• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • colanti si dresuri

Rezultate pentru

Colanti si dresuri - Import export

 1. FERAX SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  FERAX Co, owner of GATTA and GATTA ACTIVE brands was founded in 1993 in Zduńska Wola and is the leader in manufacturing hosiery products. We are one of the first manufacturers of tights and stockings in Poland. FERAX Co has one of the largest and most modern factories in Europe, thanks to it, we can develop new technologies and product innovation, and provide the highest quality products.. Gatta is the undisputed leader in product and technological innovation, which is confirmed by annual consumer surveys, in which quality and innovation are indicated as one of the most important strengths of the brand. The fashion world is an area where GATTA successfully competes with well-known Polish and European brands. This is the effect of creating products with an excellent feeling of women's needs and response to trends and continuous improvement of quality. GATTA brand products are available in 130 corporate showrooms in major Polish towns and cities and good lingerie and legwear stores. Do not hesitate to contact us for more information !

 2. EB FASHION

  Italia

  Verified by europages badge

  EB Fashion was founded at an important moment in time and in a key region, the home of tights manufacture. The company has always made stockings and fashion tights for women, girls and infants. The businesslike approach, determination and skills acquired over the years enables the company to provide its clients with a vast choice of work and finishings that are sure to meet the requirements of fashion trends thanks to the originality and style of its products. EB Fashion's production is synonymous with quality and tradition.

 3. CALZIFICIO TORCITURA AMADIO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CALZIFICIO TORCITURA AMADIO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile underwear, tights, stockings, ladies' stockings, cotton socks, lycra socks, și tights. Are sediul în Castel Goffredo, Italia.

 4. SC GITTANOS COMPANY SRL

  Romania

  Cauți un furnizor serios și autohton de lenjerie intimă și îmbrăcăminte care să te ajute să îți dezvolți afacerea de textile? Îți oferim o mare selecție de îmbrăcăminte și lenjerie intimă, la cele mai bune prețuri, stocuri de peste 1000 de produse, gama variată și livrare rapidă in orice parte a tarii! Iata beneficiile pe care le vei avea daca vei lucra cu noi: ► Până la 1.000 de produse din domeniul lenjeriei textile ► 100% branduri autentice ► Livrări rapide și eficiente în toată țara ► Seriozitate si promptitudine ► Plati la termen ► Poze, descrieri pentru preluare produse si urcat direct la tine pe site ► Ajutor telefonic in preluarea comenzii ► Aranjarea produselor la raf ► Acordarea unui specialist dedicat tie pentru alegerea produselor special pentru magazinul tau ► All service si chat dedicat ► Oferte personalizate si discount in functie de volumul de potential, volum de vanzari si istoricul tau ► Platforma 100% dedicata en-gross si ajutor pt. dezvoltarea business-ului tau. ► Experti in materiale si calitate ► Marja de profit mare ► Preturi competitive ► Comanda minima de 360 de lei > transport gratuit la peste 360 de lei

 5. JANJUE

  Turcia

  Compania JANJUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie intima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colanti si dresuri, Tricouri, Tricouri cu maneca lunga, Colanti si dresuri, Tricouri, Tricouri cu maneca lunga, și Tights for women. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IMPÉRIO DAS MEIAS - COMÉRCIO TEXTIL LDA

  Portugalia

  Compania IMPÉRIO DAS MEIAS - COMÉRCIO TEXTIL LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dresuri si sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colanti si dresuri, Sosete, Colanti si dresuri, men's socks, ladies' stockings, și Sosete. Are sediul în Lama, Santo Tirso, Portugalia.

 2. LEGWEAR INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania LEGWEAR INTERNATIONAL LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. Are sediul în Alfreton, Regatul Unit.

 3. MY DARA INTERNATIONAL, LDA

  Portugalia

  Compania MY DARA INTERNATIONAL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dresuri si sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colanti si dresuri, Colanti si dresuri, socks and stockings, și stocking factories. Are sediul în Lousa, Portugalia.

 4. FXT MANUFACTURING OF SOCKS, TIGHTS AND UNDERWEAR IN PORTUGAL

  Portugalia

  Compania FXT MANUFACTURING OF SOCKS, TIGHTS AND UNDERWEAR IN PORTUGAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dresuri si sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colanti si dresuri, Colanti si dresuri, ladies' stockings, și men's socks. Are sediul în Lama, Santo Tirso, Portugalia.

 5. SARA KOLANT

  Macedonia de Nord

  Compania SARA KOLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lycra tights, Tights, și Private Label. Are sediul în Skopje, Macedonia de Nord.

 1. CONSAY SP.J.

  Polonia

  Compania CONSAY SP.J., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile jacquards, men's socks, women's tights, și pop socks. Are sediul în Biala, Polonia.

 2. AURORA BALTIKA

  Letonia

  Compania AURORA BALTIKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - textile si imbracaminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - import-export, Dresuri si sosete, Sosete, Colanti si dresuri, Imbracaminte - import-export, Dresuri si sosete, Sosete, și Colanti si dresuri. Are sediul în Ogre, Letonia.

 1. LLC NTF

  Ucraina

  Compania LLC NTF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dresuri si sosete, women's knitted hosiery, microfibre socks, Dresuri si sosete, și production of women's stockings. Are sediul în Orlovshina Village, Ville De Novomoskovsk, Ucraina.

 2. IDER

  Grecia

  Compania IDER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. Are sediul în Agios Stefanos, Grecia.

 3. GIPELAST ELASTOMERIC COVERED YARNS INC.

  Turcia

  Compania GIPELAST ELASTOMERIC COVERED YARNS INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile elastic yarns, fingering, și stocking factories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. LADY SOFIA AD

  Bulgaria

  Compania LADY SOFIA AD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dresuri si sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colanti si dresuri, și Colanti si dresuri. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. VIGOROUSS

  Turcia

  Compania VIGOROUSS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Confectii pentru femei, Confectii pentru femei, Tights for women, și women clothes manufacturing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. TRANSGENDER SERVICE

  Germania

  Compania TRANSGENDER SERVICE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. Are sediul în Pfronten, Germania.

 7. INTECOL - INDUSTRIA TEXTIL DE COLLANTS, LDA.

  Portugalia

  Compania INTECOL - INDUSTRIA TEXTIL DE COLLANTS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design of medical devices. Are sediul în Povoa De Varzim, Portugalia.

 8. SPALEX GROSSHANDEL

  Germania

  Compania SPALEX GROSSHANDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. Are sediul în Bergkamen, Germania.

 1. OMAKS INTERNATIONAL

  Ucraina

  Compania OMAKS INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dresuri si sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colanti si dresuri, Colanti si dresuri, Baby tights, ladies' stockings, și women's tights. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 2. KATAMINO SOCKS

  Turcia

  Compania KATAMINO SOCKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ARTI SOCKS

  Turcia

  Compania ARTI SOCKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. EDB CONSULTING & TRADE

  Belgia

  Compania EDB CONSULTING & TRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine pentru femei - marimi mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colanti si dresuri, și Colanti si dresuri. Are sediul în Wuustwezel, Belgia.

 5. DAMAKOUPA.GR

  Grecia

  Compania DAMAKOUPA.GR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie intima pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie pentru barbati, Colanti si dresuri, women's bathing suits, children's underwear, Lenjerie pentru barbati, și Colanti si dresuri. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 6. CALZIFICIO PENELOPE DI VOLONGHI GIUSEPPE

  Italia

  Compania CALZIFICIO PENELOPE DI VOLONGHI GIUSEPPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. Are sediul în Borgosatollo, Italia.

 7. KARA ITHALAT IHRACAT

  Turcia

  Compania KARA ITHALAT IHRACAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile socks. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. AMAZON KFT

  Ungaria

  Compania AMAZON KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hosiery wholesale. Are sediul în Kunszentmiklós, Ungaria.

 9. OASI SALUTE NEGOZIO DI ORTOPEDIA E SANITARIA

  Italia

  Compania OASI SALUTE NEGOZIO DI ORTOPEDIA E SANITARIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile surgical stockings, wheelchairs for the disabled, și sphygmomanometer. Are sediul în Milano, Italia.

 10. LULUFAS

  Turcia

  Compania LULUFAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Colanti si dresuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tricouri cu maneca lunga, și Tricouri cu maneca lunga. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit