• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • extracte alimentare - masini si echipamente

Rezultate pentru

Extracte alimentare - masini si echipamente - Import export

 1. BORGHI

  Italia

  Verified by europages badge

  Our product range includes: screw conveyors, chain conveyors, belt conveyors and pallet conveyors; bucket elevators; filters; rotary distributors; cleaning machines; dampers and specialised devices for product collection, discharge and extraction, with productivity varying from 10 to 300 t/h. Design and manufacture of complete agro-industrial systems, grain storage, silos plants, mills, rice mills, animal feed plants and port facilities. It also produces high-capacity industrial elevators for up to 1, 000 t/h.

 2. EXTRACTIS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EXTRACTIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Dury, Franta.

 3. NANO COMPUTING MACHINE TECHNOLOGY INDUSTRY

  Turcia

  Compania NANO COMPUTING MACHINE TECHNOLOGY INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile conveyor belts, și interlock elevators. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. SISTECH MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania SISTECH MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Yenimahalle, Turcia.

 5. TERLET B.V.

  Olanda

  Compania TERLET B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata - masini si material, Peste - masini si materiale pentru prelucrare, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, Orez - instalatii si materiale, Cacao si ciocolata - masini si material, Peste - masini si materiale pentru prelucrare, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, și Orez - instalatii si materiale. Are sediul în Zutphen, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EXTREME BEARING B.V.

  Olanda

  Compania EXTREME BEARING B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Ovezande, Olanda.

 2. OKAWARA MFG. CO., LTD.

  Japonia

  Compania OKAWARA MFG. CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile evaporators, și concentration, evaporation and crystallization machines and equipment. Are sediul în Haibara-Gun, Japonia.

 3. ÇAGAN PASLANMAZ

  Turcia

  Compania ÇAGAN PASLANMAZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BASHER POMPA IMALATI ENDUSTRI EKIPMANLARI BASINC TEKNOLOJILERI VE DIS TIC SAN LTD STI

  Turcia

  Compania BASHER POMPA IMALATI ENDUSTRI EKIPMANLARI BASINC TEKNOLOJILERI VE DIS TIC SAN LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe cu angrenaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru industria chimica, Extracte alimentare - masini si echipamente, Utilaje si materiale pentru industria chimica, și Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. T-1 ADA

  Serbia

  Compania T-1 ADA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extracte alimentare - masini si echipamente, oil presses, seed oil presses, și Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Ada, Serbia.

 1. GI.BI. S.P.A.

  Italia

  Compania GI.BI. S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants and equipment for slaughtering pigs. Are sediul în Modena, Italia.

 2. BIOSPREMI

  Italia

  Compania BIOSPREMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Nicosia, Italia.

 1. TAYSAN MAKINA LTD STI

  Turcia

  Compania TAYSAN MAKINA LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. MACHINEFABRIEK HET STEMPEL

  Olanda

  Compania MACHINEFABRIEK HET STEMPEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, manifold heat exchangers, Mechanical construction, Fabrici de lapte si branzeturi - masini si materiale, și mixers for food industry. Are sediul în Zwijndrecht, Olanda.

 3. HIMALAYAN FOOD PARK

  India

  Compania HIMALAYAN FOOD PARK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fruit juices, packing machines for the food-processing industry, și systems and equipment for the production of fruit juices. Are sediul în New Delhi, India.

 4. TECHNILAB DEVELOPMENT

  Franta

  Compania TECHNILAB DEVELOPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Lisses, Franta.

 5. SAMTECH EXTRAKTIONSTECHNIK GMBH

  Austria

  Compania SAMTECH EXTRAKTIONSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Tadten, Austria.

 6. HAGESANA GELENKIRCHEN GMBH

  Germania

  Compania HAGESANA GELENKIRCHEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extracte alimentare - masini si echipamente, Extracte alimentare - masini si echipamente, și filters and filtration systems. Are sediul în Rinteln, Germania.

 7. TALIA MAKINE

  Turcia

  Compania TALIA MAKINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 8. SHANDONG ZHONGDE FERMENTATION TECHNOLOGY CO.,LTD.

  China

  Compania SHANDONG ZHONGDE FERMENTATION TECHNOLOGY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Jinan, China.

 1. FOOD MACHINERY ONLINE LTD

  Regatul Unit

  Compania FOOD MACHINERY ONLINE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Extracte alimentare - masini si echipamente, Conserve - instalatii si materiale, Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara, used machines, Extracte alimentare - masini si echipamente, Conserve - instalatii si materiale, și Emulsionare si aglomerare - masini pentru industria alimentara. Are sediul în Grimsby, Regatul Unit.

 2. ÖZSTAR KURUYEMIŞ MAKINA SAN. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania ÖZSTAR KURUYEMIŞ MAKINA SAN. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Denizli, Turcia.

 3. ZGPU GROUP LTD

  Bulgaria

  Compania ZGPU GROUP LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexible couplings for transmissions, și encoders. Are sediul în Gabrovo, Bulgaria.

 4. MAKSIMUM AMBALAJ MAKINALARI SAN. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania MAKSIMUM AMBALAJ MAKINALARI SAN. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Ambalaje - societati, Extracte alimentare - masini si echipamente, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, wrapping machines, Ambalaje - societati, și Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. D&W PROCESS TECHNOLOGY

  Olanda

  Compania D&W PROCESS TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Uden, Olanda.

 6. FUDE MACHINERY

  China

  Compania FUDE MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Food machine, și Packing machines. Are sediul în Shanghai, China.

 7. TECNOVILL S.L.

  Spania

  Compania TECNOVILL S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile palletizers, și packaging for foods. Are sediul în beniarjo, Spania.

 8. PAKDOLUM

  Turcia

  Compania PAKDOLUM, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. Are sediul în Ankara, Turcia.

 9. KEREM DIS TICARET ILHAMI UNVER

  Turcia

  Compania KEREM DIS TICARET ILHAMI UNVER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for producing skimmed milk. Are sediul în Üsküdar, Turcia.

 10. IZBUL

  Turcia

  Compania IZBUL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte alimentare - masini si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sanitizing products, și food safety. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Extracte alimentare - masini si echipamente - Import export

Număr de rezultate

134 Intreprinderile