• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • conducte

Rezultate pentru

Conducte - Import export

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania KAYADERELI CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Materiale inerte pentru constructii, Conducte, Tevarie industriala, Gazoducte si conducte - instalatii, Aditivi pentru ciment si mortar, Fructe uscate, fresh fruit, și fresh vegetables. Are sediul în Adana, Turcia.

 2. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Compania PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Valve pentru materiale pneumatice, Valve pentru aerosoli, Valves, customised special valves, Valve pentru materiale pneumatice, și Valve pentru aerosoli. Are sediul în Burscheid, Germania.

 3. HEBEI HAIHAO GROUP

  China

  Compania HEBEI HAIHAO GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. Are sediul în Cangzhou, China.

 4. ASOTEP

  Belgia

  Compania ASOTEP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii industriale - conceptie, Conducte, Instalatii industriale - conceptie, Conducte, metal warping, și Engineering - pipework. Are sediul în Genk, Belgia.

 5. ENERGOP SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ENERGOP SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. Are sediul în Sochaczew, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. METALSET OÜ

  Estonia

  Compania METALSET OÜ, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 2. UTS CABLE LTD

  Regatul Unit

  Compania UTS CABLE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. Are sediul în Norwich, Regatul Unit.

 3. CASA BULL

  Belgia

  Compania CASA BULL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii de productie, Conducte, Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte din otel inox, Gaze naturale - instalatii de productie, Conducte, Tevi si conducte - metale neferoase, și Tevi si conducte din otel inox. Are sediul în Izegem, Belgia.

 4. TOTAL PIPELINE SYSTEMS

  Regatul Unit

  Compania TOTAL PIPELINE SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. Are sediul în Accrington, Regatul Unit.

 5. GODDEERIS NV

  Belgia

  Compania GODDEERIS NV, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevarie industriala, sprinkler, industrial ventilation, Tevarie industriala, și HVAC ventilation system. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 1. BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Valve pentru robinetarie sanitara, pvc, sanitaryware, heads, și Valve pentru robinetarie sanitara. Are sediul în Mersin, Turcia.

 2. HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP

  China

  Compania HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. Are sediul în Changsha, China.

 1. DEKOTEC GMBH

  Germania

  Compania DEKOTEC GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte, Anticorozive - produse chimice, Conducte, Equipment for public roads, și Anticorozive - produse chimice. Are sediul în Leverkusen, Germania.

 2. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Germania

  Compania THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte, Apa - instalatii si echipamente de extractie, Panouri dure, Adaposturi antiatomice - constructie, Conducte, Apa - instalatii si echipamente de extractie, Panouri dure, și Adaposturi antiatomice - constructie. Are sediul în Bad Homberg, Germania.

 3. LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY

  China

  Compania LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. Are sediul în Liaoyang, China.

 4. SHINE STAR STEEL PIPE

  China

  Compania SHINE STAR STEEL PIPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile seamless pipes, și stainless steel pipes. Are sediul în Changsha, China.

 5. INDUSTRIE KONTOR GMBH

  Germania

  Compania INDUSTRIE KONTOR GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ball valves, și gas pipes. Are sediul în Malsch, Germania.

 6. LME

  Belgia

  Compania LME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. Are sediul în Herentals, Belgia.

 7. BILFINGER ROB

  Belgia

  Compania BILFINGER ROB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Conducte, Oteluri si metale - sudare si brazare, Constructii metalice usoare, Conducte, și Oteluri si metale - sudare si brazare. Are sediul în Zwjindrecht, Belgia.

 8. PICOTEC

  Belgia

  Compania PICOTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din aluminiu, Tevi si conducte din aluminiu, și Engineering - pipework. Are sediul în Starbroek, Belgia.

 1. IGEA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania IGEA S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale si petrol - exploatare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Lucrari publice - antreprenori, Conducte, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Lucrari publice - antreprenori, și Conducte. Are sediul în Moravská Ostrava A Prívoz , Republica Ceha.

 2. INDINOX

  Belgia

  Compania INDINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for oil pipelines, și systems and equipment for gas pipelines. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 3. TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD.

  China

  Compania TIANJIN BOYU STEEL PIPE CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. Are sediul în Tianjin, China.

 4. A. HAK RIJNMOND B.V.

  Olanda

  Compania A. HAK RIJNMOND B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Repararea echipamentelor industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Conducte, Intretinere industriala, Cabluri si fire electrice si telefonice, Conducte, și Intretinere industriala. Are sediul în Heerjansdam, Olanda.

 5. LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc profiles, și granulators. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. INPIPE PRODUCTS

  Regatul Unit

  Compania INPIPE PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. Are sediul în Brompton On Swale, Regatul Unit.

 7. CANGZHOU GUOFENG PRECISION STEEL TUBE CO., LTD

  China

  Compania CANGZHOU GUOFENG PRECISION STEEL TUBE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte. Are sediul în Cangzhou City, China.

 8. BMS BOJNANSKÝ, S.R.O.

  Slovacia

  Compania BMS BOJNANSKÝ, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte, Oteluri si metale - prelucrare, Conducte, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Nitra , Slovacia.

 9. DEMACO HOLLAND B.V.

  Olanda

  Compania DEMACO HOLLAND B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, Conducte, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Conducte. Are sediul în Noord-Scharwoude, Olanda.

 10. B.S.S. (IRELAND) LTD

  Irlanda

  Compania B.S.S. (IRELAND) LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire industriala - instalatii si material, Conducte, Incalzire industriala - instalatii si material, și Conducte. Are sediul în Dublin, Irlanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Conducte - Import export

Număr de rezultate

7.781 Intreprinderile