• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • preparate pe baza de fructe

Rezultate pentru

Preparate pe baza de fructe - Import export

 1. KASAG SWISS AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  KASAG is a medium-sized industrial company in Langnau in the Swiss region of Emmental. Since 1929, the company has been creating jobs in this region for a qualified skilled workforce. This hilly region in the canton of Bern, endowed with a beautiful landscape, is not just home to the world-renowned cheese with holes, but also to numerous innovative companies that have gained a great reputation globally. KASAG is one of them. Design and construction of devices, containers, pressure vessels, heat exchangers, fractionating columns, assemblies, etc. for the chemical and pharmaceutical industries, as well as food, environmental and bioengineering. Engineering and manufacture of batch cooking plants for producing fruit bases, jams, compotes, marmalades, sauces, vegetables and other foods. Engineering of installations for heat recovery from waste water systems, as well as production and assembly of sewer heat exchangers for different types of sewers.

 2. MS EXPERT PR SRL

  Romania

  Firma noastră a început activitatea în domeniul producției de dulcețuri în vara anului 2018, ajungând în scurt timp unul dintre producătorii preferați atât în Brașov, cât și în alte județe, unde am participat la târguri de profil. Dulcețurile noastre respectă întocmai rețetele tradiționale, iar fructele și petalele de trandafiri sunt culese din plantațiile noastre, care sunt ferite de poluare și nu sunt stropite cu ierbicide, fungicide, etc. Nu folosim conservanți, coloranți sau gelifianți, preferând să producem în mod tradițional, numai cu ingrediente de la Mama Natură. Gama de dulcețuri pe care o producem conține următoarele: -Dulceață de trandafiri de Damasc - Dulceață de zmeură -Dulceață de mure -Dulceață de afine de pădure -Dulceață de vișine -Dulceață de pere cu scorțișoară -Dulceață de gutui cu vanilie -Dulceață de prune cu miez de nucă -Dulceață de cătină cu lămâie -Dulceață de mere cu scorțișoară -Dulceață de trandafiri fără zahăr -Dulceață de mure fără zahăr -Dulceață de zmeură fără zahăr -Dulceață de prune fără zahăr -Dulceață de salcâm -Dulceață de soc

 3. F2S S.A.S.

  Franta

  Compania F2S S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Preparate pe baza de fructe, Preparate pe baza de fructe, exotic fruit drink and juice, stewed fruit, și fruit coulis. Are sediul în Valence, Franta.

 4. CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER

  Germania

  Compania CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. Are sediul în Offenbach, Germania.

 5. MNDGIDA

  Turcia

  Compania MNDGIDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Preserves, jams and marmalades, honey, și breakfast included. Are sediul în Kazan/ankara, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SOC. AGR. MONTELAURO S.S.

  Italia

  Compania SOC. AGR. MONTELAURO S.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marmalades. Are sediul în Monterosso Almo, Italia.

 2. JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. Are sediul în Hamburg, Germania.

 3. AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO.

  Italia

  Compania AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orange preserves. Are sediul în Campobello Di Mazara, Italia.

 4. KEYWAN FRUITS

  Turcia

  Compania KEYWAN FRUITS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. Are sediul în Dalaman, Turcia.

 5. TIM.CO LLC

  Rusia

  Compania TIM.CO LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulciuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Suc de fructe, Alimentatie dietetica si biologica, Preparate pe baza de fructe, Fructe uscate, Suc de fructe, Alimentatie dietetica si biologica, Preparate pe baza de fructe, și Fructe uscate. Are sediul în Moscow, Rusia.

 1. RACIMO INDUSTRY SARL

  Algeria

  Compania RACIMO INDUSTRY SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. Are sediul în Alger, Algeria.

 2. J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H

  Austria

  Compania J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. Are sediul în Groß-Enzersdorf, Austria.

 1. EMEK GIDA INC.

  Turcia

  Compania EMEK GIDA INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. GNT FRANCE SARL

  Franta

  Compania GNT FRANCE SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food ingredients. Are sediul în Champagne-Au-Mont-D'or, Franta.

 3. IDIA SRL

  Italia

  Compania IDIA SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marmalades, preserves, biological marmalade, și organic farming preserves. Are sediul în Crotone, Italia.

 4. GAGET SA

  Franta

  Compania GAGET SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente si bauturi - aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Preparate pe baza de fructe, flavouring products for food, caramel, și Preparate pe baza de fructe. Are sediul în Nogent-Sur-Seine, Franta.

 5. MAMMA MIA SRL

  Italia

  Compania MAMMA MIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spreadable fruit creams, preserves, marmalades, și fruit nectars. Are sediul în Siracusa, Italia.

 6. D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L.

  Italia

  Compania D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile preserves, biological marmalade, Production of high-quality fresh fruit juices, și organic farming preserves. Are sediul în Giuliano Teatino, Italia.

 7. ALFA-NISTRU SA

  Republica Moldova

  Compania ALFA-NISTRU SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de fructe, și Conserve de fructe. Are sediul în Soroca, Republica Moldova.

 8. MARMELADENHERZ

  Germania

  Compania MARMELADENHERZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marmalades, sugarless jams, și fruit chutneys. Are sediul în Markt Schwaben, Germania.

 1. STREECK SPECIALITEITEN

  Olanda

  Compania STREECK SPECIALITEITEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. Are sediul în Nieuwegein, Olanda.

 2. CROPSAL SARL

  Franta

  Compania CROPSAL SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Preserves, jams and marmalades, fruit jellies, și preserves. Are sediul în Nousty, Franta.

 3. TESORI DI SICILIA

  Italia

  Compania TESORI DI SICILIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marmalades, typical honeys, flavoured marzipan, și traditional product. Are sediul în Nicosia, Italia.

 4. COYOXOCHIAT / MONTAÑA VERDE

  Mexic

  Compania COYOXOCHIAT / MONTAÑA VERDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. Are sediul în Puebla, Mexic.

 5. WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ice-cream shops, frozen vegetables, frozen fruit, și deep-freezing. Are sediul în Radwankow Szlachecki, Polonia.

 6. STIFEN EGYPT

  Egipt

  Compania STIFEN EGYPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fructe congelate si congelate rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Preparate pe baza de fructe, frozen fruit, Preparate pe baza de fructe, preparations for purées, și fruit pulps. Are sediul în 6th Of October City, Egipt.

 7. ZENA EXOTICFRUITS SA

  Senegal

  Compania ZENA EXOTICFRUITS SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. Are sediul în Dakar, Senegal.

 8. IL SOLE DEL GARGANO S.R.L.

  Italia

  Compania IL SOLE DEL GARGANO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe si legume - import-export, marmalades, preserves, Fructe si legume - import-export, și organic citrus fruits. Are sediul în Rodi Garganico, Italia.

 9. PRIMERANO S.R.L.

  Italia

  Compania PRIMERANO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Preparate pe baza de fructe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile candied fruits, marmalades, fruit juices, și citrus trees. Are sediul în Rosarno, Italia.

 10. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Polonia

  Compania AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Preparate pe baza de fructe, Legume in otet, Preparate pe baza de fructe, Preserves, jams and marmalades, și Legume in otet. Are sediul în Drzewica, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit