• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • deserturi pe baza de lapte

Rezultate pentru

Deserturi pe baza de lapte - Import export

 1. GILFI

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania GILFI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inghetate si inghetate din fructe, Ice-cream manufacturer, Inghetate si inghetate din fructe, Ice-cream, ice-cream dessert, ice cream cakes, ice cream, Ice-cream manufacturer, și Ice-cream supplier. Are sediul în Francorchamps, Belgia.

 2. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extracte din condimente si mirodenii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi, Deserturi pe baza de lapte, Supe, Paine, Bauturi, Deserturi pe baza de lapte, Supe, și Paine. Are sediul în La Claquette, Franta.

 3. GULSENOGLU BAKLAVA

  Turcia

  Compania GULSENOGLU BAKLAVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. Are sediul în Bursa, Turcia.

 4. KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH

  Germania

  Compania KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. Are sediul în Großpostwitz, Germania.

 5. REVALA LTD

  Estonia

  Compania REVALA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inghetate si inghetate din fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte praf si condensat, Import-export - produse agro-alimentare, Productia de inghetata - instalatii si materiale, Deserturi pe baza de lapte, Lapte praf si condensat, Import-export - produse agro-alimentare, Productia de inghetata - instalatii si materiale, și Deserturi pe baza de lapte. Are sediul în Keila, Estonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LE PETIT BASQUE

  Franta

  Compania LE PETIT BASQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yoghurt manufacture, Sheep's milk, și sheep. Are sediul în Saint Medard D'eyrans, Franta.

 2. NAZLI LOKMA IZMIR

  Turcia

  Compania NAZLI LOKMA IZMIR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. LOKMACI IZMIR

  Turcia

  Compania LOKMACI IZMIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. RAMON SIRVENT CRUZ

  Spania

  Compania RAMON SIRVENT CRUZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of ice-creams. Are sediul în Murcia, Spania.

 5. BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG

  Germania

  Compania BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Branzeturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente si bauturi - aditivi, Produse lactate, Deserturi pe baza de lapte, Alimente si bauturi - aditivi, Produse lactate, și Deserturi pe baza de lapte. Are sediul în Landshut, Germania.

 1. DIDESS

  Belgia

  Compania DIDESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biscuiti si prajituri uscate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deserturi pe baza de lapte, Biscuiti, Deserturi pe baza de lapte, savoury cake, Biscuiti, și dry pastries. Are sediul în Lille, Belgia.

 2. GRANJA EL PRAT

  Spania

  Compania GRANJA EL PRAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh pasteurised milk, natural yoghurt, puddings, și fresh cheeses. Are sediul în Ametlla Del Valles, L, Spania.

 1. YONEST, TRUE YOGURT, LDA

  Portugalia

  Compania YONEST, TRUE YOGURT, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile feta cheese, și packaging. Are sediul în Venda Do Pinheiro, Portugalia.

 2. SANTA GADEA

  Spania

  Compania SANTA GADEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. Are sediul în Burgos, Spania.

 3. AGRODOUBS

  Franta

  Compania AGRODOUBS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mancaruri preparate congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - produse agro-alimentare, Compozitie pentru prajituri, Deserturi pe baza de lapte, Import-export - produse agro-alimentare, Compozitie pentru prajituri, Deserturi pe baza de lapte, și basic food preparations for patisseries. Are sediul în Flagey, Franta.

 4. HUNER LOKMA

  Turcia

  Compania HUNER LOKMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. TINE SA

  Norvegia

  Compania TINE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Smantana dulce. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deserturi pe baza de lapte, Suc de fructe, Produse lactate, Deserturi pe baza de lapte, Suc de fructe, și Produse lactate. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 6. PASTIERA GIDA

  Turcia

  Compania PASTIERA GIDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of ice-creams. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. GRUPO INDUSTRIAL BETHA

  Mexic

  Compania GRUPO INDUSTRIAL BETHA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coconut oil. Are sediul în Guadalajara, Mexic.

 8. SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER

  Belarus

  Compania SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Societati de investitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deserturi pe baza de lapte, coffee blends for bars, Deserturi pe baza de lapte, coffee blends for restaurants, și coffee beverages. Are sediul în Minsk, Belarus.

 1. RESEAU NEO

  Franta

  Compania RESEAU NEO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile deserts. Are sediul în Lorient, Franta.

 2. IGNACE

  Belgia

  Compania IGNACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paine si produse de patiserie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paine, Deserturi pe baza de lapte, Paine, confectionery, și Deserturi pe baza de lapte. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 3. DS DESSERT

  Franta

  Compania DS DESSERT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prepared dessert mixtures for institutions, și Wholesale production and sales. Are sediul în La Seyne-Sur-Mer, Franta.

 4. AZERI IZMIR LOKMA

  Turcia

  Compania AZERI IZMIR LOKMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. VERBAU

  Belgia

  Compania VERBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice-cream dessert. Are sediul în Leuze-en-hainaut, Belgia.

 6. HERMAN DESSERTS

  Belgia

  Compania HERMAN DESSERTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cacao si ciocolata, tiramisu, și Cacao si ciocolata. Are sediul în Oostende, Belgia.

 7. DE ZEUTEHOEVE

  Belgia

  Compania DE ZEUTEHOEVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh pasteurised milk. Are sediul în Puurs, Belgia.

 8. GLACES DESMET

  Belgia

  Compania GLACES DESMET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. Are sediul în Petit-enghien, Belgia.

 9. BACCO S.R.L.

  Italia

  Compania BACCO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri fara ciocolata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deserturi pe baza de lapte, Produse de patiserie dulci, Deserturi pe baza de lapte, și Produse de patiserie dulci. Are sediul în Bronte, Italia.

 10. La Roche Laitiere

  Franta

  Compania La Roche Laitiere, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Deserturi pe baza de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cheeses and dairy products. Are sediul în Brulain, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit