• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sali pentru targuri internationale

Rezultate pentru

Sali pentru targuri internationale - Import export

 1. ZM INDUSTRIES GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ZM INDUSTRIES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. Are sediul în Mönchweiler, Germania.

 2. PACK EXPO

  Romania

  Pack Expo 2016 - Eveniment in Europa de Sud-Est care reuneste echipamente industriale, consumabile si solutii de ambalare , etichetare si depozitare, se va desfasura in perioada 27 - 30 septembrie 2016, in Pavilionul Central din Romexpo - Bucuresti. Va invitam la Pack Expo - Eveniment semnificativ in zona Balcanilor care reuneste tehnologii, materii prime si consumabile pentru productia de ambalaje, solutii de ambalare, etichetare si codificare, manipulare si depozitare pentru toate industriile! Pentru mai multe informatii despre Pack Expo 2016, va rugam sa vizitati site-ul: www.pack-expo.ro Thematic Pack Expo Important event in South Eastern Europe that brings together raw materials and supplies for packaging production, packaging solutions, labeling and coding, handling and storage for all the industries. Thematic Pack Expo 2016 • Raw materialis: paper and cardboard, plastic, metal, wood, glass, ceramics, textiles, composite materials; Equipment for packaging production; Machinery for dosing, filling and packaging; • Equipment for sanitary packing; Equipment for labeling and marking; Equipment for stacking; • Complete Packaging Lines and Machines; Conveyors; Logstics and storage; • Labels; Packaging; Packaging design; Packaging recycling; • Softweare solutions for the production and packaging process for packaging; Research and design; Associations and specialized magazines. http: //www.pack-expo.ro/en

 3. BABY BOOM SHOW

  Romania

  Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 - 7 ani si viitoare mamici, se desfasoara de doua ori pe an in Pavilionul Central din Romexpo, Bucuresti. Tematica Baby Boom Show reuneste cei mai importanti producatori, importatori, distribuitori si furnizori de servicii pentru copii si viitoare mamici. Reduceri atractive Pe langa discount-uri exclusive oferite numai la Baby Boom Show, tombolele cu premii atractive vin sa rasplateasca vizitatorii. Un eveniment preferat de parintii din Romania Baby Boom Show este un eveniment plin de culoare - doar aici aducem cele mai variate produse pentru mamici si copii. Un eveniment al diversitatii - cu locuri de joaca si mini-spectacole, seminarii, clinica de recuperare. Un eveniment cu multa informatie, unde descoperi tot ce trebuie sa stii pentru tine, sarcina sau copii mici! Evenimentul aduce cumparatorului o experienta unica prin intalnirea directa cu vanzatorii si producatorii, care fac apel la parinti, bunici, copii; cu divertismentul, atractiile si premiile orientate spre famile; sanatatea si wellness-ul pentru mama si copil. Reunirea ofertelor exclusive, activitatilor si concursurilor, a expozantilor numerosi si a cursurilor informative fac ca Baby Boom Show sa fie cel mai atractiv eveniment pentru copii si parinti.

 4. MOYERSOEN

  Belgia

  Compania MOYERSOEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 5. ROCKMANN INDUSTRIEAUKTIONEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ROCKMANN INDUSTRIEAUKTIONEN GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial appraisal, și leasing of machinery, equipment and industrial goods. Are sediul în Weißenburg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BIDSOLUCAO

  Brazilia

  Compania BIDSOLUCAO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe tropicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru targuri internationale, Distributie en gros, frozen fruit, Sali pentru targuri internationale, Distributie en gros, și fruit distributors. Are sediul în Macapá, Brazilia.

 2. DILBER GUERRA AUTHORIZED BRÓKER LLC

  Statele Unite ale Americii

  Compania DILBER GUERRA AUTHORIZED BRÓKER LLC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. Are sediul în Chicago, Statele Unite ale Americii.

 3. DAVID FELDMAN SA

  Elvetia

  Compania DAVID FELDMAN SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. Are sediul în Onex, Genève, Elvetia.

 4. RITCHIE BROS. AUCTIONEERS SRL

  Italia

  Compania RITCHIE BROS. AUCTIONEERS SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car auctions, building machinery and equipment, earthmoving machinery, și motor vehicles. Are sediul în Caorso, Italia.

 5. HOTEL DES VENTES MOSAN

  Belgia

  Compania HOTEL DES VENTES MOSAN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buying and selling collectors' items, buying and selling antiques, buying and selling, și buying and selling paintings. Are sediul în Liège, Belgia.

 1. AUCTIONS

  Olanda

  Compania AUCTIONS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile judiciary auctions. Are sediul în Tiel, Olanda.

 2. GALERIE LA REGENCE

  Belgia

  Compania GALERIE LA REGENCE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta si galerii de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru targuri internationale, Antichitati si obiecte vechi, Mobilier - antichitati, Sali pentru targuri internationale, Antichitati si obiecte vechi, works of art, și Mobilier - antichitati. Are sediul în Gosselles, Belgia.

 1. ADER

  Franta

  Compania ADER, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. Are sediul în Paris, Franta.

 2. ITBID

  Italia

  Compania ITBID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rods, properties purchased, și judiciary auctions. Are sediul în Padova, Italia.

 3. ALAIN FERRATON

  Belgia

  Compania ALAIN FERRATON, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta si galerii de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru targuri internationale, Sali pentru targuri internationale, buying and selling books, antique books purchased, și antique print. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. HOTEL DE VENTES VANDERKINDERE

  Belgia

  Compania HOTEL DE VENTES VANDERKINDERE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta si galerii de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru targuri internationale, Antichitati si obiecte vechi, Sali pentru targuri internationale, temporary display, și Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în Uccle, Belgia.

 5. PREMIER VEND LIMITED

  Regatul Unit

  Compania PREMIER VEND LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Coffee for vending machines, drink vending machine, food vending machines, și coffee. Are sediul în Deeside, Regatul Unit.

 6. CHRISTIES FRANCE

  Franta

  Compania CHRISTIES FRANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. Are sediul în Paris, Franta.

 7. ROSSINI MAISON DE VENTES AUX ENCHERES

  Franta

  Compania ROSSINI MAISON DE VENTES AUX ENCHERES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile auctioneers. Are sediul în Paris, Franta.

 8. DVC ANTWERPEN

  Belgia

  Compania DVC ANTWERPEN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta si galerii de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru targuri internationale, Antichitati si obiecte vechi, Arta veche, Podoabe, Sali pentru targuri internationale, Antichitati si obiecte vechi, Arta veche, și Podoabe. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. MAYNARDS EUROPE GMBH

  Germania

  Compania MAYNARDS EUROPE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. Are sediul în Starnberg, Germania.

 2. ENCHERES PUBLIQUES

  Franta

  Compania ENCHERES PUBLIQUES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile real-estate auctions, antique auctions, car auctions, și auction rooms. Are sediul în Biarritz, Franta.

 3. ASTE IMMOBILIARI CS

  Italia

  Compania ASTE IMMOBILIARI CS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile judiciary auctions, real-estate auctions, property surveys and valuations, și property advice. Are sediul în Dalmine, Italia.

 4. GALERIE ATHENA

  Belgia

  Compania GALERIE ATHENA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Arta si galerii de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru targuri internationale, Galerii de arta, Sali pentru targuri internationale, estimates, assessment and valuation, și Galerii de arta. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. ORBIS AUCTIONS BV

  Olanda

  Compania ORBIS AUCTIONS BV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru targuri internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal treatments, și woodworking. Are sediul în Oirschot, Olanda.

 6. MM STOCKLOTS GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania MM STOCKLOTS GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine barbatesti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de dama, Confectii pentru femei, Sali pentru targuri internationale, Import-export - agenti, Haine de dama, Confectii pentru femei, Sali pentru targuri internationale, și Import-export - agenti. Are sediul în Lübbecke, Germania.

 7. BERND JURKEWITZ E. K.

  Germania

  Compania BERND JURKEWITZ E. K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicatii - produse diverse, Colectii, Arta si galerii de arta, Sali pentru targuri internationale, Publicatii - produse diverse, Colectii, Arta si galerii de arta, și Sali pentru targuri internationale. Are sediul în Kirchlengern, Germania.

 8. HANSEATISCHES AUKTIONSHAUS ARTPHIL

  Germania

  Compania HANSEATISCHES AUKTIONSHAUS ARTPHIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule la mana a doua, Autoturisme la mana a doua, Arta si galerii de arta, Sali pentru targuri internationale, Vehicule la mana a doua, Autoturisme la mana a doua, Arta si galerii de arta, și Sali pentru targuri internationale. Are sediul în Hamburg, Germania.

 9. DÜSSELDORFER AUKTIONSHAUS H. STEINBÜCHEL NACHF. GMBH

  Germania

  Compania DÜSSELDORFER AUKTIONSHAUS H. STEINBÜCHEL NACHF. GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisari, Arta si galerii de arta, Sali pentru targuri internationale, Birouri echipate si fabrici - servicii, Finisari, Arta si galerii de arta, Sali pentru targuri internationale, și Birouri echipate si fabrici - servicii. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 10. DIPL.-ING. GERHARD OLTMANNS

  Germania

  Compania DIPL.-ING. GERHARD OLTMANNS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si materiale de ocazie si reconditionate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Sali pentru targuri internationale, Birouri echipate si fabrici - servicii, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Sali pentru targuri internationale, Birouri echipate si fabrici - servicii, și Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti. Are sediul în Uplengen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit