• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cresterea animalelor - utilaje si materiale

Rezultate pentru

Cresterea animalelor - utilaje si materiale - Import export

 1. ELMEGA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ELMEGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura - instalatii si echipamente, milking halls, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, și SCRAPERS. Are sediul în Santa Comba-A Coruña, Spania.

 2. MAMYLAC

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MAMYLAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Cresterea animalelor - servicii, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Cresterea animalelor - servicii, cows' milk, Milk powder for calves, Milk supplements for calves, Rearing calves, și colostrum. Are sediul în Malmedy, Belgia.

 3. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romania

  Comercializam echipamente pentru ferme zootehnice, cresterea biosecuritatii. Asiguram intreaga gama de servicii vanzare si post-vanzare pentru incineratoarele destinate eliminarii deseurilor de origine animala, marca IncinerPro, roboti de spalare adaposturi, echipamente dezinfectie. Gama de incineratoare cuprinde: incineratoare stationare (IncinerPro i), incineratoare mobile omologate RAR, pe remorci de 3, 5-12 tone sau semiremorci 22 tone (IncinerPro a si u), incineratoare de mare capacitate (pentru epizootii /situatii in care este necesara incinerarea unor cantitati mari de deseu in timp scurt). Incineratorul IncinerPro este utilizat pentru a incinera deseuri de origine animala precum carcase, mortalitati din fermele de crestere a animalelor (porci, vaci, oi, capre, pasari, cai), deseuri de origine animala ce rezulta din activitatea abatoarelor, fabricilor de preparate din carne, deseuri de origine animala rezultate in urma activitatii de colectare a deseurilor, de la activitatile desfasurate de universitati veterinare/directii sanitar veterinare, /clinici veterinare, mortalitati rezultate ca urmare a epizootiilor (gripa aviara, persta porcina africana). Toate incineratoarele IncinerPro sunt echipate cu 2 incinte de ardere (primara pentru arderea deseurilor si secundara pentru arderea gazelor), sisteme avansate de control si monitorizare a parametrilor si ciclurilor de ardere, alarme. Asiguram Service, Piese de Schimb, Training, Instalare si Punere in functiune.

 4. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Turcia

  Compania ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru zootehnie, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Echipamente pentru zootehnie, box equipment, contract manufacturing, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. FRANCO SRL

  Italia

  Compania FRANCO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Agricultura - instalatii si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Cervasca, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD.

  China

  Compania JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile freight elevator buckets, cast iron parts for the automobile industry, drainage systems, și gratings. Are sediul în Jinan City, China.

 2. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi de distributie a hranei pentru animale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Muls - instalatii si materiale, Masini agricole, box equipment, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Muls - instalatii si materiale, și Masini agricole. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. AK ZIRAAT

  Turcia

  Compania AK ZIRAAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vertical mixers. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Spania

  Compania INDUSTRIAS DE BERANGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Muls - instalatii si materiale, milking systems, automatic milking systems, Muls - instalatii si materiale, și Milking machines. Are sediul în Urduliz-Vizcaya, Spania.

 5. ONDA

  Italia

  Compania ONDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile livestock systems and equipment. Are sediul în Santa Giustina In Colle, Italia.

 1. ŞANMAK

  Turcia

  Compania ŞANMAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerated tanks. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Turcia

  Compania MITA FOREIGN TRADE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea pasarilor - instalatii si materiale, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, stainless steel silos, Cresterea pasarilor - instalatii si materiale, și Poultry incubators and brooders. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. HOUSEHAM SPRAYERS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HOUSEHAM SPRAYERS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Agricultura - instalatii si echipamente, Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Lincoln, Regatul Unit.

 2. AGRITUBEL

  Franta

  Compania AGRITUBEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Loudun, Franta.

 3. EURL PUECH PIERRE

  Franta

  Compania EURL PUECH PIERRE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Masini agricole, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Masini agricole, și crushing and pulverising plant and equipment. Are sediul în Sauveterre De Rouergue, Franta.

 4. AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT

  Polonia

  Compania AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. VSI

  Belgia

  Compania VSI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel constructions, chicken cages, Piggeries, și silos. Are sediul în Poppel, Belgia.

 6. ZÜRN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ZÜRN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Schöntal, Germania.

 7. MICHEL ODIC

  Franta

  Compania MICHEL ODIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, și quads. Are sediul în Neulliac, Franta.

 8. EXAFAN

  Spania

  Compania EXAFAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international trade fairs, și systems and equipment for the preparation of french fries. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 1. KARETAG EAR TAG COMPANY

  Turcia

  Compania KARETAG EAR TAG COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. ZWEIRAD UND LANDMASCHINEN GEIER E.K.

  Germania

  Compania ZWEIRAD UND LANDMASCHINEN GEIER E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, și Gradinarit si horticultura - masini si echipamente. Are sediul în Binabiburg, Germania.

 3. SARL ETS ROGER QUITTE ET FILS

  Franta

  Compania SARL ETS ROGER QUITTE ET FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și spreaders. Are sediul în Niort, Franta.

 4. GRIMAUD & GÉLARD

  Franta

  Compania GRIMAUD & GÉLARD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Pleslin Trigavou, Franta.

 5. ACO FUNKI

  Franta

  Compania ACO FUNKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - import-export, livestock buildings, și Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Landerneau, Franta.

 6. LIDEROGLU BANT

  Turcia

  Compania LIDEROGLU BANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Elastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - pardoseli industriale, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Cauciuc - pardoseli industriale, Insertion rubber sheet, Conveyor belts for the food industry, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Konya, Turcia.

 7. B-E DE LIER

  Belgia

  Compania B-E DE LIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, watering systems, și water treatment systems. Are sediul în Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 8. ASSERVA

  Franta

  Compania ASSERVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Lamballe, Franta.

 9. ETS LABADIE

  Franta

  Compania ETS LABADIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Tractoare si remorci agricole, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, și Tractoare si remorci agricole. Are sediul în Gibret, Franta.

 10. HEROES EN CO

  Belgia

  Compania HEROES EN CO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru hranirea animalelor, Plante, bulbi si seminte, Materiale pentru hranirea animalelor, Plante, bulbi si seminte, și Soil conditioners and fertilizers. Are sediul în Sint-Pieters-Rode, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cresterea animalelor - utilaje si materiale - Import export

Număr de rezultate

3.841 Intreprinderile