• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gresie - placi si dale

Rezultate pentru

Gresie - placi si dale - Import export

 1. NAUMANN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NAUMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. Are sediul în Seevetal, Germania.

 2. DIME S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DIME S.P.A., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, Gresie, Bai - mobilier si accesorii, bathroom furnishings, flooring, Gresie - placi si dale, ceramic, Gresie, și parquet. Are sediul în Castellanza, Italia.

 3. CERAVOLO MARMOR

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CERAVOLO MARMOR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. Are sediul în Köln, Germania.

 4. DAN SERV TRADING '96 SRL

  Romania

  Concept by Dan Serv | Piatranaturalagresie.ro - pasiune pentru design si amenajari interioare. Prin gama de produse de inalta calitate ne numaram printre liderii din piata romaneasca cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu.Dan Serv Trading este importator si distribuitor de produse din piatra naturala, travertin, marmura, calcar, granit, bazalt, andezit, onix si multe alte materiale pentru amenajarea spatiilor sub diferite forme si culori (placi, mozaicuri, pavale, trepte, glafuri, blaturi, lavoare, cazi, seminee, fantani). Colaboram cu furnizori de top din intreaga lume in zona de materiale de constructii si finisaje, oferind servicii complete de instalare si montaj. Ne-am implicat in mii de proiecte de design interior avand un portofoliu amplu de clienti mereu multumiti.Misiunea noastra este de a oferi o gama larga de produse si servicii care sa completeze asteptarile clientilor nostrii. De aceea echipa noastra va consiliaza in fiecare pas al proiectului dumneavoastra. Paleta noastra de produse si servicii: • placi ceramice - gresie | faianta• piatra naturala - klinker | granit | marmura | ardezie | quartz | piatra semipretioasa | travertin | limestone | piatra compozita• Obiecte Sanitare | robineti• Parchet laminat sau stratificat• Obiecte decor • Fatade ventilate pe ceramica sau piatra naturala Completam serviciile noastre cu o sectie de prelucrare proprie, in completarea gamei de produse standard putem efectua la comanda diferite obiecte: blaturi pentru mes

 5. KERAMO ROSSO

  Franta

  Compania KERAMO ROSSO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Ceramica - placi si dale, Acoperisuri - lucrari, Placi si dale, Ceramica - placi si dale, Acoperisuri - lucrari, și ceramic floor tiles. Are sediul în Maurepas, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SPANISHUPTILE S.L.

  Spania

  Compania SPANISHUPTILE S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glazed sandstone floors, porcelain tiles for swimming pools, tiles and bricks for show rooms, și external floor covering. Are sediul în Castellon, Spania.

 2. JOHANN HASENKOPF GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania JOHANN HASENKOPF GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. Are sediul în Hollabrunn, Austria.

 3. CERAMICHE BRENNERO SPA

  Italia

  Compania CERAMICHE BRENNERO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, ceramic, flooring ceramics, Gresie - placi si dale, și ceramics for coverings. Are sediul în Bondeno-Gonzaga, Italia.

 4. FRIEPESS STEININDUSTRIE, DIPLOM-ARCHITEKT ALBERT FRIEPESS GES.M.B.H. & CO KG

  Austria

  Compania FRIEPESS STEININDUSTRIE, DIPLOM-ARCHITEKT ALBERT FRIEPESS GES.M.B.H. & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. Are sediul în Linz, Austria.

 5. CARRELAGE DE LA TOUR

  Franta

  Compania CARRELAGE DE LA TOUR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile earthenware. Are sediul în Lavérune, Franta.

 1. HOFMAN

  Belgia

  Compania HOFMAN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Gresie - placi si dale, Granit, Gresie - placi si dale, Natural stonework, și basalt. Are sediul în Hofstade, Belgia.

 2. PERA SERAMIK

  Turcia

  Compania PERA SERAMIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - utilaje pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - placi si dale, Gresie - placi si dale, Ceramica - placi si dale, tiles for pools, Portelan - placi si dale, Gresie - placi si dale, și Ceramica - placi si dale. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ARMADA CINI VE SERAMIK

  Turcia

  Compania ARMADA CINI VE SERAMIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wall fresco tiling, hand-made terracotta floor tiles, decorating, și ceramics for bathrooms. Are sediul în Kütahya, Turcia.

 2. TEGELNIVELLEERSYSTEEM.NL

  Olanda

  Compania TEGELNIVELLEERSYSTEEM.NL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. Are sediul în Bakel, Olanda.

 3. INTERAZULEJO

  Spania

  Compania INTERAZULEJO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. GRES FACTORY, S.L.

  Spania

  Compania GRES FACTORY, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. Are sediul în Rivas-Vaciamadrid, Spania.

 5. NASSAR GH STONE

  Palestinian ocupat, Teritoriul

  Compania NASSAR GH STONE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. Are sediul în Hebron, Palestinian ocupat, Teritoriul.

 6. BAYYURT MARBLE & TRAVERTINE

  Turcia

  Compania BAYYURT MARBLE & TRAVERTINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile floor tiles, slabs, și custom design. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. CERAMICHE BRENNERO S.P.A.

  Italia

  Compania CERAMICHE BRENNERO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, și Gresie - placi si dale. Are sediul în Gonzaga (mn), Italia.

 8. CERAMICHE CAESAR

  Italia

  Compania CERAMICHE CAESAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glazed gres, ceramic tiles, glazed sandstone floors, și glazed stoneware tiles. Are sediul în Spezzano Di Fiorano, Italia.

 1. REVESTIMIENTOS ARTEGRES, SL

  Spania

  Compania REVESTIMIENTOS ARTEGRES, SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. Are sediul în Onda, Spania.

 2. 040 TEGELZETTER

  Olanda

  Compania 040 TEGELZETTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. Are sediul în Veldhoven, Olanda.

 3. CERAMICAS KEOPS, S.A.

  Spania

  Compania CERAMICAS KEOPS, S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile anti-bacterial floor covering. Are sediul în MADRID, Spania.

 4. IRIS CERAMICHE SRL

  Italia

  Compania IRIS CERAMICHE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Portelan - placi si dale, bathroom furnishings, Portelan - placi si dale, bathroom coverings, și bath tubs. Are sediul în Altare, Italia.

 5. PROGETTO CASA SRL

  Italia

  Compania PROGETTO CASA SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tiles and bricks for show rooms, taps and fittings, și articles for building. Are sediul în San Severo, Italia.

 6. ASPER STUDIO S.R.L.

  Italia

  Compania ASPER STUDIO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Ceramica - placi si dale, Faianta - placi si dale, și Ceramica - placi si dale. Are sediul în Formello, Italia.

 7. GEBROEDERS DE RYCKE

  Belgia

  Compania GEBROEDERS DE RYCKE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, Materiale pentru acoperisuri, construction materials, precast concrete, Gresie - placi si dale, și Materiale pentru acoperisuri. Are sediul în Beveren, Belgia.

 8. OZERAM

  Franta

  Compania OZERAM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, bathroom furnishings, tile cement, și Gresie - placi si dale. Are sediul în Saint Christoly De Blaye, Franta.

 9. LIJMKAM - TEGELGEREEDSCHAP

  Olanda

  Compania LIJMKAM - TEGELGEREEDSCHAP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. Are sediul în Bakel, Olanda.

 10. TEGELHUIS WINDELS

  Belgia

  Compania TEGELHUIS WINDELS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paving tiles, majolica coverings, și outdoor tiles. Are sediul în Ingelmunster, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit