• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carne proaspata de curcan

Rezultate pentru

Carne proaspata de curcan - Import export

 1. TURCO TRAVEL

  Turcia

  Compania TURCO TRAVEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de voiaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de curcan, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Aydin, Turcia.

 2. PROCAVI SL

  Spania

  Compania PROCAVI SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de curcan. Are sediul în Marchena, Spania.

 3. KRUTA IMPORT S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania KRUTA IMPORT S.R.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de curcan. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 4. GOLDEN CHICKEN

  Germania

  Compania GOLDEN CHICKEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de curcan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne congelata si congelata rapid, și Carne congelata si congelata rapid. Are sediul în Selm, Germania.

 5. POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ

  Polonia

  Compania POLSKIE MIĘSO I WĘDLINY ŁUKOSZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de curcan. Are sediul în Chybie, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DESTAN FOOD

  Turcia

  Compania DESTAN FOOD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - produse agro-alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de curcan, chicken, wafers, Carne proaspata de curcan, și chocolates. Are sediul în Maltepe, Turcia.

 2. PW DAREX

  Polonia

  Compania PW DAREX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de curcan. Are sediul în Babimost, Polonia.

 3. TURKA ESTHETIC

  Turcia

  Compania TURKA ESTHETIC, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de curcan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advertising and marketing trade associations. Are sediul în Beyoglu, Turcia.

 4. GREAT GROVE POULTRY

  Regatul Unit

  Compania GREAT GROVE POULTRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Attleborough, Regatul Unit.

 5. BARON TURKEYS

  Regatul Unit

  Compania BARON TURKEYS, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Warrington, Regatul Unit.

 1. DEVONSHIRE POULTRY LTD

  Regatul Unit

  Compania DEVONSHIRE POULTRY LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Honiton, Regatul Unit.

 2. SPRINGFIELD POULTRY

  Regatul Unit

  Compania SPRINGFIELD POULTRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Leominster, Regatul Unit.

 1. FARM FRESH (HATCHERY)

  Regatul Unit

  Compania FARM FRESH (HATCHERY), care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Preston, Regatul Unit.

 2. THE ARK

  Regatul Unit

  Compania THE ARK, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Norwich, Regatul Unit.

 3. G & J BARRON

  Regatul Unit

  Compania G & J BARRON, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Colchester, Regatul Unit.

 4. J SHEFFIELD

  Regatul Unit

  Compania J SHEFFIELD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Heathfield, Regatul Unit.

 5. MILFORD FARM LTD

  Regatul Unit

  Compania MILFORD FARM LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 6. W J CHILCOTT & CO

  Regatul Unit

  Compania W J CHILCOTT & CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Dorchester, Regatul Unit.

 7. ADLINGTON LTD

  Regatul Unit

  Compania ADLINGTON LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Coventry, Regatul Unit.

 8. THE ARK CHICKEN CO

  Regatul Unit

  Compania THE ARK CHICKEN CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Exeter, Regatul Unit.

 1. PASTURES FARM

  Regatul Unit

  Compania PASTURES FARM, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 2. ST. BRIDES POULTRY

  Regatul Unit

  Compania ST. BRIDES POULTRY, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Strathaven, Regatul Unit.

 3. CROWN CHICKEN LTD

  Regatul Unit

  Compania CROWN CHICKEN LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Diss, Regatul Unit.

 4. GOODMANS GEESE

  Regatul Unit

  Compania GOODMANS GEESE, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Worcester, Regatul Unit.

 5. GARTMORN FARM

  Regatul Unit

  Compania GARTMORN FARM, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Alloa, Regatul Unit.

 6. BARN FARM

  Regatul Unit

  Compania BARN FARM, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Waterlooville, Regatul Unit.

 7. GÜVERCIN YAPI

  Turcia

  Compania GÜVERCIN YAPI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de curcan. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 8. Z.P.M. MAXPOL

  Polonia

  Compania Z.P.M. MAXPOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de curcan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turkey meat. Are sediul în Kuźnia Raciborska, Polonia.

 9. T SOANES & SON LTD

  Regatul Unit

  Compania T SOANES & SON LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Driffield, Regatul Unit.

 10. K COULLING

  Regatul Unit

  Compania K COULLING, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne proaspata de gasca. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de rata, Carne proaspata de curcan, Carne proaspata de rata, și Carne proaspata de curcan. Are sediul în Louth, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit