• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • echipament biomedical

Rezultate pentru

Echipament biomedical - Import export

 1. CORIS BIOCONCEPT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Coris Bioconcept, founded in 1996 and ISO 13485-certified, manufactures high-tech diagnostic kits for the biomedical sector (for detecting viruses responsible for digestive and respiratory conditions, immunochromatographic testing for fast detection of CPE and OXA-48, etc.). Coris Bioconcept specializes in physical and natural science research and development for the pharmaceutical industry.

 2. STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD

  Turcia

  Compania STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale medicale, Plastic - produse pentru domeniul medical, Articole de unica folosinta pentru chirurgie, disposable medical articles, Materiale medicale, Plastic - produse pentru domeniul medical, și Articole de unica folosinta pentru chirurgie. Are sediul în Çorum, Turcia.

 3. STR BIYO TEKNOLOJILERI MEDIKAL LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania STR BIYO TEKNOLOJILERI MEDIKAL LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. Are sediul în Çorum, Turcia.

 4. RICHEN EUROPE S.R.L.

  Italia

  Compania RICHEN EUROPE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. Are sediul în Trezzano Sul Naviglio, Italia.

 5. BROOKLINE SCIENTIFIC

  Irlanda

  Compania BROOKLINE SCIENTIFIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. Are sediul în Cobh, Irlanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ION BEAM APPLICATIONS

  Belgia

  Compania ION BEAM APPLICATIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile radiotherapy. Are sediul în Louvain-la-neuve, Belgia.

 2. TEMENA GROUP

  Germania

  Compania TEMENA GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile needles for anaesthesia, anaesthesia and resuscitation, și anaesthetics equipment and supplies. Are sediul în Felsberg, Germania.

 3. IMMED BENELUX

  Belgia

  Compania IMMED BENELUX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - aparate si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipament biomedical, Calitate - certificare, Echipament biomedical, Calitate - certificare, și Peripherals. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. ARTROFIKS MEDIKAL

  Turcia

  Compania ARTROFIKS MEDIKAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hip prostheses. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. PREVENTIS ANIMAL

  Franta

  Compania PREVENTIS ANIMAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. Are sediul în Beauvais, Franta.

 1. MEDCO - MEDICAL TECHNOLOGY SOLUTIONS

  Grecia

  Compania MEDCO - MEDICAL TECHNOLOGY SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale medicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipament biomedical, Birouri de studii medicale, Chirurgie - instrumente, technical consultants on hospital and medical systems and equipment, Echipament biomedical, Birouri de studii medicale, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Nea Makri, Grecia.

 2. BEBILLER MEDIKAL

  Turcia

  Compania BEBILLER MEDIKAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile catheters, și automatic respirators. Are sediul în Kahramanmaras, Turcia.

 1. ESSA

  Turcia

  Compania ESSA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electronica medicala - aparate si echipamente, consummable material, reagents for laboratories, Electronica medicala - aparate si echipamente, și spas with italian healthcare system conventions. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. ALEPH S.R.L.

  Italia

  Compania ALEPH S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile laminar flow hoods, refrigerated cabinet, chemical hoods, și Analytical laboratory scales. Are sediul în Roma, Italia.

 3. MEPY SYSTEME

  Franta

  Compania MEPY SYSTEME, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ultrasound scan machines. Are sediul în Saint-Jean, Franta.

 4. INSTITUT FÜR BIODIAGNOSTIC

  Austria

  Compania INSTITUT FÜR BIODIAGNOSTIC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. Are sediul în Wien, Austria.

 5. CABLES AND SENSORS

  Olanda

  Compania CABLES AND SENSORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 6. PRESIDENTAL LTD

  Regatul Unit

  Compania PRESIDENTAL LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipament biomedical, Echipament biomedical, și scalers. Are sediul în East Preston, Regatul Unit.

 7. INVISIO

  Regatul Unit

  Compania INVISIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hospital and medical laboratory equipment and supplies. Are sediul în Richmond Upon Thames, Regatul Unit.

 8. DEKOMED LTD

  Regatul Unit

  Compania DEKOMED LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Stomatologie - echipamente si instrumentar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chirurgie - instrumente, Echipament biomedical, Chirurgie - instrumente, și Echipament biomedical. Are sediul în Stockport, Regatul Unit.

 1. CRYOGATT SYSTEMS

  Regatul Unit

  Compania CRYOGATT SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. Are sediul în Kings Langley, Regatul Unit.

 2. MEDICAL EQUIPMENT GERMANY

  Germania

  Compania MEDICAL EQUIPMENT GERMANY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie, Electronica medicala - aparate si echipamente, Materiale medicale, Masini si materiale de ocazie, Electronica medicala - aparate si echipamente, și Materiale medicale. Are sediul în Reiskirchen, Germania.

 3. AKMEDA MEDIKAL

  Turcia

  Compania AKMEDA MEDIKAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disposable table cloths, și disposable aprons. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. ILAB ITALIA SRL

  Italia

  Compania ILAB ITALIA SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste water treatment apparatus, environmental hygiene, și Anti-pollution patent. Are sediul în Milano, Italia.

 5. RANDOM42 SCIENTIFIC COMMUNICATION

  Regatul Unit

  Compania RANDOM42 SCIENTIFIC COMMUNICATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. ARBILIM BIOTECHNOLOGY INDUSTRY FOREIGN TRADE INC.

  Turcia

  Compania ARBILIM BIOTECHNOLOGY INDUSTRY FOREIGN TRADE INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reactivi de diagnostic, biomedical, Reactivi de diagnostic, biological and microbiological analysis laboratories, și molecular biology. Are sediul în Istanbul, Istanbul, Turkey, Turcia.

 7. ACZON SRL

  Italia

  Compania ACZON SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile reagents for laboratories, și Antibodies. Are sediul în Monte San Pietro, Italia.

 8. AIR SEA CONTAINERS

  Regatul Unit

  Compania AIR SEA CONTAINERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel drums, dangerous goods, și packaging for dangerous goods. Are sediul în Birkenhead, Regatul Unit.

 9. ATECH PROVENCE

  Franta

  Compania ATECH PROVENCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. Are sediul în La Penne Sur Huveaune, Franta.

 10. BIOSPECT 21

  Spania

  Compania BIOSPECT 21, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipament biomedical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bioresonance. Are sediul în Valencia, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit