVA DI MONTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Empoli, Italia.

 3. TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Mörfelden-Walldorf, Germania.

 4. SICILIA CONFEZIONI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SICILIA CONFEZIONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - furnituri, Haine de dama, Imbracaminte - furnituri, și Haine de dama. Are sediul în Bronte, Italia.

 5. RDF GROUP LLC

  Rusia

  Compania RDF GROUP LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Material didactic, Masini de cusut industriale si accesorii, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Material didactic, Masini de cusut industriale si accesorii, și tailoring accessory. Are sediul în Moscow, Rusia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRIBU DE PARIS

  Franta

  Compania TRIBU DE PARIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimarea tesaturilor, Plusarea tesaturilor, custom-made clothing, embroidery, Imprimarea tesaturilor, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Ivry Sur Seine, Franta.

 2. PIERANGELO SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania PIERANGELO SERVICE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, manufacture of special machinery, Machine maintenance, și bespoke machining. Are sediul în Teolo, Italia.

 3. CONSULENZATTIVA

  Italia

  Compania CONSULENZATTIVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor pumps, și civil defence work and equipment. Are sediul în Lograto, Italia.

 4. HENRI PETIT & CIE

  Franta

  Compania HENRI PETIT & CIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, și Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. Are sediul în Aubenas, Franta.

 5. ALFATEX

  Belgia

  Compania ALFATEX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și pressure-sensitive tapes. Are sediul în Petegem-Leie, Belgia.

 1. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Germania

  Compania ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasmanterie, broderie si tul. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Tesaturi, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Gerstetten, Germania.

 2. AKC TEXTILES

  Olanda

  Compania AKC TEXTILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - textile si imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, textile business and clothing industry trade associations, clothing for new-born babies, și professional attire for hotels. Are sediul în Zevenaar, Olanda.

 1. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgia

  Compania BONAS TEXTILE MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Marke, Belgia.

 2. BLUE STAR

  Belgia

  Compania BLUE STAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii, Palarii si sepci, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Accesorii, Palarii si sepci, straps, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Melle, Belgia.

 3. RIMGM GMBH

  Germania

  Compania RIMGM GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Masini de cusut industriale si accesorii, ironer, și steam wand. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 4. BROOKLYN

  Belgia

  Compania BROOKLYN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Imbracaminte pentru sugari si copii, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Accesorii, Haine de dama, Imbracaminte pentru sugari si copii, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Accesorii. Are sediul în Harelbeke, Belgia.

 5. SEWPORT

  Regatul Unit

  Compania SEWPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. SPETSTEHPROM SIG

  Ucraina

  Compania SPETSTEHPROM SIG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines and equipment for the clothing industry, și laboratory chairs. Are sediul în Cherkassy, Ucraina.

 7. PROMATEX VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR TEXTILMASCHINENTEILE MBH

  Germania

  Compania PROMATEX VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR TEXTILMASCHINENTEILE MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Tann, Germania.

 8. SPEZIMA GMBH

  Germania

  Compania SPEZIMA GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Masini de spalat si storcatoare industriale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, și Masini de spalat si storcatoare industriale. Are sediul în Gerstungen, Germania.

 1. CRAFTINK

  Polonia

  Compania CRAFTINK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Myszków, Polonia.

 2. BENTEC HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania BENTEC HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Wien, Austria.

 3. PNT-SERVICE

  Germania

  Compania PNT-SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Kempten, Germania.

 4. STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN

  Germania

  Compania STRICKMASCHINEN RÜDIGER ONKEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Finisarea textilelor - utilaje si materiale, și Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. Are sediul în Köln, Germania.

 5. H.T.T.S. HIGH TECHNOLOGY TEXTILE SPARE PARTS INH. HASAN SÜREK

  Germania

  Compania H.T.T.S. HIGH TECHNOLOGY TEXTILE SPARE PARTS INH. HASAN SÜREK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Tesere - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 6. HABRAKEN MACHINES BELGIUM

  Belgia

  Compania HABRAKEN MACHINES BELGIUM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Masini de cusut industriale si accesorii, automatic single-head sewing machines, industrial sewing machines, și sewing machines. Are sediul în Humbeek, Belgia.

 7. GEISSMANN AND FILS

  Maroc

  Compania GEISSMANN AND FILS, care își desfășoară activitatea în domeniul Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Gravarea metalelor - masini-unelte, Lubrifianti industriali, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Gravarea metalelor - masini-unelte, Lubrifianti industriali, și Manipulare continua a marfurilor - sisteme. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 8. NÄHZENTREN HABROCK GMBH & CO KG

  Germania

  Compania NÄHZENTREN HABROCK GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de cusut industriale si accesorii, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Masini de cusut industriale si accesorii, și Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. Are sediul în Paderborn, Germania.

 9. STRICKKONTOR

  Germania

  Compania STRICKKONTOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Material plastic - produse pentru industrie, Materiale plastice - articole de uz casnic, Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Material plastic - produse pentru industrie, și Materiale plastice - articole de uz casnic. Are sediul în Emden, Germania.

 10. NITVEN IS GUEVENLIK MALZEMELERI SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania NITVEN IS GUEVENLIK MALZEMELERI SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de lucru si protectie, Manusi de lucru, work jackets, wholesale work apparel, Haine de lucru si protectie, și Manusi de lucru. Are sediul în Bursa, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie - Import export

Număr de rezultate

5.373 Intreprinderile