• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gradinarit si horticultura - masini si echipamente

Rezultate pentru

Gradinarit si horticultura - masini si echipamente - Import export

 1. BENASSI AGRICOLTURA E GIARDINAGGIO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania BENASSI AGRICOLTURA E GIARDINAGGIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, scrub-clearing machines, small powered farm machines, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, powered cultivators, mowing machines for gardening, garden cutters, și hoes for floriculture and gardening. Are sediul în San Giovanni In Persiceto, Italia.

 2. ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ZSM INH. ZABIULLAH JAWARY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Sangerhausen, Germania.

 3. MICHELINI MOTORS

  Romania

  Suntem dealeri Husqvarna din anul 1995, iar www.michelini.ro este site-ul nostru dedicat comertului virtual, fondat in anul 2015. Produsele, serviciile si oportunitatile comerciale publicate in paginile noastre sunt destinate clientilor, atat cei din mediul on-line, cat si acelora care vor vizita magazinul nostru din Caransebes . La noi gasiti drujbe, motocoase si motocositori, atomizoare, masini de tuns gazonul, generatoare , accesorii si piese de schimb apartinand unor producatori renumiti : Husqvarna, Verdina, Oregon, Jonsered, Cifarelli, Ferrari. Din 2016, pentru ca avem o bogata experienta, am inceput colaborarea cu Makita Romania, urmand ca pe parcurs sa ne imbogatim oferta atat online cat si fizic si cu alti producatori importanti de utilaje de constructii si pentru padure si gradina.

 4. VITIL COM SRL

  Romania

  Distribuirea de scule şi echipamente create după cele mai înalte standarde şi servicii care satisfac cele mai înalte exigenţe, precum şi un suport tehnic adecvat; VITIL Com urmăreşte îmbunătăţirea permanentă a gradului de satisfacţie al clienţilor şi partenerilor.

 5. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Turcia

  Compania TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si accesorii agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Pregatirea solurilor - masini si materiale, farm machinery, Farm tools, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Pregatirea solurilor - masini si materiale. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CLOOS & KRAUS

  Luxemburg

  Compania CLOOS & KRAUS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si accesorii agricole, Masini si accesorii agricole, used farm machinery, spare parts for agricultural and gardening machines, și farm machinery. Are sediul în Roost, Luxemburg.

 2. COSERWA

  Franta

  Compania COSERWA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru semanare si plantare, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, machinery for plant nurseries, nursery supplies, Material pentru semanare si plantare, și Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri. Are sediul în Hagenbach, Franta.

 3. LOC IT SA

  Belgia

  Compania LOC IT SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Auvelais (sambreville), Belgia.

 4. ARNETOLI MOTOR SRL

  Italia

  Compania ARNETOLI MOTOR SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taietoare de arbusti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si accesorii agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, scrub-clearing machines, Masini si accesorii agricole, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Reggello, Italia.

 5. ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS)

  Franta

  Compania ESPACE ENGINS PRO ( DAVID SAS), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small tractors, lawn mowers, garden strimmers, și farm tractors. Are sediul în Villeneuve-Saint Germain, Franta.

 1. ETESIA S.A.S

  Franta

  Compania ETESIA S.A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden tractors, electric tractors, și grounds maintenance equipment. Are sediul în Wissembourg, Franta.

 2. CREOLA GIUSEPPE & C. SAS

  Italia

  Compania CREOLA GIUSEPPE & C. SAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de gradinarit, agricultural machinery and equipment, farming tools and accessories, Unelte de gradinarit, și gardening articles. Are sediul în Briga Novarese, Italia.

 1. SLIMS PLACE

  Regatul Unit

  Compania SLIMS PLACE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidrocultura - material si furnituri, Hidrocultura - material si furnituri, bio-stimulants - fertilisers, și horticultural lighting systems. Are sediul în Hounslow, Regatul Unit.

 2. DFL S.R.L

  Italia

  Compania DFL S.R.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, tools, Building - hardware, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și do-it-yourself items. Are sediul în Sala Consilina, Italia.

 3. MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH

  Germania

  Compania MOTORENINSTANDSETZUNG OLDENBURG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Wiefelstede, Germania.

 4. AVRIL INDUSTRIE

  Franta

  Compania AVRIL INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Ploemeur, Franta.

 5. AUTOLAWNMOW

  Irlanda

  Compania AUTOLAWNMOW, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Oldcastle, Irlanda.

 6. CONSTRUCTION HUMEAU

  Franta

  Compania CONSTRUCTION HUMEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Tractoare si remorci agricole, Viticultura - masini si materiale, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Tractoare si remorci agricole, și Viticultura - masini si materiale. Are sediul în St Pierre Montlimart, Franta.

 7. MAES WILFRIED

  Belgia

  Compania MAES WILFRIED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lettuce. Are sediul în Heffen, Belgia.

 8. ETS-STANY GILLET

  Luxemburg

  Compania ETS-STANY GILLET, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taietoare de arbusti, lawnmowers, cutting-off machines, Taietoare de arbusti, și forestry mulchers. Are sediul în Bastogne, Luxemburg.

 1. WOLFF-WEYLAND

  Luxemburg

  Compania WOLFF-WEYLAND, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, Agricultura - utilaje si material, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Pregatirea solurilor - masini si materiale, tractor, Agricultura - utilaje si material, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Noerdange, Luxemburg.

 2. ZÜRN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZÜRN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Schöntal, Germania.

 3. FIRMA THOMAS

  Belgia

  Compania FIRMA THOMAS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Tractoare si remorci agricole, și used farm machinery. Are sediul în Merchtem, Belgia.

 4. SARL GILIBERT ET FILS

  Franta

  Compania SARL GILIBERT ET FILS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Masini agricole, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Masini agricole, și farming machinery & tools. Are sediul în Riolas, Franta.

 5. DE SANTIS NICOLA S.R.L.

  Italia

  Compania DE SANTIS NICOLA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Scule si feronerie, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Unelte portabile cu motor, Building - hardware, Scule si feronerie, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Modugno, Italia.

 6. SULKY BUREL

  Franta

  Compania SULKY BUREL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Châteaubourg, Franta.

 7. VERHOEST MARC

  Belgia

  Compania VERHOEST MARC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Agricultura - instalatii si echipamente, Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Agricultura - instalatii si echipamente, și used farm machinery. Are sediul în Rumbeke, Belgia.

 8. BAB BAMPS

  Belgia

  Compania BAB BAMPS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare si remorci agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, și lawn-mower. Are sediul în Brustem, Belgia.

 9. ETS THIERRY GALLIOT

  Franta

  Compania ETS THIERRY GALLIOT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile small powered farm machines, și farm machinery. Are sediul în Vailly-Sur-Sauldre, Franta.

 10. AXEL GROUP S.C.A.R.L.

  Italia

  Compania AXEL GROUP S.C.A.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule si feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Unelte de gradinarit, Gaurire - masini-unelte, Polizare - masini-unelte, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Unelte de gradinarit, Gaurire - masini-unelte, și Polizare - masini-unelte. Are sediul în Bassano Del Grappa, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Gradinarit si horticultura - masini si echipamente - Import export

Număr de rezultate

5.107 Intreprinderile