• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cutii si placi de depozitare

Rezultate pentru

Cutii si placi de depozitare - Turcia

Turcia
 1. TAVSAN

  Turcia

  Compania TAVSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table pentru matritare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si placi de depozitare, Cutii si placi de depozitare, boxes for warehousing and storage, și cold deformation of sheet metal. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI

  Turcia

  Compania MEERLOG PACKAGING INDUSTRY TRADING LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mechanical engineering, și Transport frames. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. EGEMEN PLASTIK

  Turcia

  Compania EGEMEN PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spaghetti bar, și kitchen items. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU

  Turcia

  Compania POYRAZ OFSET MATBAA VE KUTU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutii si placi de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile security drawers, quality certification, fast delivery, și professional quality. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Filtre

Rezultate pentru

Cutii si placi de depozitare - Turcia

Număr de rezultate

4 Intreprinderile

Tip de intreprindere