• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • dale si placi din ipsos

Rezultate pentru

Dale si placi din ipsos - Import export

 1. JOSEF VÖLKER GMBH & CO. KG CNC BEARBEITUNG VON FEUERSCHUTZPLATTEN

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JOSEF VÖLKER GMBH & CO. KG CNC BEARBEITUNG VON FEUERSCHUTZPLATTEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. Are sediul în Geiselbach, Germania.

 2. FRATI LUIGI S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FRATI LUIGI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi aglomerate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si placi din ipsos, single-opening presses, hdf floors, Dale si placi din ipsos, faced chipboard panels, fireproof chipboard panels, glue, stackers, și urea glue. Are sediul în Pomponesco, Italia.

 3. EFFET MARBELLA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EFFET MARBELLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si placi din ipsos, Wall coatings, 3D wall panels, Dale si placi din ipsos, plaster slabs, wall coverings, wall decorations, wall coverings, și dividing rails. Are sediul în Brie-Comte-Robert, Franta.

 4. GB GROUP 3D DECOR LTD

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania GB GROUP 3D DECOR LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si placi din ipsos, Tapet, Ipsos si produse din ipsos, Materiale de constructii, Caramizi, wall decorations, Dale si placi din ipsos, interior decoration, și Tapet. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. FLEXTAB

  Turcia

  Compania FLEXTAB, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plasterboard, și drywall works. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BP IMMO PROJEKTE GMBH

  Elvetia

  Compania BP IMMO PROJEKTE GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 2. GYPSUM TECHNOLOGY

  Turcia

  Compania GYPSUM TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. ONPO MADENCILIK

  Turcia

  Compania ONPO MADENCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Suporturi pentru tencuieli. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si placi din ipsos, Dale si placi din ipsos, Gypsum board, și prefabricated drywall structures. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. CAREMISO

  Belgia

  Compania CAREMISO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Dale si placi din ipsos, Lemn brut, insulation for buildings, soundproofing for buildings, și Dale si placi din ipsos. Are sediul în Ensival, Belgia.

 5. HERRAMIENTAS PROPI, S.C.

  Spania

  Compania HERRAMIENTAS PROPI, S.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. Are sediul în El Palomar, Spania.

 1. DECO DENSE 3D

  Franta

  Compania DECO DENSE 3D, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert en detail. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si placi din ipsos, Dale si placi din ipsos, și grilles. Are sediul în Fourmies, Franta.

 2. PPC PARACHÈVEMENT

  Belgia

  Compania PPC PARACHÈVEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pereti despartitori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si placi din ipsos, insulation for buildings, soundproofing for buildings, faux plafonds en platre, și Dale si placi din ipsos. Are sediul în Cuesmes, Belgia.

 1. SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS POLSKA SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plasterboard, drywall partition and drywall, insulating mortars, și construction material. Are sediul în Gliwice, Polonia.

 2. POLEUR KINET

  Belgia

  Compania POLEUR KINET, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi si dale, Lemn - produse pentru tratare, Dale si placi din ipsos, Placi si dale, Lemn - produse pentru tratare, Dale si placi din ipsos, și construction materials. Are sediul în Amay, Belgia.

 3. PRAXIS CONSTRUCTION

  Regatul Unit

  Compania PRAXIS CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, u profiles, Insulation, Bonding, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Beeston, Regatul Unit.

 4. DEKOPOL KIMYA

  Turcia

  Compania DEKOPOL KIMYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for decorators, și covering for steps. Are sediul în Panayir, Turcia.

 5. ISOLAVA

  Belgia

  Compania ISOLAVA, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plaster blocks, și plaster slabs. Are sediul în Wielsbeke, Belgia.

 6. CANGZHOU DAGANG PIPE CO., LTD.

  China

  Compania CANGZHOU DAGANG PIPE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. Are sediul în CangZhou, China.

 7. DARTE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania DARTE S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolatie fonica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale inerte pentru constructii, Dale si placi din ipsos, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Materiale inerte pentru constructii, Dale si placi din ipsos, și Tencuiala - masticuri si produse de etansare. Are sediul în Praha 8, Republica Ceha.

 8. GYPROC SAINT-GOBAIN

  Belgia

  Compania GYPROC SAINT-GOBAIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ipsos si produse din ipsos, Ipsos si produse din ipsos, și plasterboard. Are sediul în Kallo (Kieldrecht), Belgia.

 1. DRYTEK

  Cipru

  Compania DRYTEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plasterboard, și building restoration. Are sediul în Limassol, Cipru.

 2. KNAUF PRAHA, SPOL. S R. O.

  Republica Ceha

  Compania KNAUF PRAHA, SPOL. S R. O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Impermeabilizanti pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si placi din ipsos, Feronerie pentru constructii, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Materiale inerte pentru constructii, Dale si placi din ipsos, Feronerie pentru constructii, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, și Materiale inerte pentru constructii. Are sediul în Praha 9, Republica Ceha.

 3. PROMONTA

  Belgia

  Compania PROMONTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ipsos si produse din ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si placi din ipsos, Dale si placi din ipsos, și plaster blocks. Are sediul în Willebroek, Belgia.

 4. N. ET B. KNAUF ET CIE SCS

  Belgia

  Compania N. ET B. KNAUF ET CIE SCS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ipsos si produse din ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale si placi din ipsos, Tencuiala cu ipsos, Dale si placi din ipsos, și Tencuiala cu ipsos. Are sediul în Engis, Belgia.

 5. TAGINA S.P.A.

  Italia

  Compania TAGINA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale - beton, Dale si placi din ipsos, Dale - beton, și Dale si placi din ipsos. Are sediul în Castel Bolognese, Italia.

 6. GYPLAST TECHNOLOGY CO., LTD

  China

  Compania GYPLAST TECHNOLOGY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. Are sediul în Beijing, China.

 7. GOLEM S.J.

  Polonia

  Compania GOLEM S.J., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. Are sediul în Rumia, Polonia.

 8. XINXIANG AUKO BUILDING MATERIALS CO.,LTD

  China

  Compania XINXIANG AUKO BUILDING MATERIALS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. Are sediul în Xinxiang, China.

 9. DANOGIPS A/S

  Danemarca

  Compania DANOGIPS A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dale si placi din ipsos. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala cu ipsos, Stafaj si stuc, Tencuiala cu ipsos, și Stafaj si stuc. Are sediul în Valby, Danemarca.

 10. LINEA TILE S.R.L.

  Italia

  Compania LINEA TILE S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si dale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dale - beton, Dale si placi din ipsos, Dale - beton, și Dale si placi din ipsos. Are sediul în Sassuolo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit