• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rasini sintetice

Rezultate pentru

Rasini sintetice - Import export

 1. SARL ALUMINES DURMAX

  Franta

  Verified by europages badge

  DURMAX ALUMINA are manufactured for various applications for both artisanal and industrial use. We manufacture aluminium oxides and hydroxides, calcinated alumina and hydrated alumina, metallographic alumina, fire retardants, reactants for fire retardant treatments, special reactants for synthetic resins. Corundum and alumina for special ceramics. We manufacture high purity calcium fluoride and boron nitride. With an extended range of around 200 special alumina we provide bespoke manufacturing for customers worldwide. Certain alumina are for polishing in metallography and mineralogy as well as for all high precision polishing for all types of materials. Others (hydrated and calcinated) are used as special reactants in synthetic resins, rubber, etc. to improve their characteristics (fire, abrasion resistance; for their appearance, viscosity, lightness).

 2. EPODEX GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EPODEX GMBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, wood dyes, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Krefeld, Germania.

 3. KNÖLLER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KNÖLLER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 4. ADC - BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ADC - BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. Are sediul în Falkenstein, Germania.

 5. RESIPLAST

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania RESIPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini epoxi, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Impermeabilizanti pentru constructii, Rasini epoxi, pmma resin, polyurethane, industrial floors, epoxy coating, și polyac. Are sediul în Wommelgem, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EPOMA FUSSBODEN TECHNIK, INH. PAUL IMRE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EPOMA FUSSBODEN TECHNIK, INH. PAUL IMRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. Are sediul în Welzheim, Germania.

 2. APACHES QUI FUMENT

  Franta

  Compania APACHES QUI FUMENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. Are sediul în Paris, Franta.

 3. SF COMPOSITES

  Franta

  Compania SF COMPOSITES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini epoxi, Siliconi, polyester resins, epoxy resins, Rasini epoxi, și Siliconi. Are sediul în Mauguio, Franta.

 4. SERKIM RECINE KIMYA SAN. TIC. ITH. IHR. LTD. STI.

  Turcia

  Compania SERKIM RECINE KIMYA SAN. TIC. ITH. IHR. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyester resins, și polyurethane resin. Are sediul în Stambul, Turcia.

 5. MULTISINT SRL RESINE ESPANSE

  Italia

  Compania MULTISINT SRL RESINE ESPANSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spuma de cauciuc si de material plastic, Izolatie fonica - materiale, Spuma de cauciuc si de material plastic, Izolatie fonica - materiale, filtering unit panels, și flexible plastic foam materials. Are sediul în Nola, Italia.

 1. GREMOLITH AG

  Elvetia

  Compania GREMOLITH AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Compusi ciclici sau aciclici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini sintetice, polyester resins, Rasini sintetice, phenolic resins, și furan resins. Are sediul în Bazenheid, Elvetia.

 2. BÜFA COMPOSITE SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BÜFA COMPOSITE SYSTEMS GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile additives for plastic materials, moulds production, fire protection, și gelcoat. Are sediul în Rastede, Germania.

 1. TAMPCOR - TRANSFORMAÇÃO E CRIATIVIDADE

  Portugalia

  Compania TAMPCOR - TRANSFORMAÇÃO E CRIATIVIDADE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building materials and products. Are sediul în S. Domingos De Rana, Portugalia.

 2. SICOMIN

  Franta

  Compania SICOMIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini epoxi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini, Rasini sintetice, Vopsele pe baza de rasini sintetice, chemicals for the plastics industry, Rasini, Rasini sintetice, și Vopsele pe baza de rasini sintetice. Are sediul în Chateauneuf Les Martigues, Franta.

 3. ECC

  Belgia

  Compania ECC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini sintetice, Rasini sintetice, compound materials, damp-proof membranes-strips for the construction industry, și floor treatments. Are sediul în Wilrijk, Belgia.

 4. BOUSSON RESINES

  Franta

  Compania BOUSSON RESINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini sintetice, Rasini sintetice, Floor covering, și building resins. Are sediul în Pont-Évêque, Franta.

 5. ETUI POUR

  Franta

  Compania ETUI POUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. Are sediul în Paris, Franta.

 6. SEMKIM PAINT & CHEMICAL

  Turcia

  Compania SEMKIM PAINT & CHEMICAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paints, resins, Chemicals, și alkyd resins. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. SRC INTERNTIONAL ULUS. LOJ. DIS TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania SRC INTERNTIONAL ULUS. LOJ. DIS TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile alkyd resins, resins for painting, chemical solvents, și acrylic resins. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. DUGALAK BELARUS

  Belarus

  Compania DUGALAK BELARUS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. Are sediul în Minsk, Belarus.

 1. WJF CHEMICALS CO. LTD.,QUZHOU

  China

  Compania WJF CHEMICALS CO. LTD.,QUZHOU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. Are sediul în Quzhou, China.

 2. VERFAHRENSTECHNIK HÜBERS GMBH

  Germania

  Compania VERFAHRENSTECHNIK HÜBERS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini sintetice, Transformatoare electrice, industrial use stoves, silicone, Rasini sintetice, și Transformatoare electrice. Are sediul în Bocholt, Germania.

 3. PLASTBUD SP.Z.O.O.

  Polonia

  Compania PLASTBUD SP.Z.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. Are sediul în Pustków, Polonia.

 4. CHEMICAL PARTNERS INDUSTRY

  Egipt

  Compania CHEMICAL PARTNERS INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. Are sediul în 10th Of Ramadan City, Egipt.

 5. GUANGDONG XIN HUAYUE RESIN TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Compania GUANGDONG XIN HUAYUE RESIN TECHNOLOGY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antioxidants. Are sediul în Guangzhou, China.

 6. EPOFLOR GMBH

  Germania

  Compania EPOFLOR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Pardoseli industriale, Pardoseli suprainaltate, Cauciuc - pardoseli industriale, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Pardoseli industriale, Pardoseli suprainaltate, și Cauciuc - pardoseli industriale. Are sediul în Sulzberg, Germania.

 7. AMB CHEMIE

  Belgia

  Compania AMB CHEMIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și industrial indoor flooring with non-slip materials. Are sediul în Tournai, Belgia.

 8. CLÍNICAS DENTALES CAREDENT

  Spania

  Compania CLÍNICAS DENTALES CAREDENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dental implants. Are sediul în Madrid, Spania.

 9. AVTOMOJKA-ROVNO

  Ucraina

  Compania AVTOMOJKA-ROVNO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paraffins, și formaldehyde. Are sediul în Rovno, Ucraina.

 10. MINOVA CARBOTECH GMBH

  Germania

  Compania MINOVA CARBOTECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie organica - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie minerala - produse de baza si derivati, Rasini sintetice, Chimie minerala - produse de baza si derivati, Rasini sintetice, și industrial glues. Are sediul în Essen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit