• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • centrale nucleare - instalatii si echipamente

Rezultate pentru

Centrale nucleare - instalatii si echipamente - Import export

 1. IDEALEX

  Franta

  Verified by europages badge

  For 30 years, IDEALEX has designed and sold on-site radio-protective solutions to reduce radiological and contamination risk for people and at installations. IDEALEX has developed solutions to enable interventions to take place safely within a controlled zone: radiological protection, remote grabs, VOKKERO communications system, glove box, bag and hot cell components, controlled zone thermal welder and vacuum cleaner.

 2. FORTH ENGINEERING LTD

  Regatul Unit

  Compania FORTH ENGINEERING LTD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale nucleare - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial decommissioning, Nuclear reactors, technical consultants on nuclear energy, și nuclear components. Are sediul în Maryport, Regatul Unit.

 3. SEGAULT SA

  Franta

  Compania SEGAULT SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Centrale nucleare, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, aeronautical engineering, și Centrale nucleare. Are sediul în Mennecy, Franta.

 4. GROUPE SETEC

  Franta

  Compania GROUPE SETEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Arhitectura - ateliere de proiectare, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Engineering, consultancies, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Arhitectura - ateliere de proiectare, și Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în Paris, Franta.

 5. CSI LUX

  Luxemburg

  Compania CSI LUX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevarie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare - instalatii si echipamente, sanitary fixtures, heating system, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, și heating plants. Are sediul în Holzem, Luxemburg.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LES ATELIERS DE LA MEUSE

  Belgia

  Compania LES ATELIERS DE LA MEUSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tinichigerie, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Tinichigerie, și Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în Liege, Belgia.

 2. SYNATOM

  Belgia

  Compania SYNATOM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili nucleari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electricitate si combustibili nucleari iradiati, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Electricitate si combustibili nucleari iradiati, și Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în Ixelles, Belgia.

 3. APCO TECHNOLOGIES

  Franta

  Compania APCO TECHNOLOGIES, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în Crissey, Franta.

 4. ZHEJIANG BOFINE POWER EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Compania ZHEJIANG BOFINE POWER EQUIPMENT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în HaiYan, China.

 5. FECNE SA

  Romania

  Compania FECNE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Schimbatoare de caldura, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Schimbatoare de caldura, și Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 1. INEKON POWER, A.S.

  Republica Ceha

  Compania INEKON POWER, A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metrouri - materiale si echipamente, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Centrale termice - instalatii si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, și Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Praha 7, Republica Ceha.

 2. TJAEREBORG INDUSTRI A/S

  Danemarca

  Compania TJAEREBORG INDUSTRI A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Curent electric - productie si distributie, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, și Curent electric - productie si distributie. Are sediul în Tjaereborg, Danemarca.

 1. GESELLSCHAFT FÜR ANLAGEN- UND REAKTORSICHERHEIT (GRS) MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania GESELLSCHAFT FÜR ANLAGEN- UND REAKTORSICHERHEIT (GRS) MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare - instalatii si echipamente, și Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în Köln, Germania.

 2. MERCIER TURNER

  Franta

  Compania MERCIER TURNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare - instalatii si echipamente, și Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în Annonay, Franta.

 3. INTERRESURS ENGINEERING LLC

  Ucraina

  Compania INTERRESURS ENGINEERING LLC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 4. INSTIT RADIOPROTECTION SURETE NUCLEAIRE

  Franta

  Compania INSTIT RADIOPROTECTION SURETE NUCLEAIRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare - instalatii si echipamente, și Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în Fontenay Aux Roses, Franta.

 5. OVERSEAS ELECTRIC TRADING CO.

  India

  Compania OVERSEAS ELECTRIC TRADING CO., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale nucleare - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile valves. Are sediul în MUMBAI,, India.

 6. EVIG MERNOK-VALLALKOZOI KFT

  Ungaria

  Compania EVIG MERNOK-VALLALKOZOI KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale nucleare - instalatii si echipamente, și Centrale nucleare - instalatii si echipamente. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 7. INCINED A.S.

  Republica Ceha

 8. KELLAL MAINTENANCE

  Franta

 1. WESTINGHOUSE ELECTRIC BELGIUM

  Belgia

 2. WASHINGTON E & C LTD

  Regatul Unit

 3. THORKILD MADSEN FREDERICIA A/S

  Danemarca

 4. PROTEC GMBH

  Germania

  Compania PROTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea echipamentelor industriale, Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente, Repararea echipamentelor industriale, și Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente. Are sediul în Schwarzenbach a.d.Saale, Germania.

 5. G&M INTERNATIONAL INSTALATII

  Romania

 6. TAMULT AS

  Estonia

  Compania TAMULT AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale termice - instalatii si echipamente, și Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Harjumaa, Estonia.

 7. TELBUD SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO BUDOWLANO - INZYNIERYJNE

  Polonia

  Compania TELBUD SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO BUDOWLANO - INZYNIERYJNE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, Centrale termice - instalatii si echipamente, Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice, și Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Katowice, Polonia.

 8. WERKZEUGBAU OTTEMEIER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WERKZEUGBAU OTTEMEIER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente, și Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente. Are sediul în Verl, Germania.

 9. WIEGERT & BÄHR MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania WIEGERT & BÄHR MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Energie - instalatii si echipamente de productie, Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Energie - instalatii si echipamente de productie, și Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente. Are sediul în Renchen, Germania.

 10. COTSWOLD HYDRAULICS LTD

  Regatul Unit

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Centrale nucleare - instalatii si echipamente - Import export

Număr de rezultate

172 Intreprinderile