• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • haine de ceremonie

Rezultate pentru

Haine de ceremonie - Import export

 1. PAUL SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PAUL SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jeans si imbracaminte sport. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - import-export, Haine de ceremonie, Distributie en gros, wholesale clothing, children's wear, Imbracaminte - import-export, women's wear, Haine de ceremonie, și factory shop. Are sediul în Ostra, Italia.

 2. ANNEBEBE - CHRISTENING AND BAPTISM FACTORY

  Romania

  AnneBebe este un brand creat pentru copii, nasi si parinti ! Produsele AnneBebe sunt realizate din cele mai fine materiale special create pentru bebelusi si copii ( matases si bumbac bio ), importate din Uniunea Europeana ( Italia, Spania, Germania, Belgia, Portugalia ), produse accesorizate cu Cristale Swarovki autentice si cu lipite cu multa precizie si dragoste.Sloganul nostru este: Made with love in Romania... pentru ca tot ceea ce producem in fabrica noastra este realizat cu multa dragoste si multa atenitie.Inca din stadiul de design si pana in faza finala de control al calitatii produsele sunt atent lucrate de mainile angajatilor AnneBebe cu cele mai bune utilaje si cele mai fine cusaturi.Hainutele de Botez si Ceremonie Ortodoxa si Catolica sunt elementul din centrul atentiei din colectiile AnneBebe.Producem in Romania Hainute de Calitate de mai bine de 15 ani, timp in care ne-am perfectionat si am ajuns la nivelul la care suntem astazi.Va supunem atentiei 10-12 colectii in fiecare sezon atat rochite de botez si ceremonie cat si costume de baieti care imita scene din basme ( costumase de printi si printese acccesorizate cu broderie de matase si bumbac )Comenzile minime pornesc de la 1000euro/comanda si se pot comanda cantitati diferite in functie de masura pe care o alegeti.Avem si accesorii pentru Botez: Lumanari, Trusouri Complete pentru Biserica, Panze, Fase, Lumanari pentru Preoti, Cutii de transport pentru biserica si tot ceea ce aveti nevoie pentru un botez de vis

 3. PAOLA MODE

  Tunisia

  Compania PAOLA MODE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de gata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, Haine pentru femei - marimi mari, Haine de ceremonie, Confectii pentru femei, Haine pentru femei - marimi mari, Haine de ceremonie, și outsize shirts. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 4. ATA-MODE

  Germania

  Compania ATA-MODE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - textile si imbracaminte, Haine de ceremonie, Jersee si pulovere, Lenjerie intima, Import-export - textile si imbracaminte, Haine de ceremonie, Jersee si pulovere, și Lenjerie intima. Are sediul în Bad Iburg, Germania.

 5. EXPO24SEVEN GMBH

  Germania

  Compania EXPO24SEVEN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. Are sediul în Inning Am Ammersee, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAESTRAMI

  Italia

  Compania MAESTRAMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie, bridegroom's dress, custom-made clothing, Haine de ceremonie, și shirts. Are sediul în Funo-Argelato, Italia.

 2. NURAULA TEXTIL 2012

  Spania

  Compania NURAULA TEXTIL 2012, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. Are sediul în Badalona, Spania.

 3. REVENGA CHEMISIERS GENEVOIS

  Elvetia

  Compania REVENGA CHEMISIERS GENEVOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made clothing, și made-to-measure garments. Are sediul în Geneva, Elvetia.

 4. LIDIA SHOPPING SRL

  Italia

  Compania LIDIA SHOPPING SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie, formal dress, leather clothing, Haine de ceremonie, și men's suits. Are sediul în Rodigo, Italia.

 5. MACTE ANIMO D.O.O.

  Slovenia

  Compania MACTE ANIMO D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. Are sediul în Maribor, Slovenia.

 1. MARGARITA MUÑOZ

  Spania

  Compania MARGARITA MUÑOZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. Are sediul în Arcos De La Frontera, Spania.

 2. F.P.H STIMA

  Polonia

  Compania F.P.H STIMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de gata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie, Ladies' fashion, Haine de ceremonie, knitted dresses, și women's jackets. Are sediul în Andrychów, Polonia.

 1. MONIQUE ATELIER

  Italia

  Compania MONIQUE ATELIER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile formal dress, wedding wear, evening wear, și bridal gown. Are sediul în Cassano D'adda, Italia.

 2. MATILDE CANO

  Spania

  Compania MATILDE CANO, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture, confectii de lux, Haine de ceremonie, Haute couture, confectii de lux, Haine de ceremonie, bridal gown, și boutiques. Are sediul în Córdoba, Spania.

 3. INTER-TEXT

  Ucraina

  Compania INTER-TEXT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de lucru si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie, Confectii pentru barbati, Haine pentru femei, Haine de ceremonie, Confectii pentru barbati, Haine pentru femei, și men's formal wear. Are sediul în Mohyliv-Podil's'kyi, Ucraina.

 4. I.P.S. SAS DI PERRELLA TIZIANA & C

  Italia

  Compania I.P.S. SAS DI PERRELLA TIZIANA & C, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. Are sediul în Caserta, Italia.

 5. ZHONGSHAN BAIYE FASHION CO, LTD

  China

  Compania ZHONGSHAN BAIYE FASHION CO, LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. Are sediul în Zhongshan, China.

 6. ADOLÉ. ROPA DE VESTIR A MEDIDA PARA ADOLESCENTES

  Spania

  Compania ADOLÉ. ROPA DE VESTIR A MEDIDA PARA ADOLESCENTES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceremony dresses manufacturing. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. RM STOKAS, UAB

  Lituania

  Compania RM STOKAS, UAB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de lucru si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Haine barbatesti - marimi mari, Haine de ceremonie, wholesale clothing, Haine de dama, Haine barbatesti - marimi mari, și Haine de ceremonie. Are sediul în Vilniaus R., Lituania.

 8. DELSA SRL

  Italia

  Compania DELSA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile formal dress, accessories for brides, wedding wear, și communion gown. Are sediul în Belforte Del Chienti, Italia.

 1. LE PLAIDEUR

  Franta

  Compania LE PLAIDEUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. Are sediul în Paris, Franta.

 2. DI FRANCESCA DE ROSE

  Italia

  Compania DI FRANCESCA DE ROSE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentie de formare si insotire profesionala, Rochii de mireasa, Accesorii, Haine de ceremonie pentru copii, Agentie de formare si insotire profesionala, Rochii de mireasa, Accesorii, și Haine de ceremonie pentru copii. Are sediul în Torano Castello Scalo-Torano Castello, Italia.

 3. BEAS KLEIDERWERKSTATT

  Germania

  Compania BEAS KLEIDERWERKSTATT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. Are sediul în Duisburg, Germania.

 4. SENGIY TEXTILE MANUFACTURER

  Turcia

  Compania SENGIY TEXTILE MANUFACTURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clothes manufacturing, și manufacture of clothes. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. LES VOILIERS

  Franta

  Compania LES VOILIERS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru femei, wedding articles, wedding wear, Haine pentru femei, și bridegroom's dress. Are sediul în Tremblay-En-France, Franta.

 6. BOCCOLA DESIGN S.L.

  Spania

  Compania BOCCOLA DESIGN S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uniforme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie, Accesorii, Cravate, neck scarves, Haine de ceremonie, Accesorii, și Cravate. Are sediul în Sant Cugat Del Valles, Spania.

 7. PIERRE DEGAND

  Belgia

  Compania PIERRE DEGAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie, Incaltaminte, men's clothing, Haine de ceremonie, și Incaltaminte. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. GABRIELLA SPOSA

  Italia

  Compania GABRIELLA SPOSA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rochii de mireasa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de ceremonie, wedding wear, wedding dresses manufacturing, Haine de ceremonie, și bridal fashion gowns. Are sediul în Ponte Buggianese, Italia.

 9. MEDISTYL

  Franta

  Compania MEDISTYL, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sport, Mantouri si impermeabile, Accesorii, Manusi, Haine pentru sport, Mantouri si impermeabile, Accesorii, și Manusi. Are sediul în St Andre Les Vergers, Franta.

 10. MARTA MOLINA COMUNIÓN

  Spania

  Compania MARTA MOLINA COMUNIÓN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de ceremonie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile communion gown. Are sediul în Córdoba, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit