• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • haine din blana sintetica

Rezultate pentru

Haine din blana sintetica - Import export

 1. DEALTASK PTY LTD RESEN

  Macedonia de Nord

  Compania DEALTASK PTY LTD RESEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Resen, Macedonia de Nord.

 2. MAGRA 2

  Polonia

  Compania MAGRA 2, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Bielsko-Biala, Polonia.

 3. KAMY HAT

  Belgia

  Compania KAMY HAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Palarii si sepci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din blana sintetica, caps, fur hat, Haine din blana sintetica, și hat. Are sediul în Oudenaarde, Belgia.

 4. EMELY O.E

  Grecia

  Compania EMELY O.E, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile environmentally-friendly and synthetic furs, și clothes. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 5. ROTENA APPAREL

  Georgia

  Compania ROTENA APPAREL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothes manufacturing, gymnastics and fitness goods, și fitness equipment. Are sediul în Rustavi, Georgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. K&R BROTHERS CO

  Pakistan

  Compania K&R BROTHERS CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Sialkot, Pakistan.

 2. GIERLINGS VELPOR SA

  Portugalia

  Compania GIERLINGS VELPOR SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Catifea - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din blana sintetica, Tapiterie pentru scaune, Haine din blana sintetica, women clothes manufacturing, furnishing velvets, și Tapiterie pentru scaune. Are sediul în Água Longa-Santo Tirso, Portugalia.

 3. ABBIGLIAMENTO ECOPELLICCIA SINTETICA STILECO.IT

  Italia

  Compania ABBIGLIAMENTO ECOPELLICCIA SINTETICA STILECO.IT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Milano, Italia.

 4. ZHANGJIAGANG HUACAI PLUSH CO., LTD

  China

  Compania ZHANGJIAGANG HUACAI PLUSH CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Zhangjiagang, China.

 5. FOSY ORIGINALS

  Regatul Unit

  Compania FOSY ORIGINALS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Salash, Regatul Unit.

 1. QINGDAO MALMA FASHION CO.,LTD

  China

  Compania QINGDAO MALMA FASHION CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Qingdao, China.

 2. SPAC S.P.A.

  Italia

  Compania SPAC S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, Haine din blana sintetica, Haine din piele sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Arzignano, Italia.

 1. TODAKO

  Slovacia

  Compania TODAKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mantouri si impermeabile, Haine din blana sintetica, Mantouri si impermeabile, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Cadca, Slovacia.

 2. FAIR S.N.C.

  Italia

  Compania FAIR S.N.C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Haine din blana sintetica, Mobilier - articole si accesorii decorative, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Umbertide, Italia.

 3. REPATEX S.N.C. DI CORTESI FRANCESCO E C.

  Italia

  Compania REPATEX S.N.C. DI CORTESI FRANCESCO E C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele artificiala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din piele sintetica, Haine din blana sintetica, Haine din piele sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Bagnacavallo, Italia.

 4. K.V. STAMPE & SOENNER A/S

  Danemarca

  Compania K.V. STAMPE & SOENNER A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de blana, și Haine de blana. Are sediul în Nykoebing M, Danemarca.

 5. NANTONG MODERNSTAY GARMENTS CO.,LTD

  China

  Compania NANTONG MODERNSTAY GARMENTS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Nantong, China.

 6. FAUSTO DESTRO

  Italia

  Compania FAUSTO DESTRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine din blana sintetica. Are sediul în Padova, Italia.

 7. JSC BELFA HIGH PILE FABRIC MANUFACTURER

  Belarus

  Compania JSC BELFA HIGH PILE FABRIC MANUFACTURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din blana sintetica, și Haine din blana sintetica. Are sediul în Zhlobin Gomel Reg, Belarus.

 8. ROZA

  Ucraina

  Compania ROZA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de blana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine din blana sintetica, Visable supports the Ukrainian companies, Haine din blana sintetica, și Visable supports the Ukrainian companies. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 1. TESSITURA 3L (S.N.C.)

  Italia

 2. NOVARTIPLAST ITALIA S.P.A.

  Italia

 3. H.L. & F.B. MURPHY LTD

  Irlanda

 4. ECOLOGICAL BILL ZENDA

  Italia

 5. IVO FOSSI E C. S.N.C. DI MICHELA E RICCARDO FOSSI

  Italia

 6. TESSITURA POLTEX

  Italia

 7. TESSITURA F.G.

  Italia

 8. ALKATEX DI PEPI ROSARIO & C. S.N.C.

  Italia

 9. LANIFICIO TESSILPELO S.R.L.

  Italia

 10. ADAS DERI TEKSTIL KURK SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turcia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit