• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • echipamente pentru sali de teatru

Rezultate pentru

Echipamente pentru sali de teatru - Import export

 1. SEVEN RESULTS EXPORTAÇÃO E IMPORTAÇÃO DE MOBILIÁRIO

  Portugalia

  Compania SEVEN RESULTS EXPORTAÇÃO E IMPORTAÇÃO DE MOBILIÁRIO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - designer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, Echipamente pentru sali de teatru, shelves, sinks, și Dynamic executive chair. Are sediul în Peniche, Portugalia.

 2. OBERFIX VERANSTALTUNGS & VERLEIH GMBH

  Austria

  Compania OBERFIX VERANSTALTUNGS & VERLEIH GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Reith B.seefeld, Austria.

 3. BRM GMBH - BRANDSCHUTZ & RISIKOMANAGEMENT

  Germania

  Compania BRM GMBH - BRANDSCHUTZ & RISIKOMANAGEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Heitersheim, Germania.

 4. KINOEXPORT S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania KINOEXPORT S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de cinema, Scaune si mobilier pentru holuri, Echipamente pentru sali de teatru, Sali pentru congrese si seminarii, Echipamente pentru sali de cinema, Scaune si mobilier pentru holuri, Echipamente pentru sali de teatru, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Korytná, Republica Ceha.

 5. PRODUCTIONS DU DRAGON

  Belgia

  Compania PRODUCTIONS DU DRAGON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia si difuzarea materialelor artistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agenti artistici si impresari, Costume de scena, Echipamente pentru sali de teatru, Decoruri pentru teatru, Agenti artistici si impresari, Costume de scena, Echipamente pentru sali de teatru, și Decoruri pentru teatru. Are sediul în La Louviere, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ECOLE DU PALACE

  Franta

  Compania ECOLE DU PALACE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Paris, Franta.

 2. CONCEPT ONTWIKKELING SAMENWERKING: COS

  Belgia

  Compania CONCEPT ONTWIKKELING SAMENWERKING: COS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, Echipamente pentru sali de teatru, extendable stands, și stands for events and conferences. Are sediul în Oudenaarde, Belgia.

 3. LAZZIGAGS

  Spania

  Compania LAZZIGAGS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. ESCUELA DE INTERPRETACIÓN LANDÉN - PAPE PÉREZ

  Spania

  Compania ESCUELA DE INTERPRETACIÓN LANDÉN - PAPE PÉREZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. TUI OPERETTENHAUS

  Germania

  Compania TUI OPERETTENHAUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. GALA SYSTEMS

  Canada

  Compania GALA SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Saint-Hubert, Canada.

 2. OPERAPULIA SOC. COOP.

  Italia

  Compania OPERAPULIA SOC. COOP., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele, Perdele, theatre preparations, Perdele, și Perdele. Are sediul în Nardò, Italia.

 1. HERENTALSE METAALWERKEN LEYSEN

  Belgia

  Compania HERENTALSE METAALWERKEN LEYSEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, Echipamente pentru sali de teatru, și construction, metal. Are sediul în Herentals, Belgia.

 2. MYSTERE BOUFFE

  Franta

  Compania MYSTERE BOUFFE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buying and selling musical instruments, și renting of meeting-rooms. Are sediul în Pré-Saint-Gervais, Franta.

 3. AZUR SCÉNIC

  Franta

  Compania AZUR SCÉNIC, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, Echipamente pentru sali de cinema, Echipamente de scenografie, Echipamente pentru sali de teatru, Echipamente pentru sali de cinema, și Echipamente de scenografie. Are sediul în Saint Jeannet, Franta.

 4. LS DIFFUSIONCLOS

  Belgia

  Compania LS DIFFUSIONCLOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, Fotolii pentru sali de spectacol, Echipamente pentru sali de teatru, și Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 5. EHEIM MÖBEL GMBH ÖHRINGEN

  Germania

  Compania EHEIM MÖBEL GMBH ÖHRINGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, Fotolii pentru sali de spectacol, Echipamente pentru sali de teatru, și Fotolii pentru sali de spectacol. Are sediul în Öhringen, Germania.

 6. AUTOGRAPH SOUND RECORDING LIMITED

  Regatul Unit

  Compania AUTOGRAPH SOUND RECORDING LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, Productia si difuzarea materialelor artistice, Echipamente pentru sali de teatru, și Productia si difuzarea materialelor artistice. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. GUANDONG LONGJIANG HONGJI CO,.LTD

  China

  Compania GUANDONG LONGJIANG HONGJI CO,.LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile school desks. Are sediul în Foshan, China.

 8. AMPTOWN SYSTEM COMPANY GMBH

  Germania

  Compania AMPTOWN SYSTEM COMPANY GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, Audio si video - materiale profesionale, Echipamente pentru sali de teatru, și Audio si video - materiale profesionale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. ESPACIO INVISIBLE

  Spania

  Compania ESPACIO INVISIBLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interpreter's school. Are sediul în Bilbao, Spania.

 2. PALCOS & BASTIDORES UNP.LDª

  Portugalia

  Compania PALCOS & BASTIDORES UNP.LDª, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile theatre design. Are sediul în Porto, Portugalia.

 3. BISTOL. USLUGI STOLARSKIE. BINKOWSKI W.

  Polonia

  Compania BISTOL. USLUGI STOLARSKIE. BINKOWSKI W., care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile staircase. Are sediul în WARSZAWA, Polonia.

 4. THE AMBASSADOR THEATRE GROUP LIMITED

  Regatul Unit

  Compania THE AMBASSADOR THEATRE GROUP LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, și Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Woking, Regatul Unit.

 5. BÜTEC GESELLSCHAFT FÜR BÜHNENTECHNISCHE EINRICHTUNGEN MBH

  Germania

  Compania BÜTEC GESELLSCHAFT FÜR BÜHNENTECHNISCHE EINRICHTUNGEN MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, și Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Mettmann, Germania.

 6. SCHLAMBERGER P&J D.O.O.

  Slovenia

  Compania SCHLAMBERGER P&J D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Costume de scena, și Costume de scena. Are sediul în Ljubljana - Polje, Slovenia.

 7. SIGMACON (U K) LTD

  Regatul Unit

  Compania SIGMACON (U K) LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, și Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Stanmore, Regatul Unit.

 8. FINDOM CO SP Z O O

  Polonia

  Compania FINDOM CO SP Z O O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, și Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Katowice, Polonia.

 9. ITALTEATRI - SIPARI IGNIFUGHI, POLTRONE IGNIFUGHE, PANNELLI FONOASSORBENTI

  Italia

  Compania ITALTEATRI - SIPARI IGNIFUGHI, POLTRONE IGNIFUGHE, PANNELLI FONOASSORBENTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Nardo', Italia.

 10. GLASHÜTTE LIMBURG GANTENBRINK GMBH + CO. KG

  Germania

  Compania GLASHÜTTE LIMBURG GANTENBRINK GMBH + CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Iluminare de birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, și Echipamente pentru sali de teatru. Are sediul în Limburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit