• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • faianta - placi si dale

Rezultate pentru

Faianta - placi si dale - Import export

 1. SARO BATIMENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SARO BATIMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, Restaurari si renovari de imobile, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Faianta - placi si dale, Materiale pentru constructii, Restaurari si renovari de imobile, Tamplarie si dulgherie - lucrari, și Faianta - placi si dale. Are sediul în Vernouillet, Franta.

 2. FAIENCERIES DE GIEN

  Franta

  Compania FAIENCERIES DE GIEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vesela din faianta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Faianta - placi si dale, și flower-stands. Are sediul în Gien, Franta.

 3. HASSIKI CERAM

  Tunisia

  Compania HASSIKI CERAM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. Are sediul în Nabeul, Tunisia.

 4. FRATELLI STEFANI LATERIZI D'ARTE

  Italia

  Compania FRATELLI STEFANI LATERIZI D'ARTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. Are sediul în Castel Viscardo, Italia.

 5. ASPER STUDIO S.R.L.

  Italia

  Compania ASPER STUDIO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Ceramica - placi si dale, Faianta - placi si dale, și Ceramica - placi si dale. Are sediul în Formello, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LEMMENS

  Belgia

  Compania LEMMENS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Portelan - placi si dale, flooring ceramics, Faianta - placi si dale, ceramic floor tiles, și Portelan - placi si dale. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 2. VAN MEEUWEN NV

  Belgia

  Compania VAN MEEUWEN NV, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, working with natural stones, Natural stone tiles, natural stone interior furnishings, și Faianta - placi si dale. Are sediul în Testelt, Belgia.

 3. OZERAM

  Franta

  Compania OZERAM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, bathroom furnishings, tile cement, și Gresie - placi si dale. Are sediul în Saint Christoly De Blaye, Franta.

 4. CARRELAGE NANCY A DOMICILE

  Franta

  Compania CARRELAGE NANCY A DOMICILE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, tiling, bathroom tiles, și Placi si dale. Are sediul în Liverdun, Franta.

 5. DESMETS ET FILS

  Belgia

  Compania DESMETS ET FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Articole funerare, tiling, Faianta - placi si dale, wholesale of parquet, și Articole funerare. Are sediul în Antoing, Belgia.

 1. BROUCK CARRELAGE

  Belgia

  Compania BROUCK CARRELAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Faianta - placi si dale, și natural stone. Are sediul în Rumes, Belgia.

 2. CARRELAGES DU MARAIS

  Franta

  Compania CARRELAGES DU MARAIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. Are sediul în Paris, Franta.

 1. JOCODACA - EQUIPAMENTOS E MATERIAIS PARA CONSTRUÇAO, S.A.

  Portugalia

  Compania JOCODACA - EQUIPAMENTOS E MATERIAIS PARA CONSTRUÇAO, S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Valve pentru robinetarie sanitara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole, Faianta - placi si dale, Sanitare - articole, Faianta - placi si dale, bathroom accessories, și bathroom furniture. Are sediul în Quarteira, Portugalia.

 2. BISIO GEOM. ANTONIO & C. ( S.A.S. )

  Italia

  Compania BISIO GEOM. ANTONIO & C. ( S.A.S. ), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Ceramica - placi si dale, Faianta - placi si dale, și Ceramica - placi si dale. Are sediul în Torino, Italia.

 3. BONFOND FRERES

  Belgia

  Compania BONFOND FRERES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caramizi, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Faianta - placi si dale, Caramizi, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, natural stone, și Faianta - placi si dale. Are sediul în Harze, Belgia.

 4. NINOS NATURSTENEIN & FLIESEN

  Germania

  Compania NINOS NATURSTENEIN & FLIESEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile granite and similar products, marble tiles, mosaic outdoor flooring for industrial sites, și flue terminal guards. Are sediul în Löhne, Germania.

 5. OMNITECH TRADING S.A.

  Romania

  Compania OMNITECH TRADING S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, Obiecte decorative din ceramica, Faianta - placi si dale, Informatica - microcomputere, Mobilier pentru locuinte, Obiecte decorative din ceramica, Faianta - placi si dale, și Informatica - microcomputere. Are sediul în Bucharest, Romania.

 6. CERAMICONFORT

  Franta

  Compania CERAMICONFORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tiling, sanitary furnishings, și Customised shower earthenware. Are sediul în Villemandeur, Franta.

 7. AZAY CARRELAGE

  Franta

  Compania AZAY CARRELAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, și Faianta - placi si dale. Are sediul în Azay-Le-Rideau, Franta.

 8. ROGER

  Franta

  Compania ROGER, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale din teracota. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, Placi si dale, Portelan - placi si dale, Faianta - placi si dale, Gresie - placi si dale, Placi si dale, Portelan - placi si dale, și Faianta - placi si dale. Are sediul în Patay, Franta.

 1. SANEX S. A.

  Romania

  Compania SANEX S. A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cazi de dus. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, Faianta - placi si dale, Sanitare - articole, Gresie - placi si dale, Faianta - placi si dale, și Sanitare - articole. Are sediul în Cluj Napoca, Romania.

 2. ZANASI CERAMICHE S.R.L.

  Italia

  Compania ZANASI CERAMICHE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gresie - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Ceramica - placi si dale, Faianta - placi si dale, și Ceramica - placi si dale. Are sediul în Modena, Italia.

 3. PCI AUGSBURG GMBH

  Austria

  Compania PCI AUGSBURG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Portelan - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gresie - placi si dale, Faianta - placi si dale, Ceramica - placi si dale, Placi si dale, Gresie - placi si dale, Faianta - placi si dale, Ceramica - placi si dale, și Placi si dale. Are sediul în Wr. Neudorf, Austria.

 4. VILVORDIT

  Belgia

  Compania VILVORDIT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic floor tiles. Are sediul în Zellik, Belgia.

 5. JOLLYCONTOR IMPEX S.R.L.

  Romania

  Compania JOLLYCONTOR IMPEX S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Finisari, Seminee, sobe decorative si accesorii, Faianta - placi si dale, Finisari, și Seminee, sobe decorative si accesorii. Are sediul în Cluj Napoca, Romania.

 6. COPPER&CRAFT

  Polonia

  Compania COPPER&CRAFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stainless steel plates, și utility and ornamental design. Are sediul în Dobrcz, Polonia.

 7. FR. TORFS TEGELS

  Belgia

  Compania FR. TORFS TEGELS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Faianta - placi si dale, și ceramic floor tiles. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 8. SARL DG CARRELAGES

  Franta

  Compania SARL DG CARRELAGES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. Are sediul în HOUTAUD, Franta.

 9. COMAT - MET S.A.

  Romania

  Compania COMAT - MET S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ciment si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faianta - placi si dale, Utilaje pentru constructii, Otel, Gresie, Faianta - placi si dale, Utilaje pentru constructii, Otel, și Gresie. Are sediul în Bucharest, Romania.

 10. NATIVEART

  Turcia

  Compania NATIVEART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Faianta - placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic tiles. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit