• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cleiuri sintetice

Rezultate pentru

Cleiuri sintetice - Import export

 1. FRABO ADESIVI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Our products are used to carry out work with footwear, leather goods and mattress manufacturers. We produce adhesives for wood, vinyl adhesives, catalysers, adhesives for insulation, adhesives for upholstered furniture, solvents, thermofusing, glues, solvent-free hot melt and cold adhesives, cyanoacrylates, vinyl glues and for special applications.

 2. KLEBSTOFFWELTEN.DE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KLEBSTOFFWELTEN.DE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. Are sediul în Dreieich, Germania.

 3. CSE CHEMICAL SOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CSE CHEMICAL SOLUTIONS GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. Are sediul în Lage, Germania.

 4. BHS-INDUSTRIEBEDARF.DE - ONLINE-SHOP FÜR INDUSTRIEBEDARF

  Germania

  Compania BHS-INDUSTRIEBEDARF.DE - ONLINE-SHOP FÜR INDUSTRIEBEDARF, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. Are sediul în Pirmasens, Germania.

 5. RENIA GESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania RENIA GESELLSCHAFT MBH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial glues, adhesives for leather goods, adhesives for shoes, și gluing machines for skins. Are sediul în Köln, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PSA SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania PSA SOLUTIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Cleiuri sintetice, Lipiciuri naturale, și Cleiuri sintetice. Are sediul în Ullesthorpe, Regatul Unit.

 2. HYLOMAR GMBH

  Germania

  Compania HYLOMAR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. Are sediul în Grevenbroich, Germania.

 3. FABINMEC EUROPE S.R.L.

  Italia

  Compania FABINMEC EUROPE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleiuri sintetice, adhesives for wood, special adhesives, Cleiuri sintetice, și self-adhesive glue. Are sediul în Santo Stefano-Cigognola, Italia.

 4. HANS HAUMBERGER OHG INH. MARTIN HELMREICH E.U.

  Austria

  Compania HANS HAUMBERGER OHG INH. MARTIN HELMREICH E.U., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. Are sediul în St. Pölten, Austria.

 5. ADHÉTECH

  Franta

  Compania ADHÉTECH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipici, adezivi si aplicatoare, Aplicatoare de adezivi si cleiuri, Lipici, adezivi si aplicatoare, industrial glues, Surface treatment, și Aplicatoare de adezivi si cleiuri. Are sediul în Hurigny, Franta.

 1. TAŚMA FHU

  Polonia

  Compania TAŚMA FHU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile self-adhesive tapes, packing straps, adhesives for special applications, și milling. Are sediul în Kraków, Polonia.

 2. MITOL, TOVARNA LEPIL, D.O.O., SEŽANA

  Slovenia

  Compania MITOL, TOVARNA LEPIL, D.O.O., SEŽANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. Are sediul în Sežana, Slovenia.

 1. ZICOTEC GMBH

  Germania

  Compania ZICOTEC GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. Are sediul în Köln, Germania.

 2. ADLEY

  Belgia

  Compania ADLEY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleiuri sintetice, Cleiuri sintetice, cyanoacrylate glues, epoxy glues and adhesives, și cyanoacrylic adhesive. Are sediul în Machelen, Belgia.

 3. LITALEX CHEMIE GMBH

  Austria

  Compania LITALEX CHEMIE GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. Are sediul în Enzesfeld, Austria.

 4. DELTA YAPISTIRICI KIMYA SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania DELTA YAPISTIRICI KIMYA SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile solvent-based adhesive, sponges, felts, și wood panel glueing machines. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. FOREST CHEMICAL GROUP

  Spania

  Compania FOREST CHEMICAL GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile non-toxic glues and adhesives, adhesive labels, și glue for packaging. Are sediul în Alicante, Spania.

 6. GENTEC

  Belgia

  Compania GENTEC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Dozare - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleiuri sintetice, measuring systems, dosage systems and systems, și Cleiuri sintetice. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 7. 3M DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania 3M DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stomatologie - produse, și Stomatologie - produse. Are sediul în Neuss, Germania.

 8. CAN KIMYA A.Ş.

  Turcia

  Compania CAN KIMYA A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. Are sediul în Mersin, Turcia.

 1. FLEXTEX® GMBH

  Germania

  Compania FLEXTEX® GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Zugraveli - antreprenori, Stomatologie - produse, Iluminat public, industrial si comercial, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Stomatologie - produse, și Iluminat public, industrial si comercial. Are sediul în Oldenburg, Germania.

 2. YAPI LIDER KIMYA SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania YAPI LIDER KIMYA SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipici, adezivi si aplicatoare, solvent-based adhesive, tile cement, și Lipici, adezivi si aplicatoare. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. SEALOCK

  Regatul Unit

  Compania SEALOCK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lipiciuri naturale, Cleiuri sintetice, Lipiciuri naturale, și Cleiuri sintetice. Are sediul în Andover, Regatul Unit.

 4. EURO-LEDER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania EURO-LEDER GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte - utilaje pentru industrie, Ceara pentru incaltaminte, Lipici, adezivi si aplicatoare, Cleiuri sintetice, Incaltaminte - utilaje pentru industrie, Ceara pentru incaltaminte, Lipici, adezivi si aplicatoare, și Cleiuri sintetice. Are sediul în Georgsmarienhütte, Germania.

 5. TAMAS MADENCILIK A.S.

  Turcia

  Compania TAMAS MADENCILIK A.S., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile adhesives for shoe factories, și wood panel glueing machines. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. GERLINGER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GERLINGER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Cleiuri sintetice, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, și Cleiuri sintetice. Are sediul în Nördlingen, Germania.

 7. LUDWIG WEIDENFELD

  Germania

  Compania LUDWIG WEIDENFELD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articulatii si garnituri de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, Lipici, adezivi si aplicatoare, Cleiuri sintetice, Cauciuc - produse, Incalzire industriala - instalatii si material, Lipici, adezivi si aplicatoare, Cleiuri sintetice, și Cauciuc - produse. Are sediul în Grevenbroich, Germania.

 8. STAIK INDUSTRIEKLEBSTOFFE

  Germania

  Compania STAIK INDUSTRIEKLEBSTOFFE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile uv adhesives, și technical glues. Are sediul în Landsberg Am Lech, Germania.

 9. HAGAR JAROSLAW SWINIARSKI

  Polonia

  Compania HAGAR JAROSLAW SWINIARSKI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleiuri sintetice, Mochete, Carpete, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Cleiuri sintetice, Mochete, Carpete, și Plastic - folii pentru acoperirea solului. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 10. IP MATKOV

  Belarus

  Compania IP MATKOV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greases, și Putties, Glues and Silicones. Are sediul în Grodno, Belarus.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit