• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • drenaj - lucrari

Rezultate pentru

Drenaj - lucrari - Import export

 1. NO 1 PHD

  Regatul Unit

  Compania NO 1 PHD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drain clearing, drain-pipe clearing, heating/plumbing installations, și boiler repairs. Are sediul în Poole, Regatul Unit.

 2. PIER (UK) VACUUM EXCAVATION

  Regatul Unit

  Compania PIER (UK) VACUUM EXCAVATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Terasamente - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drenaj - lucrari, Drenaj - lucrari, excavator hire, gravel excavation, și excavation. Are sediul în Newton-Le-Willows, Regatul Unit.

 3. FUMOSO INDUSTRIAL S.A

  Spania

  Compania FUMOSO INDUSTRIAL S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scurgerea apelor - instalatii si materiale, drainage pipes, și Scurgerea apelor - instalatii si materiale. Are sediul în Parets Del Vallés (barcelona), Spania.

 4. GERHARD WENZEL TIEFBAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania GERHARD WENZEL TIEFBAUUNTERNEHMUNG GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. GEDARTA, UAB

  Lituania

  Compania GEDARTA, UAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air conditioning and ventilation systems for buildings, central heating systems, anti-fire systems, și water/plumbing systems. Are sediul în Vilnius, Lituania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SDS DRAINS

  Regatul Unit

  Compania SDS DRAINS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. Are sediul în Kent, Regatul Unit.

 2. NEYRINCK FRÈRES

  Belgia

  Compania NEYRINCK FRÈRES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Drenaj - lucrari, Terasamente - lucrari, building demolitions, trimming, și Drenaj - lucrari. Are sediul în Modave, Belgia.

 3. STEECORP METAL INC

  Turcia

  Compania STEECORP METAL INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile galvanized manhole covers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. FRECHES

  Belgia

  Compania FRECHES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Drenaj - lucrari, Terasamente - lucrari, trimming, Drenaj - lucrari, și septic tank draining. Are sediul în Waimes, Belgia.

 5. ISOFAQ

  Belgia

  Compania ISOFAQ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolatie fonica - materiale, Drenaj - lucrari, Produse pentru epurarea apelor, Izolatie fonica - materiale, Drenaj - lucrari, filters and filter elements, și Produse pentru epurarea apelor. Are sediul în Izegem, Belgia.

 1. WYE WATER SERVICES

  Regatul Unit

  Compania WYE WATER SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile engineering for waterworks, și plumber. Are sediul în Hereford, Regatul Unit.

 2. KARL MÖHLE GMBH

  Germania

  Compania KARL MÖHLE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. Are sediul în Edewecht, Germania.

 1. SAS DRAINAGE & GROUNDWORKS

  Regatul Unit

  Compania SAS DRAINAGE & GROUNDWORKS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drain clearing, drains, drainage of sewer pipes, și residential drain cleaning. Are sediul în Alton, Regatul Unit.

 2. DRAIN 247

  Regatul Unit

  Compania DRAIN 247, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drainage of sewer pipes, drain clearing, și draining cesspit and sewers. Are sediul în Borehamwood, Regatul Unit.

 3. GREY WATER DRAINAGE SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania GREY WATER DRAINAGE SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. Are sediul în Sittingbourne, Regatul Unit.

 4. CREWELL SRL

  Italia

  Compania CREWELL SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric pump rental, drainage installation rental, hire and sale of pumps, și installation of pumps. Are sediul în Padova, Italia.

 5. KALL SERVICES

  Regatul Unit

  Compania KALL SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drainage of sewer pipes, drainage works, unblocking of civil and industrial pipelines, și excavation work. Are sediul în Nuneaton, Regatul Unit.

 6. HANDAN FUNEI MACHINE MANUFACTURING CO LTD

  China

  Compania HANDAN FUNEI MACHINE MANUFACTURING CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manhole covers. Are sediul în 7862837, China.

 7. PROTEC - PROFESSIONAL TECHNICAL EXTRUDER CONCRETE LTD

  Mauritius

  Compania PROTEC - PROFESSIONAL TECHNICAL EXTRUDER CONCRETE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. Are sediul în Filc En Flac, Mauritius.

 8. ROUFFART MARC

  Belgia

  Compania ROUFFART MARC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mediu inconjurator - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Epurarea apelor - servicii, Drenaj - lucrari, Epurarea apelor - servicii, earthmoving work, Drenaj - lucrari, și excavation work for drainage systems. Are sediul în Theux, Belgia.

 1. BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV

  Belarus

  Compania BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gazoducte si conducte - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drenaj - lucrari, gas pipelines, land oil pipeline laying, Drenaj - lucrari, și laying gas pipelines. Are sediul în Minsk, Belarus.

 2. ASH ENVIRONMENTAL

  Regatul Unit

  Compania ASH ENVIRONMENTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drainage works. Are sediul în Halstead, Regatul Unit.

 3. OMGEVINGSWERKEN POPIEUL

  Belgia

  Compania OMGEVINGSWERKEN POPIEUL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drenaj - lucrari, mobile container hire, road collection of packages, parcels and letters, și Drenaj - lucrari. Are sediul în Nieuwpoort, Belgia.

 4. JONNYS DRAINS CROYDON

  Regatul Unit

  Compania JONNYS DRAINS CROYDON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. Are sediul în Croydon, Regatul Unit.

 5. DRAIN DOCTOR PRESTON

  Regatul Unit

  Compania DRAIN DOCTOR PRESTON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. Are sediul în Preston, Regatul Unit.

 6. WTE SEWAGE AND WATERTREATMENT SYSTEMS

  Regatul Unit

  Compania WTE SEWAGE AND WATERTREATMENT SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. Are sediul în York, Regatul Unit.

 7. CF-COSTRUZIONI

  Italia

  Compania CF-COSTRUZIONI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Demolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Terasamente - lucrari, Drenaj - lucrari, Acoperisuri - lucrari, Terasamente - lucrari, Drenaj - lucrari, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Arquà Petrarca, Italia.

 8. THE DRAIN SURVEY COMPANY LTD

  Regatul Unit

  Compania THE DRAIN SURVEY COMPANY LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drains, sewer cleaning, surveys, și Pest control. Are sediul în Essex, Regatul Unit.

 9. EUFOR INTER

  Belgia

  Compania EUFOR INTER, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drenaj - lucrari, Water Treatment Equipment, water treatment, și Drenaj - lucrari. Are sediul în Eupen, Belgia.

 10. INTERWELL S.R.L.

  Italia

  Compania INTERWELL S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drenaj - lucrari. Are sediul în Quarto D'altino, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit