• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • servicii de gradinarit- de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica

Rezultate pentru

Servicii de gradinarit- de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica - Import export

 1. MOLDOVAN NETTOYAGE

  Franta

  Compania MOLDOVAN NETTOYAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de curatenie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Curatenie industriala, Zidarie - lucrari, Zugraveli - antreprenori, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Curatenie industriala, și Zidarie - lucrari. Are sediul în Istres, Franta.

 2. SHEEP-CLEANER

  Franta

  Compania SHEEP-CLEANER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. Are sediul în Montgobert, Franta.

 3. TITIS ESPACE VERT

  Franta

  Compania TITIS ESPACE VERT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Peisagistica - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, Garduri, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, și Garduri. Are sediul în Aulnay Sous Bois, Franta.

 4. EVER GREEN S.R.L.

  Italia

  Compania EVER GREEN S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Societati de curatenie, și Societati de curatenie. Are sediul în Manoppello, Italia.

 5. MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL

  Romania

  MioCleaning vine in sprijinul cerintelor dumneavoastra din domeniul servicii de curatenie in Constanta si o lista de preturi curatenie Constanta avantajoasa. MioCleaning - firma curatenie ConstantaSuntem o firma specializata in servicii de curatenie, ne-am inceput activitatea in Constanta cu personal tanar si energic, am invatat sa ne facem treaba bine si sa onoram cele mai exigente asteptari ale clientilor nostri. Printre clientii nostri se numara atat companii cat si persoane fizice din municipiul Constanta si din imprejurimi. Curatenie Constanta - sunati ! Apelati la noi si beneficiati de promptitudine, flexibilitate in alegerea programului de interventie si va garantam ca veti fi pe deplin multumiti. Constatarile sunt gratuite in Contanta, ne deplasam pentru dumneavoastra la locatie in vederea stabilirii unui pret corect si agreat de comun acord, verificati si lista de preturi curatenie, oferta preturi curatenie Constanta prezenta pe site. Serviciile de curatenie prestate de firma curatenie Constanta sunt servicii bazate pe o experienta de peste cinci ani. Serviciile echipei Miocleaning pot fi prestate, in cadrul unui abonament lunar sau la cerere.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SERVICII CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL

  Romania

  MioCleaning vine in sprijinul cerintelor dumneavoastra din domeniul servicii de curatenie in Constanta si o lista de preturi curatenie Constanta avantajoasa.MioCleaning - firma curatenie ConstantaSuntem o firma specializata in servicii de curatenie, ne-am inceput activitatea in Constanta cu personal tanar si energic, am invatat sa ne facem treaba bine si sa onoram cele mai exigente asteptari ale clientilor nostri.Printre clientii nostri se numara atat companii cat si persoane fizice din municipiul Constanta si din imprejurimi. Curatenie Constanta - sunati ! Apelati la noi si beneficiati de promptitudine, flexibilitate in alegerea programului de interventie si va garantam ca veti fi pe deplin multumiti.Constatarile sunt gratuite in Contanta, ne deplasam pentru dumneavoastra la locatie in vederea stabilirii unui pret corect si agreat de comun acord, verificati si lista de preturi curatenie, oferta preturi curatenie Constanta prezenta pe site.Serviciile de curatenie prestate de firma curatenie Constanta sunt servicii bazate pe o experienta de peste cinci ani.Serviciile echipei Miocleaning pot fi prestate, in cadrul unui abonament lunar sau la cerere. Avand standarde inalte, de a va oferi cea mai potrivita oferta, firma noastra de curatenie se deplaseaza oriunde in Constanta, pentru a prezenta clientului o evaluare GRATUITA - verificati lista de preturi curatenie Constanta.

 2. SECHELI GARTENGESTALTUNG WIEN

  Austria

  Gartengestaltung aus Leidenschaft 2010, in Ulm von Inh Mircea Secheli als 1-Mann- Unternehmen gegründet, ist die Secheli Gartengestaltung Wien heute ein schlagkräftiges, mittelständisches Unternehmen.Zusätzlich zu dem gesamten Leistungsspektrum des Garten- und Landschaftsbaus können wir auf eine eigene »Grüntruppe« zurückgreifen, die sich speziell um die Pflege und Entwicklung Ihres Gartens und Ihrer Pflanzen kümmert.Als Ihr persönlicher Ansprechpartner bieten wir Ihnen eine professionelle Projektabwicklung komplett aus einer Hand.Angefangen bei der individuellen Beratung und Besprechung Ihrer persönlichen Wünsche und Vorstellungen entwickeln wir mit Ihnen gemeinsam maßgeschneiderte Lösungen für Ihren Außenbereich. Durch unseren hauseigenen Planer, können wir Ihnen schnell und unkompliziert Ihren persönlichen Gartenplan erstellen.Gartengestaltung Wien, Gartengestalter : Jeder Garten braucht regelmäßige Pflege nach dem Entwurf, um gesund zu wachsen. Wir bieten daher eine regelmäßige Gartenpflege für die Gärten in Wien und der Umgebung, die alle Gartenbereiche wie Rasenflächen, Bäume, Hecken und Blumenbeete umfasst.Da jeder Garten anders ist und die Anforderungen der Kunden variieren, bieten wir für die Gartenpflege verschiedene Dienstleistungen an, die auf ihren Garten zugeschnitten sind. Im Rahmen der Gartenpflege kümmern wir uns um die wichtigen Gartenarbeiten wie Rasenpflege, Schneiden, Reinigen, Bewässern und Schädlingsbekämpfung.Die Rasenpflege umfasst beispielsweise Mähen

 3. CURATENIE MIOCLEANING SC CARMARANDY SRL CONSTANTA

  Romania

  Firma curatenie Constanta Servicii curatenie "ca la carte" si de durata este rezultatul muncii nu doar a unor profesionesti cu experienta ci si a unor oameni pasionati de lucrul bine facut. Firma curatenie Constanta MioCleaning desfasoara servicii de curatenie in judetul Constanta se remarca prin munca temeinca si diversitate, pentru birouri, spatii comerciale, de productie, evenimente speciale.Contactati-ne cu incredere, pentru a beneficia de serviciile unei firme curatenie Constanta cu o experienta de lucru, personal atent selectionat si specializat in asigurarea lucrarilor de curatenie in Constanta pentru companii, asociatii condominiu si persoane fizice. Consultati lista de preturi pentru curatenie.Firma de curatenie constanta spalare ferestre Curatenie profesionala Serviciile noastre de curatenie MioCleaning se bazeaza pe metodele cele mai eficiente, optime pentru fiecare locatie si non-invazive de a ingriji si intretine suprafetele, inclusiv pardoselile nobile, cum ar fi cele din marmura, lemn de bambus sau alte esente. Succesul acestei firme de curatenie din Constanta se bazeaza pe o echipa bine pregatita, care utilizeaza echipamente, solutii si produse de cea mai buna calitate. Investim permanent, ne informam despre tehnologii nou aparute in sisteme de curatenie pentru a obtine cele mai bune rezultate la pret competitiv - verificati lista de preturi curatenie Constanta . Consumabilele de lucru sunt alese atent pe baza caracteristicilor.

 4. SC PRINCIAL SRL

  Romania

 5. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Regatul Unit

 1. IGNASI CONILLAS -ARQ. D'EXTERIORS

  Spania

 2. GIARDINAGGIO E AMBIENTE

  Italia

 1. COFAR S.R.L.

  Italia

 2. AB LIEGENSCHAFTEN SERVICE GMBH

  Elvetia

 3. EUROCESPED®

  Spania

 4. TOP-GREEN

  Italia

 5. OFFICINA DEL VERDE SRLS

  Italia

 6. PRATO ERBOSO AZ. AG. SRL

  Italia

 7. GREENAREA

  Spania

 8. KRISTAL MERKEZI YAPI PEYZAJ A.S

  Turcia

 1. ART & JARDINS

  Franta

 2. SAKARYA BOTANIK SAN. VE TIC. A.Ş.

  Turcia

 3. GREAT GARDEN

  Regatul Unit

 4. LT JARDINS

  Belgia

 5. ALPHA GARDEN TEAM

  Regatul Unit

 6. VILLAGE LIÉGEOIS

  Belgia

 7. MM LANDSCAPES

  Regatul Unit

 8. CORTA MATO

  Portugalia

 9. TIDY-UPS

  Regatul Unit

 10. MANDY GARDENING SOLUTIONS

  Regatul Unit

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Servicii de gradinarit- de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica - Import export

Număr de rezultate

5.807 Intreprinderile