• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • agricultura - instalatii si echipamente

Rezultate pentru

Agricultura - instalatii si echipamente - Import export

 1. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Productie agricola, Grain cleaning, Grain cleaning machine, Grain cleaner, Grain loader, Grain shipment, Grain processing, și Grain separator. Are sediul în Kitaygorod, Ucraina.

 2. ELMEGA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania ELMEGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura - instalatii si echipamente, milking halls, milking circuits, portable milking machines, SLEEVES, GRILLS, și SCRAPERS. Are sediul în Santa Comba-A Coruña, Spania.

 3. LIBERAGRI SRLS

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LIBERAGRI SRLS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de companie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hrana pentru animale de crescatorie, Agricultura - instalatii si echipamente, Unelte de gradinarit, Hrana pentru animale de crescatorie, Agricultura - instalatii si echipamente, și Unelte de gradinarit. Are sediul în Monterosi, Italia.

 4. LATSCHBACHER GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania LATSCHBACHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Kronstorf, Austria.

 5. TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TOBIAS HÄUSSER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Borgholzhausen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania A.B.S. SILO- UND FÖRDERANLAGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Silozuri din material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, silo construction, system design, Agricultura - instalatii si echipamente, și grain storage silos. Are sediul în Osterburken, Germania.

 2. ELTEN D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania ELTEN D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Auxiliare de comanda - electricitate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comutatoare automate, Presostate, Intrerupatoare, Pilot automat - echipament, Semnalizare feroviara electrica - sisteme si echipamente, Control si reglare - aparate si instrumente, Electricitate - echipamente de distributie, Potentiometre, și Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Domžale, Slovenia.

 3. CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CREMONINI MECCANICA S.N.C. DI FABIO & DARIO CREMONINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura - utilaje si material, Constructii metalice, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Agricultura - instalatii si echipamente, Agricultura - utilaje si material, Constructii metalice, și Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. Are sediul în Roncoferraro, Italia.

 4. LEHNER AGRAR GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LEHNER AGRAR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Westerstetten, Germania.

 5. AGRO HUB SRL

  Romania

  Magazin online ce vinde seminte pentru legume, seminte de flori, seminte pentru plante furajere, seminte pentru cultura mare, seminte bio, seminte gazon, material saditor, bulbi, butasi pomi fructiferi, produse pentru industria vinului, tratamente cu pesticide, insecticide, fungicide, pesticide, ingrasaminte, tratamente bio, sisteme de irigatii, umbrire, unelte si scule pentru casa si gradina, produse pentru hobby si produse profesionale, piese pentru utilaje agricole si utilaje de constructii, produse pentru zootehnie, produse de depozitare si pentru transport

 1. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Turcia

  Compania BAYTUNA EXPORT & IMPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini si accesorii agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Tractoare si remorci agricole, agricultural disc harrow, Agricultura - instalatii si echipamente, Tractoare si remorci agricole, și agricultural accessories. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. VIGNATECH SRLS

  Italia

  Compania VIGNATECH SRLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile zeolite. Are sediul în Canelli, Italia.

 1. SEPEC CONSULTS SAS

  Franta

  Compania SEPEC CONSULTS SAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidrocultura - material si furnituri, Comert international - consiliere, Strategii de cercetare si dezvoltare, Management consultancy, Hidrocultura - material si furnituri, Comert international - consiliere, și Strategii de cercetare si dezvoltare. Are sediul în Muzillac, Franta.

 2. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Belarus

  Compania MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Tractoare si remorci agricole, Autocare si autobuze, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Tractoare si remorci agricole, trucks for special transport, și Autocare si autobuze. Are sediul în Minsk Minsk Region, Belarus.

 3. FRANCO SRL

  Italia

  Compania FRANCO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pasari, iepuri si vanat - crestere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Agricultura - instalatii si echipamente, și Cresterea animalelor - utilaje si materiale. Are sediul în Cervasca, Italia.

 4. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Spania

  Compania MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, și Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Puente Del Río-Adra, Spania.

 5. LENKOMTECH

  Rusia

  Compania LENKOMTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci-cisterna, Masini si accesorii agricole, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Agricultura - instalatii si echipamente, Remorci-cisterna, Masini si accesorii agricole, Pregatirea solurilor - masini si materiale, și Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Penza, Rusia.

 6. OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Turcia

  Compania OZDUMAN TARIM MAKINALARI SAN. VE TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în KONYA, Turcia.

 7. AGEON

  Italia

  Compania AGEON, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, laboratories for agricultural chemical analyses, technical assistance, Agricultura - instalatii si echipamente, și chemical, physical and bacterial water analysis. Are sediul în Borgo San Dalmazzo, Italia.

 8. FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania FRANZ JANSCHITZ GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milk centrifuge, Butter churns, Wicker fences, și road safety equipment and systems. Are sediul în Althofen, Austria.

 1. INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Italia

  Compania INGEGNERIA ALIMENTARE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for dairy products, plants and equipment for breweries, și kneading machines for bakeries, biscuit factories and pastry-making. Are sediul în Rende, Italia.

 2. DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş.

  Turcia

  Compania DURUSU DAMLA SULAMA FILTRE A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile filters and filtration systems, filters and filter elements, și filters. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. KIEBLER AG

  Elvetia

  Compania KIEBLER AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hay bundling machines, agricultural machinery and equipment, farm equipment, și haymaking machinery. Are sediul în Zihlschlacht-Sitterdorf, Elvetia.

 4. KUHN

  Franta

  Compania KUHN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aspersoare agricole, Furaje si paie, Aspersoare agricole, Furaje si paie, haymaking machinery, și manure spreaders. Are sediul în Saverne Cedex, Franta.

 5. STAGRIC, LDA.

  Portugalia

  Compania STAGRIC, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - instalatii si echipamente, fuel injection nozzles, installation of farming systems, și Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Carvoeira Tvd, Portugalia.

 6. PROMIS ALLIANCE LTD.

  Belarus

  Compania PROMIS ALLIANCE LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Minsk, Belarus.

 7. VEGEAL SARL

  Franta

  Compania VEGEAL SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Troyes, Franta.

 8. TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania TAM THÜRINGER AGRARTECHNIK & MASCHINENBAU GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Mechterstädt, Germania.

 9. CAPI EXPORT

  Franta

  Compania CAPI EXPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Instrumente de masura de inalta precizie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare - aparate si instrumente, Agricultura - import-export, Agricultura - instalatii si echipamente, Laboratoare - aparate si instrumente, Laboratory analysis equipment, Agricultura - import-export, și Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Aubagne, Franta.

 10. APROS

  Italia

  Compania APROS, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - utilaje si material, supplies for agriculture, supplies for silviculture, Agricultura - utilaje si material, și farming machinery & tools. Are sediul în Ravenna, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Agricultura - instalatii si echipamente - Import export

Număr de rezultate

13.072 Intreprinderile