SC GITTANOS COMPANY SRL

Romania

Warehouse icon Vanzator en-gros

SC GITTANOS COMPANY SRL
Web icon

Privire de ansamblu catalog produse

Romania

Maieuri modelatoare pentru femei si lenjerie intima engros pentru afacerea ta de imbracaminte. Comanda acum simplu si rapid pentru aprovizionarea usoara a magazinului tau.

Solicitați o ofertă

Romania

Dresuri, fashion sau clasice, modelatoare sau cu bandă adezivă În această categorie vei descoperi o colecție de dresuri de damă și ciorapi pentru femei, fără talpa sau cu bandă adezivă , fashion, clasice, pentru gravide, modelatoare, culori, grosimi și mărimi variate. Practic, dacă ai nevoie de orice dres, îl poți găși la noi!

Solicitați o ofertă

Romania

Sosetele de femei 2700 din bumbac sunt ideale pentru orice sezon si prezinta banda elastica ce nu strange asigurand o compresie echilibrata.

Solicitați o ofertă

Romania

Ciorapi cu chilot pentru copii. Sunt comozi si lejeri, astfel cei mici se vor simti confortabil purtandu-i . Pachetul contine ciorapi din poliamida,microfibra,bumbac,diverse culori si modele.

Solicitați o ofertă

Cauți un furnizor serios și autohton de lenjerie intimă și îmbrăcăminte care să te ajute să îți dezvolți afacerea de textile? Îți oferim o mare selecție de îmbrăcăminte și lenjerie intimă, la cele mai bune prețuri, stocuri de peste 1000 de produse, gama variată și livrare rapidă in orice parte a tarii! Iata beneficiile pe care le vei avea daca vei lucra cu noi: ► Până la 1.000 de produse din domeniul lenjeriei textile ► 100% branduri autentice ► Livrări rapide și eficiente în toată țara ► Seriozitate si promptitudine ► Plati la termen ► Poze, descrieri pentru preluare produse si urcat direct la tine pe site ► Ajutor telefonic in preluarea comenzii ► Aranjarea produselor la raf ► Acordarea unui specialist dedicat tie pentru alegerea produselor special pentru magazinul tau ► All service si chat dedicat ► Oferte personalizate si discount in functie de volumul de potential, volum de vanzari si istoricul tau ► Platforma 100% dedicata en-gross si ajutor pt. dezvoltarea business-ului tau. ► Experti in materiale si calitate ► Marja de profit mare ► Preturi competitive ► Comanda minima de 360 de lei > transport gratuit la peste 360 de lei

Domain icon Vanzator en-gros

SC GITTANOS COMPANY SRL

Str. Dacilor nr 14

300094 Timisoara - Romania

Nr. de TVA
Contact

Informații companie

Cifre-cheie

  • Efectiv
    1 – 10

Organizare

  • Activitate principala
    Vanzator en-gros

Activități ale SC GITTANOS COMPANY SRL

  • Lenjerie intima
  • Lenjerie intima pentru femei
  • Lenjerie pentru barbati
  • Lenjerie pentru copii
  • Haine pentru femei
Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

  • Numai furnizori relevanți
  • Respectarea confidențialității datelor
  • 100% gratuit