• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • experti imobiliari - comert si industrie

Rezultate pentru

Experti imobiliari - comert si industrie - Import export

 1. QUIDINVEST

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania QUIDINVEST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în Saint Avertin, Franta.

 2. FLAGSHIP

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FLAGSHIP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti imobiliari - comert si industrie, și Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în Paris, Franta.

 3. VS COMUNICATION SRL

  Romania

  Furnished offices and industrial premises - services Present on the Romanian territory since 2007, we provide complete assistance to companies interested in relocating to Romania. We take care of all the necessary services: Juridical and legal support for business start-up; Logistics: research and preparation of office spaces, industrial and/or commercial spaces; Personnel management and recruitment services; Implementation of connectivity networks and related IT assistance; Our customers focus on their core business, we take care of the rest.

 4. EUGENE ESTATE

  Romania

  Companie imobiliara de succes prezenta in Timisoara si Bucuresti. Fondata de Eugen Encutescu cu peste 20 de ani experienta in piata imobiliara din Timisoara si Bucuresti. Cateva din premiile nostre: Martie 2017 Gala Profesionistilor în Imobiliare - Agenția Anului Timis Februarie 2016 Gala Profesioniștilor în Imobiliare - Cea mai mare Agenție Timiș Mai 2015 Uniunea Agențiilor Imobiliare - Tranzacția Anului Aprilie 2014 Uniunea Agențiilor Imobiliare - Cea mai bună campanie de marketing Februarie 2012 Asociația Antrepenorilor din România - Premiul I Timiș - companii imobiliare. Dar cel mai important este să știi că te putem ajuta atunci când vei dori să tranzacționezi o proprietate imobiliară punând la dispoziția ta serviciile noastre care poziționează în centru nevoile tale. Suntem Eugene Estate, companie imobiliară recunoscută pe plan național, firmă cu capital privat integral românesc, prezentă pe piața imobiliară din anul 2000, cu birouri în Timișoara și București. Avem destulă experiență și știm că piața imobiliară este una în continuă schimbare. De-a lungul acestor ani am devenit experți în imobiliare.

 5. HABITAT BROKERS

  Romania

  Intre adrese, suprafete si sume, profesionistii in imobiliare pot uita ce este cel mai important: factorul uman.Noi intelegem ca bunul imobil este pentru proprietari o sursa importanta de venit, in functie de care viitorul personal, dar si cel al afacerii, se poate dezvolta in directia planificata. In acelasi timp, intelegem ca pentru clientii cumparatori, acelasi bun imobil inseamna locul in care traiesc, muncesc, investesc.Si pentru unii si pentru ceilalti, dar si pentru noi, tranzactionarea bunului imobil este inca un pas in directia cea buna.Aplicand aceasta teorie complicata, am reusit, de fapt, sa simplificam imobiliarele pentru colaboratorii nostri.Astfel, cu HABITAT Brokers vanzarile imobiliare devin mai rapide, mai sigure si mai eficiente financiar. Ne axam pe nevoile clientului si cautam sa ii oferim intotdeauna ceva in plus. Ne reprezentam clientii si ii sustinem de-a lungul intregii tranzactii. Actionam mereu conform codului nos

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EVOLVE IMOBILIARE

  Romania

  Evolve Imobiliare oferă servicii specializate de consultanţă şi intermediere imobiliară, atât pentru cei ce doresc să închirieze, să vândă sau să achiziţioneze un bun imobil (apartament, casă, teren, spaţii comerciale, de birouri sau pentru producţie etc), cât şi pentru investitori, fie că vorbim despre dezvoltarea unui proiect imobiliar sau despre administrarea unui portofoliu de proprietăţi. Evolve Imobiliare - Achiziţii fericite, investiţii de success!

 2. CHRISTIAN LEMIESZ

  Germania

  Compania CHRISTIAN LEMIESZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile security service, și bioecological architecture. Are sediul în Ratingen, Germania.

 3. AB-LUX RELOCATION SERVICES

  Luxemburg

  Compania AB-LUX RELOCATION SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asistenta pentru persoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asistenta administrativa, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Asistenta administrativa, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Luxembourg-Grund, Luxemburg.

 4. DORU GAYRIMENKUL PROJE YATIRIM DANIŞMANLIK

  Turcia

  Compania DORU GAYRIMENKUL PROJE YATIRIM DANIŞMANLIK, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Investitii - consiliere, property brokerage, building supplies, și Investitii - consiliere. Are sediul în Kahramanmaraş, Turcia.

 5. INVERSIONES ANDALUCÍA

  Spania

  Compania INVERSIONES ANDALUCÍA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Experti imobiliari - comert si industrie, real estate agency, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în Málaga, Spania.

 1. ADMINISTRADORES DE FINCAS HTV GESTIÓN

  Spania

  Compania ADMINISTRADORES DE FINCAS HTV GESTIÓN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile joint-ownership administration, și property administration and management. Are sediul în Murcia, Spania.

 2. SYNERGY INMOBILIARIA

  Spania

  Compania SYNERGY INMOBILIARIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Asigurari imobiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii imobiliare - comert si industrie, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Agenti imobiliari pentru comert si industrie, Experti imobiliari - comert si industrie, Agentii imobiliare - comert si industrie, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Agenti imobiliari pentru comert si industrie, și Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în León, Spania.

 1. COACHING PROPRIO

  Franta

  Compania COACHING PROPRIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile home purchasing, estate agency, buying and selling apartments, și virtual reality. Are sediul în San-Martino-Di-Lota, Franta.

 2. OLD FARMHOUSES SPAIN S.L.

  Spania

  Compania OLD FARMHOUSES SPAIN S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în Murcia, Spania.

 3. KARL HEINZ SEILER - BAU SACHVERSTÄNDIGER UND GUTACHTER

  Austria

  Compania KARL HEINZ SEILER - BAU SACHVERSTÄNDIGER UND GUTACHTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în Sankt Kolomann, Austria.

 4. PROPERTIES AT AUCTION

  Regatul Unit

  Compania PROPERTIES AT AUCTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile real estate brokerage services, mortgage loan insurance brokerage, și portfolios. Are sediul în Peterborough, Regatul Unit.

 5. KARIA LEGAL LAW FIRM

  Turcia

  Compania KARIA LEGAL LAW FIRM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drept - consiliere, și Drept - consiliere. Are sediul în Sisli, Turcia.

 6. DARRNA - IMMOBILIER ALGÉRIE

  Algeria

  Compania DARRNA - IMMOBILIER ALGÉRIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii imobiliare - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti imobiliari - comert si industrie, property purchase sale and rental, estate agency, Experti imobiliari - comert si industrie, și consultants in property sales and rentals. Are sediul în Bejaia, Algeria.

 7. NADIMMO

  Belgia

  Compania NADIMMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti imobiliari - comert si industrie, Experti imobiliari - comert si industrie, real estate agency, real estate leasing, și real estate service. Are sediul în Etterbeek, Belgia.

 8. EGAL

  Belgia

  Compania EGAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti imobiliari - comert si industrie, Experti imobiliari - comert si industrie, real estate agency, real estate service, și property advice. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. ALAIN MARCHIONI EXPERTISE & CONSULTANCE

  Luxemburg

  Compania ALAIN MARCHIONI EXPERTISE & CONSULTANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, technical assessment, it experts, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Howald, Luxemburg.

 2. PREMIUM PROPERTY OPERATIONS

  Grecia

  Compania PREMIUM PROPERTY OPERATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile property valuation, property management services, assessment and valuation, și property administration and management. Are sediul în Athens, Grecia.

 3. INMOBILIARIA TIJUANA

  Mexic

  Compania INMOBILIARIA TIJUANA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în Tijuana, Mexic.

 4. FINCAS GP

  Spania

  Compania FINCAS GP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. KINGSTON CPC

  Regatul Unit

  Compania KINGSTON CPC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în Lichfield, Staffordshire, United Kingdom, Regatul Unit.

 6. J.P. PRAXIS

  Polonia

  Compania J.P. PRAXIS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti independenti, evaluarea pagubelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti imobiliari - comert si industrie, assessment and valuation, Experti imobiliari - comert si industrie, și building construction sector appraisals. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. VENICE CONSULTING

  Luxemburg

  Compania VENICE CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile apartment rental, consultants in property sales and rentals, estate agency, și property purchase sale and rental. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 8. PROMY

  Franta

  Compania PROMY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile real estate service, town planning, și architects. Are sediul în Lyon, Franta.

 9. ORDRE BELGE DES GÉOMÈTRES-EXPERTS

  Belgia

  Compania ORDRE BELGE DES GÉOMÈTRES-EXPERTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti imobiliari - comert si industrie, Topografie - birouri, Asociatii si organizatii, Experti imobiliari - comert si industrie, Topografie - birouri, geometry courses, și Asociatii si organizatii. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 10. PROPERTY CONTINENTAL

  Regatul Unit

  Compania PROPERTY CONTINENTAL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Experti imobiliari - comert si industrie. Are sediul în Croydon, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Experti imobiliari - comert si industrie - Import export

Număr de rezultate

1.569 Intreprinderile