• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • carne liofilizata

Rezultate pentru

Carne liofilizata - Import export

 1. HEALTHY LIFE OÜ (NUTRIEST)

  Estonia

  Verified by europages badge

  Compania HEALTHY LIFE OÜ (NUTRIEST), este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Suplimente alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne liofilizata, Carne liofilizata, organs, organic food supplements, ORGANIC beef, oysters, Beef organ supplements, Desiccated liver capsules, și Grass-fed beef organ supplements bulk. Are sediul în Tartu, Estonia.

 2. GAVRILOVIC D.O.O.

  Croatia

  Compania GAVRILOVIC D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne liofilizata, Conserve de carne si mezeluri, Carne liofilizata, și Conserve de carne si mezeluri. Are sediul în Petrinja, Croatia.

 3. BONIMEX

  Belgia

  Compania BONIMEX, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne liofilizata, Carne liofilizata, și wrecks removed. Are sediul în Laarne, Belgia.

 4. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne liofilizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne in conserva, Mezeluri in conserva, Carne in conserva, și Mezeluri in conserva. Are sediul în Vorchdorf, Austria.

 5. GREISINGER GMBH

  Austria

  Compania GREISINGER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne in conserva, Carne liofilizata, Carne uscata, Carne in conserva, Carne liofilizata, și Carne uscata. Are sediul în Münzbach, Austria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

  Croatia

  Compania MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne liofilizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne uscata, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carne uscata, și Mezeluri fierte si mezeluri sarate. Are sediul în Vrgorac, Croatia.

 2. ASHAR IMPEX

  India

  Compania ASHAR IMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne liofilizata. Are sediul în New Delhi, India.

 3. MEAT WORLD GMBH

  Germania

  Compania MEAT WORLD GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne liofilizata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale fresh meats, și meats. Are sediul în Hanau, Germania.

 4. G. & W. MOORE & CO., LIMITED

  Regatul Unit

  Compania G. & W. MOORE & CO., LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne liofilizata, și Carne liofilizata. Are sediul în Ballynahinch, Regatul Unit.

 5. CABROL LA SALVETAT

  Franta

  Compania CABROL LA SALVETAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne liofilizata, și Carne liofilizata. Are sediul în La Salvetat Sur Agout, Franta.

 1. LAMBRIANIDES BROS PUBLIC LIMITED

  Cipru

  Compania LAMBRIANIDES BROS PUBLIC LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne congelata si congelata rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne liofilizata, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carne liofilizata, și Mezeluri fierte si mezeluri sarate. Are sediul în Larnaca, Cipru.

 2. MEKOM JSC

  Bulgaria

  Compania MEKOM JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne liofilizata, și Carne liofilizata. Are sediul în Silistra, Bulgaria.

 1. VIP LIF COMPANY

  Turcia

  Compania VIP LIF COMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne liofilizata. Are sediul în Osmaniye/merkez, Turcia.

 2. HEPURKER, BULENT

  Regatul Unit

 3. CHAPUIS SALAISONS DE MORTEAU

  Franta

 4. REZEKNES GALAS KOMBINATS

  Letonia

 5. KÜLMTARNE OÜ

  Estonia

 6. WOODHEAD BROTHERS FARMS LTD

  Regatul Unit

 7. EWALD HOPPERGER FLEISCH

  Austria

 8. WILHELM LÖW GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

 1. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Croatia

  Compania BRODOKOMERC NOVA D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributie en gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne uscata, Peste liofilizat, Carne uscata, și Peste liofilizat. Are sediul în Rijeka, Croatia.

 2. NUOVA CONSERVE SPA

  Italia

 3. ICAB SPA

  Italia

 4. PRINCESS

  Ucraina

  Compania PRINCESS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Porc - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe liofilizate, fruit & vegetables, wholesale meats, wholesale of fish, și Fructe liofilizate. Are sediul în Bucha District, Mykulychi Village, Ucraina.

 5. FELICE CONSERVE SRL

  Italia

 6. RIZZOLI EMANUELLI SPA

  Italia

  Compania RIZZOLI EMANUELLI SPA, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe liofilizate, Extracte din condimente si mirodenii, Fructe liofilizate, și Extracte din condimente si mirodenii. Are sediul în Parma (pr), Italia.