• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • vaci de lapte

Rezultate pentru

Vaci de lapte - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Danemarca

  Verified by europages badge

  Compania KURT NISGAARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, Bovine, Porcine, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Vaci de lapte, și minks. Are sediul în Skjern, Danemarca.

 2. SC EVER TRADE SRL

  Romania

  SC EVER TRADE SRL are ca si domeniu principal de activitate importul si exportul produselor de morarit, furajere si a cerealelor. Scop: asigurarea calitatii ireprosabile la nivelul produselor furnizate. Succesul nostru se datoreaza profesionalismului si traditiei in colaborarea cu cele mai importante mori si fabrici din Republica Moldova. Avantaje: - Produsele respecta cele mai inalte standarde de calitate - Preturi competitive - Timp scurt de livrare - Servicii de consultanta si logisitica Portofoliul nostru include: - Faina de grau (toate sortimentele) - Tarata de grau - DDGS de porumb - Borhot de sfecla de zahar - Cereale Toate produsele noastre sunt fabricate in Republica Moldova. Serviciile noastre acopera intreg teritoriul Romaniei si a Europei.

 3. SIM HOLLAND B.V.

  Olanda

  Compania SIM HOLLAND B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. Are sediul în Sliedrecht, Olanda.

 4. SARL ALGERIAN BOVINES

  Algeria

  Compania SARL ALGERIAN BOVINES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. Are sediul în Alger, Algeria.

 5. MARTÍNEZ IDI

  Spania

  Compania MARTÍNEZ IDI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. Are sediul în Manises, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG

  Germania

  Compania ALPEN LIVESTOCK EXPORT-IMPORT UG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. Are sediul în München, Germania.

 2. BONAT

  Italia

  Compania BONAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile parmigiano reggiano, și vacuum-packed reggiano parmesan. Are sediul în Montechiarugolo, Italia.

 3. FOREVER HORSES EUROPE LTD

  Regatul Unit

  Compania FOREVER HORSES EUROPE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goats, bulls, și Heifers. Are sediul în Kirk Michael, Regatul Unit.

 4. NEMEGHEER

  Belgia

  Compania NEMEGHEER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, și Vaci de lapte. Are sediul în Tielt, Belgia.

 5. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Germania

  Compania IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, și Vaci de lapte. Are sediul în Duesseldorf, Germania.

 1. EURL LE LIEVRE LUC

  Franta

  Compania EURL LE LIEVRE LUC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitei si bovine pentru sacrificare, Vaci de lapte, cattle for slaughter, breeding cattle, Vitei si bovine pentru sacrificare, și Vaci de lapte. Are sediul în Le Roc Saint Andre, Franta.

 2. EVAGRI

  Franta

  Compania EVAGRI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile web services with added value. Are sediul în Saint Meen Le Grand, Franta.

 1. FRISONA GMBH

  Germania

  Compania FRISONA GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milk sheep. Are sediul în Elsflet, Germania.

 2. MACHINERY WORLD

  Regatul Unit

  Compania MACHINERY WORLD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for dairy products, agri-food product machinery, cream and whey separators for the dairy industry, și receiving systems and equipment for the dairy industry. Are sediul în Leicestershire, Regatul Unit.

 3. COW-SHOP APS

  Danemarca

  Compania COW-SHOP APS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, Muls - instalatii si materiale, milking systems, Vaci de lapte, și Muls - instalatii si materiale. Are sediul în Aabenraa, Danemarca.

 4. IMPORTFRISONA SLU

  Spania

  Compania IMPORTFRISONA SLU, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. Are sediul în León, Spania.

 5. BLUEBELL EXIM

  India

  Compania BLUEBELL EXIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. Are sediul în Ahmedabad, India.

 6. FARMLAND AD

  Bosnia-Hertegovina

  Compania FARMLAND AD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, Cow's milk, Vaci de lapte, manufacture of organic fertilisers, și animal feed. Are sediul în Nova Topola, Bosnia-Hertegovina.

 7. BOVI-DENMARK A/S

  Danemarca

  Compania BOVI-DENMARK A/S, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. Are sediul în Rødding, Danemarca.

 8. TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY

  China

  Compania TAIAN YIMEITE MACHINERY COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. Are sediul în Taian, China.

 1. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Turcia

  Compania GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lapte proaspăt, Lactate, Milking machines, lapte proaspăt, și Lactate. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. ASCOL

  Spania

  Compania ASCOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Genetics. Are sediul în Cenero-Gijón, Spania.

 3. WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD

  China

  Compania WORLD DAIRY SOLUTIONS CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. Are sediul în Shanghai, China.

 4. KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI

  Turcia

  Compania KOCTAR SUT SAGMA MAKINALARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic milking machines, și automatic milking systems. Are sediul în Sivas, Turcia.

 5. ARNAOUM COMPANY

  Ucraina

  Compania ARNAOUM COMPANY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sunflower oil. Are sediul în Vinnytsia, Vinnytsia, Ukraine, Ucraina.

 6. FERMEDOUBS

  Franta

  Compania FERMEDOUBS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milk cows, și Heifers. Are sediul în L'isle Sur Le Doubs, Franta.

 7. NUTRIWEB

  Réunion

  Compania NUTRIWEB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile feeding problems, și milk cows. Are sediul în ST LEU, Réunion.

 8. KUIPERS AGRISHOP

  Olanda

  Compania KUIPERS AGRISHOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile do-it-yourself items. Are sediul în Marrum, Olanda.

 9. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Germania

  Compania AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, Ovine si caprine, Sfecla rosie, Vaci de lapte, Ovine si caprine, și Sfecla rosie. Are sediul în Mühlberg, Germania.

 10. CHILTON FARMING

  Regatul Unit

  Compania CHILTON FARMING, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Vitei si bovine pentru sacrificare, Bovine, și Vitei si bovine pentru sacrificare. Are sediul în Swindon, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit