• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • baze minerale si compuse

Rezultate pentru

Baze minerale si compuse - Import export

 1. STEPHAN SCHMIDT KG

  Germania

  Verified by europages badge

  THE STEPHAN SCHMIDT GROUP IS ONE OF THE WORLD'S LEADING MANUFACTURERS OF SPECIAL CLAY AND ADVANCED CLAY MINERALS. 20 pits, including 16 in Westerwald, Germany. Sales of circa 1.6 million tonnes/year. Large raw material reserves. Nine homogenisation plants. Covered storage area > 100, 000 t. Three grinding and processing plants with capacity of 350, 000 tonnes/year. One constituent granule production plant with capacity of 20, 000 tonnes/year. Three laboratories for research and development, quality control and customer services. The planned, extensive use of large clay deposits through regulated mining and strict production control in accordance with ISO 9001 has made the Stephan Schmidt Group one of the largest producers of ceramic and refractory raw materials and raw materials for fillers/additives, special construction materials and the green market.

 2. MYPROVIT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MYPROVIT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Brannenburg, Germania.

 3. AGRIMONT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AGRIMONT GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Abensberg, Germania.

 4. SCHILLER PHARMA E.U.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania SCHILLER PHARMA E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Wörgl, Austria.

 5. YADEM GRUP

  Turcia

  Compania YADEM GRUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Ankara, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CHLORAN CHEMICAL PRODUCTION

  Italia

  Compania CHLORAN CHEMICAL PRODUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Verona, Italia.

 2. DENKIM KIMYA A.S.

  Turcia

  Compania DENKIM KIMYA A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glue, și chemical additives. Are sediul în Denizli, Turcia.

 3. ADINATH CHEMICALS

  India

  Compania ADINATH CHEMICALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Ahmedabad, India.

 4. APJ GMBH

  Germania

  Compania APJ GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Krefeld, Germania.

 5. FLUIDINOVA SA

  Portugalia

  Compania FLUIDINOVA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Igiena orala - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baze minerale si compuse, Baze minerale si compuse, și dental bone regeneration. Are sediul în Maia, Portugalia.

 1. MACLIN SOURCING SOLUTIONS LTD

  Regatul Unit

  Compania MACLIN SOURCING SOLUTIONS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Risby, Regatul Unit.

 2. LEBA SANAYI URUNLERI AS

  Turcia

  Compania LEBA SANAYI URUNLERI AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 1. BRIMAN POLYURETHANE

  Turcia

  Compania BRIMAN POLYURETHANE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Aksaray, Turcia.

 2. OXFORD ANALYTICAL SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania OXFORD ANALYTICAL SERVICES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Bicester, Regatul Unit.

 3. LANHIT LTD

  Rusia

  Compania LANHIT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria chimica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baze minerale si compuse, Aluminiu si aliaje, Tratarea chimica a metalelor, Plumb si aliaje, Baze minerale si compuse, Aluminiu si aliaje, Tratarea chimica a metalelor, și Plumb si aliaje. Are sediul în Moscow, Rusia.

 4. WIEHART GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania WIEHART GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Wien, Austria.

 5. EBA KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania EBA KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ammonia, caustic soda, și Effluent and wastewater treatment. Are sediul în Denizli, Turcia.

 6. KCB-ALL LTD. CO.

  Turcia

  Compania KCB-ALL LTD. CO., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile farming tools and accessories. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 7. NPF SVK

  Ucraina

  Compania NPF SVK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 8. OMYA GMBH

  Germania

  Compania OMYA GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metaloizi si compusi, Baze minerale si compuse, Metaloizi si compusi, Baze minerale si compuse, Chemical products, și dolomite. Are sediul în Köln, Germania.

 1. ALSAWSAN FOR DEVELOPMENT, IMPORT & EXPORT

  Egipt

  Compania ALSAWSAN FOR DEVELOPMENT, IMPORT & EXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Cairo, Egipt.

 2. ABABOL PRODUCTS

  Spania

  Compania ABABOL PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Paiporta, Spania.

 3. CASTCHEM INC

  Samoa Americana

  Compania CASTCHEM INC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în New York, Samoa Americana.

 4. PANHONG CHEMICAL CO.,LTD

  China

  Compania PANHONG CHEMICAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Shenzhen, China.

 5. BOHLENDER GMBH

  Germania

  Compania BOHLENDER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baze minerale si compuse, și Baze minerale si compuse. Are sediul în Grünsfeld, Germania.

 6. OCEAN CHEMICHAL INDUSTRY

  Brazilia

  Compania OCEAN CHEMICHAL INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Arujá, Brazilia.

 7. UKRSILICATE LLC

  Ucraina

  Compania UKRSILICATE LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Zaporizhya, Ucraina.

 8. MEGHACHEM INDUSTRIES

  India

  Compania MEGHACHEM INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Ahmedabad, India.

 9. LAVOLLEE

  Franta

  Compania LAVOLLEE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Levallois-Perret, Franta.

 10. QINGZHOU GUANGDA CHEMICALS CO.,LTD

  China

  Compania QINGZHOU GUANGDA CHEMICALS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baze minerale si compuse. Are sediul în Qingzhou, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Baze minerale si compuse - Import export

Număr de rezultate

5.594 Intreprinderile