• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • haine din blana sintetica

Rezultate pentru

Haine din blana sintetica - Import export

 1. DEALTASK PTY LTD RESEN

  Macedonia de Nord

  Compania DEALTASK PTY LTD RESEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Resen, Macedonia de Nord.

 2. MAGRA 2

  Polonia

  Compania MAGRA 2, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Bielsko-Biala, Polonia.

 3. KAMY HAT

  Belgia

  Compania KAMY HAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Palarii si sepci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din blana sintetica, caps, fur hat, Haine din blana sintetica, și hat. Are sediul în Oudenaarde, Belgia.

 4. EMELY O.E

  Grecia

  Compania EMELY O.E, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile environmentally-friendly and synthetic furs, și clothes. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 5. GIERLINGS VELPOR SA

  Portugalia

  Compania GIERLINGS VELPOR SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din blana sintetica, Tapiterie pentru scaune, Haine din blana sintetica, women clothes manufacturing, furnishing velvets, și Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Água Longa-Santo Tirso, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ABBIGLIAMENTO ECOPELLICCIA SINTETICA STILECO.IT

  Italia

  Compania ABBIGLIAMENTO ECOPELLICCIA SINTETICA STILECO.IT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Milano, Italia.

 2. FOSY ORIGINALS

  Regatul Unit

  Compania FOSY ORIGINALS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Salash, Regatul Unit.

 3. FAIR S.N.C.

  Italia

  Compania FAIR S.N.C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Haine din blana sintetica, Mobilier - articole si accesorii decorative, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Umbertide, Italia.

 4. TODAKO

  Slovacia

  Compania TODAKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mantouri si impermeabile, Haine din blana sintetica, Mantouri si impermeabile, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Cadca, Slovacia.

 5. SPAC S.P.A.

  Italia

  Compania SPAC S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, Haine din blana sintetica, Haine din piele sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Arzignano, Italia.

 1. JSC BELFA HIGH PILE FABRIC MANUFACTURER

  Belarus

  Compania JSC BELFA HIGH PILE FABRIC MANUFACTURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din blana sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Zhlobin Gomel Reg, Belarus.

 2. K.V. STAMPE & SOENNER A/S

  Danemarca

  Compania K.V. STAMPE & SOENNER A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, și Haine de blana. Are sediul în Nykoebing M, Danemarca.

 1. REPATEX S.N.C. DI CORTESI FRANCESCO E C.

  Italia

  Compania REPATEX S.N.C. DI CORTESI FRANCESCO E C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, Haine din blana sintetica, Haine din piele sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Bagnacavallo, Italia.

 2. FAUSTO DESTRO

  Italia

  Compania FAUSTO DESTRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Padova, Italia.

 3. ROZA

  Ucraina

  Compania ROZA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din blana sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 4. ALKATEX DI PEPI ROSARIO & C. S.N.C.

  Italia

 5. IL PANTANO S.R.L.

  Italia

 6. TESSITURA 3L (S.N.C.)

  Italia

 7. MADSEN PELS AS

  Norvegia

 8. LODA MAURIZIO

  Italia

 1. H.L. & F.B. MURPHY LTD

  Irlanda

 2. TESSIL-FUR TESSITURA A PELO S.R.L.

  Italia

 3. NOVARTIPLAST ITALIA S.P.A.

  Italia

 4. TESSITURA POLTEX

  Italia

 5. IMPERIO DEL ANTILOPE SA

  Spania

 6. ANTOVI SA

  Spania

 7. GIACOMO CAIEZZA

  Danemarca

 8. VILLARRAMIEL PIEL SA

  Spania

 9. ESSENOVE S.R.L.

  Italia

 10. ECOLOGICAL BILL ZENDA

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit