• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • apa - instalatii si echipamente de extractie

Rezultate pentru

Apa - instalatii si echipamente de extractie - Import export

 1. ETERTEC GMBH & CO KG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania ETERTEC GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Klausen-Leopoldsdorf, Austria.

 2. ACAR KARDEŞLER SONDAJ

  Turcia

  Compania ACAR KARDEŞLER SONDAJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macarale derrick, și Macarale derrick. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. IST-EDELSTAHL-ANLAGENBAU AG

  Elvetia

  Compania IST-EDELSTAHL-ANLAGENBAU AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Thun-Gwatt, Elvetia.

 4. DIRNINGER ROHRLEITUNGSBAU UND MONTAGE GMBH

  Austria

  Compania DIRNINGER ROHRLEITUNGSBAU UND MONTAGE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în St. Gallen, Austria.

 5. MAGIC DEINAV

  Spania

  Compania MAGIC DEINAV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Desalinizarea apelor - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - instalatii si echipamente de extractie, Apa - instalatii si echipamente de extractie, water treatment, Sea water desalinators, și inverse osmosis. Are sediul în Santa Ponsa-Calviá-Mallorca (baleares), Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SONDEOS PLASENCIA

  Spania

  Compania SONDEOS PLASENCIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Cáceres, Spania.

 2. WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA

  Franta

  Compania WATER WORLD SOLUTION (WWS) SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa minerala naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Producerea apei, Apa - instalatii si echipamente de extractie, research and development in the water supply and transport sector, drinking water supply, Producerea apei, și Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Aix En Provence, Franta.

 3. AIGUAPRES

  Spania

  Compania AIGUAPRES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Aldaia, Spania.

 4. AQUAMOR SP. Z O.O. PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT PODWODNYCH

  Polonia

  Compania AQUAMOR SP. Z O.O. PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT PODWODNYCH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile underwater welding and cutting. Are sediul în Gdańsk, Polonia.

 5. PUTBORINGEN VERHEYDEN

  Belgia

  Compania PUTBORINGEN VERHEYDEN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - instalatii si echipamente de extractie, drilling for water sources, Geothermics, și Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Sint-Katelijne-Waver, Belgia.

 1. CHROMSTAHLIDEE GMBH

  Elvetia

  Compania CHROMSTAHLIDEE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Marthalen, Elvetia.

 2. CAPRARI PORTUGAL LDA.

  Portugalia

  Compania CAPRARI PORTUGAL LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drinking water supply, samples of supply water and waste water, și water cooler. Are sediul în Zona Industrial De Santarém, Portugalia.

 1. CASA BULL

  Belgia

  Compania CASA BULL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii de productie, Conducte, Tevi si conducte - metale neferoase, Tevi si conducte din otel inox, Gaze naturale - instalatii de productie, Conducte, Tevi si conducte - metale neferoase, și Tevi si conducte din otel inox. Are sediul în Izegem, Belgia.

 2. TECNILAMP DEL BERGUEDA SL

  Spania

  Compania TECNILAMP DEL BERGUEDA SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sobe pentru incalzire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - instalatii si echipamente de extractie, lighting layout, laying gas pipelines, Apa - instalatii si echipamente de extractie, și installation of air conditioners. Are sediul în Guardiola De Berguedà, Spania.

 3. OXIDINE WATER TECHNOLOGY SL

  Spania

  Compania OXIDINE WATER TECHNOLOGY SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sodium hyplochlorite, swimming pool accessories, filters, și Chlorine dioxide. Are sediul în Bergondo, Spania.

 4. ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU

  Germania

  Compania ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii tubulare, Apa - instalatii si echipamente de extractie, Adaposturi antiatomice - constructie, Terasamente - lucrari, Constructii tubulare, Apa - instalatii si echipamente de extractie, Adaposturi antiatomice - constructie, și Terasamente - lucrari. Are sediul în Regensburg, Germania.

 5. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Germania

  Compania THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conducte, Apa - instalatii si echipamente de extractie, Panouri dure, Adaposturi antiatomice - constructie, Conducte, Apa - instalatii si echipamente de extractie, Panouri dure, și Adaposturi antiatomice - constructie. Are sediul în Bad Homberg, Germania.

 6. INSITUFORM ESPAÑA

  Spania

  Compania INSITUFORM ESPAÑA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Valdemoro, Spania.

 7. RAIN OF LIFE

  Spania

  Compania RAIN OF LIFE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drinking water supply. Are sediul în Villaviciosa De Odon, Spania.

 8. HYDROSPHERE

  Franta

  Compania HYDROSPHERE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Aix En Provence, Franta.

 1. PRACE PODWODNE EVERSUB

  Polonia

  Compania PRACE PODWODNE EVERSUB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Żary, Poland, Polonia.

 2. JULIO CORVIS LDA.

  Portugalia

  Compania JULIO CORVIS LDA., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidraulice - echipamente si instalatii, tractor, Hidraulice - echipamente si instalatii, și agri-food product machinery. Are sediul în Penafiel, Portugalia.

 3. HOUSTON WATER DAMAGE PROS

  India

  Compania HOUSTON WATER DAMAGE PROS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Houston, India.

 4. KAMFLEX EUROPE S.R.L.

  Italia

  Compania KAMFLEX EUROPE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii de productie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii de productie. Are sediul în Chiavari, Italia.

 5. TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L.

  Italia

  Compania TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Centrale hidroelectrice, și Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Lenta, Italia.

 6. M.D.G. S.R.L.

  Italia

  Compania M.D.G. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii de productie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii de productie. Are sediul în Gavirate, Italia.

 7. BAU TEC S.R.L.

  Italia

  Compania BAU TEC S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii de productie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii de productie. Are sediul în Bolzano, Italia.

 8. MONTAGNA 2000 S.P.A.

  Italia

  Compania MONTAGNA 2000 S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - instalatii si echipamente de extractie, Producerea apei, Apa - instalatii si echipamente de extractie, și Producerea apei. Are sediul în Borgo Val Di Taro, Italia.

 9. ECO PISCINAS DE ARENA

  Spania

  Compania ECO PISCINAS DE ARENA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Madrid, Spania.

 10. MIRA S.R.L.

  Italia

  Compania MIRA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - echipamente de distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Apa - instalatii si echipamente de extractie, Centrale hidroelectrice, și Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Mirandola, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit