• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie

Rezultate pentru

Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie - Import export

 1. PETROLE GAZ MAINTENANCE EQUIPEMENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PETROLE GAZ MAINTENANCE EQUIPEMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de gaz, immersion heater, pressurized gas and oil transport vessels, pressure equipment, cathodic protection for gas and oil pipes, Transport and storage of gas and oil, Counting ramp - Diaphragm - Orifice plate, Pipeline accessories, și Oil transport. Are sediul în Lescure D'albigeois, Franta.

 2. BURGER ENGINEERING AG

  Elvetia

  Compania BURGER ENGINEERING AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Münchenbuchsee, Elvetia.

 3. CRYOSTAR

  Franta

  Compania CRYOSTAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas pumps, gas turbines, și cryogenic plants. Are sediul în Hesingue, Franta.

 4. A. MULLER ET FILS

  Luxemburg

  Compania A. MULLER ET FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul INSTALATII ELECTRICE. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Alarme si detectarea incendiilor - materiale si instalatii, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Computer network installation, și audiovisual equipment. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 5. MADUR HANDELSVERTRETUNG

  Austria

  Compania MADUR HANDELSVERTRETUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gas controller detectors and analysers, și industrial gas analyser. Are sediul în Korneuburg, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GIUSTO AMILCARE S.R.L.

  Italia

  Compania GIUSTO AMILCARE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii de productie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii de productie. Are sediul în Marnate, Italia.

 2. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  Belgia

  Compania ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Petrol - instalatii si echipamente de extractie, Petrol - instalatii si echipamente de extractie, și pharmaceutical packaging. Are sediul în Chaineux, Belgia.

 3. LS INSTALADORES

  Spania

  Compania LS INSTALADORES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boilers, și heating. Are sediul în Badalona, Spania.

 4. TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L.

  Italia

  Compania TEKNOIMPIANTI F.LLI TAMBONE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Centrale hidroelectrice, și Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Lenta, Italia.

 5. IPLOM S.P.A.

  Italia

  Compania IPLOM S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili petrolieri si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Combustibili lichizi, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Combustibili lichizi, și Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Busalla, Italia.

 1. ERIMOSGAS

  Grecia

  Compania ERIMOSGAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural gas. Are sediul în Athens, Grecia.

 2. GRUPO FERGAS

  Spania

  Compania GRUPO FERGAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. ANSTOSS, REGELGERÄTE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania ANSTOSS, REGELGERÄTE GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Control si reglare - aparate si instrumente, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Control si reglare - aparate si instrumente. Are sediul în Wien, Austria.

 2. STE EXPLOITATION DES ETS PERIER

  Franta

  Compania STE EXPLOITATION DES ETS PERIER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - instalatii si echipamente de extractie, și Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în St Nom La Breteche, Franta.

 3. HOMESERVICE

  Spania

  Compania HOMESERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Segur De Calafell, Spania.

 4. GROSSELLE COSTRUZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania GROSSELLE COSTRUZIONI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari publice - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Apa - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Fontaniva, Italia.

 5. CMS S.R.L.

  Italia

  Compania CMS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii de productie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii de productie. Are sediul în Volla, Italia.

 6. S.I.O.T. S.P.A.

  Italia

  Compania S.I.O.T. S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii de productie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii de productie. Are sediul în Paluzza, Italia.

 7. SAKWARD INDUSTRIES LIMITED

  China

  Compania SAKWARD INDUSTRIES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Chengdu, China.

 8. ACQUE AURORA S.R.L.

  Italia

  Compania ACQUE AURORA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii de productie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii de productie. Are sediul în Catania, Italia.

 1. PRIMAVESTA A/S

  Danemarca

  Compania PRIMAVESTA A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - instalatii si echipamente de extractie, și Apa - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Frederikssund, Danemarca.

 2. IDROMILAN S.R.L.

  Italia

  Compania IDROMILAN S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de supraveghere a forării de puţuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Apa - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Apa - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Corsico, Italia.

 3. M.D.G. S.R.L.

  Italia

  Compania M.D.G. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii de productie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii de productie. Are sediul în Gavirate, Italia.

 4. LESSINIA COSTRUZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania LESSINIA COSTRUZIONI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii de productie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii de productie. Are sediul în Tregnago, Italia.

 5. PROPANO DOMESTICO INDUSTRIAL RARSA

  Spania

  Compania PROPANO DOMESTICO INDUSTRIAL RARSA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Castellar Del Valles, Spania.

 6. S.T.E.D. S.R.L.

  Italia

  Compania S.T.E.D. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii de productie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii de productie. Are sediul în Milano, Italia.

 7. CONTAGAS SA

  Spania

  Compania CONTAGAS SA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Barcelona, Spania.

 8. GAS-ANLAGENBAU PETZOLD GMBH

  Germania

  Compania GAS-ANLAGENBAU PETZOLD GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Ludwigsfelde, Germania.

 9. IMPRESA ROSSI GERMANO S.R.L.

  Italia

  Compania IMPRESA ROSSI GERMANO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Apa - instalatii si echipamente de extractie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, Gaze naturale - instalatii de productie, Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii de productie. Are sediul în Cesena, Italia.

 10. PRIMAGAS A D

  Bulgaria

  Compania PRIMAGAS A D, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Foraje si sondaje - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie, și Gaze naturale - instalatii si echipamente de extractie. Are sediul în Varna, Bulgaria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit