• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de tocat carne pentru colectivitati

Rezultate pentru

Masini de tocat carne pentru colectivitati - Import export

 1. C.EL.ME. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  C.EL.ME. is a long-established leader in the catering machines sector. It operates according to UNI ISO 9001 standards. Products include electric gravity and vertical slicers for meat, sausages, cheese and bread, in anodized aluminium and stainless steel, in both automatic and gear formats; mincers and graters for delicatessens and butchers, almond cutters for patisseries and gourmet restaurants, cutters for vegetables and mozzarella and cabbage shredders for use in hotels, restaurants, canteens and cafeterias.

 2. EGGERMONT

  Belgia

  Compania EGGERMONT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tocatoare si masini de tocat carne. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Masini de tocat carne pentru colectivitati, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Masini de tocat carne pentru colectivitati, small electrical goods for the kitchen, și kitchen utensils for institutions. Are sediul în Ieper, Belgia.

 3. GARBY ANKA S.A

  Grecia

  Compania GARBY ANKA S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Malaxoare mecanice pentru brutarie si patiserie, Aparate de curatat fructe si razatoare, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, Masini de tocat carne pentru colectivitati, Malaxoare mecanice pentru brutarie si patiserie, Aparate de curatat fructe si razatoare, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, și Masini de tocat carne pentru colectivitati. Are sediul în Ag.i. Rentis, Grecia.

 4. BEAUVAL

  Belgia

  Compania BEAUVAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transarea carnii, Masini de tocat carne pentru colectivitati, Transarea carnii, Lamb, fresh butchered products, și Masini de tocat carne pentru colectivitati. Are sediul în Lessines, Belgia.

 5. MAVIC S.R.L.

  Italia

  Compania MAVIC S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Masini de tocat carne pentru colectivitati, Tocatoare si masini de tocat carne, și Masini de tocat carne pentru colectivitati. Are sediul în Oggiona Con Santo Stefano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Germania

  Compania BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea fructelor si legumelor - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tocat carne pentru colectivitati, Macelarii - masini si materiale, Masini de tocat carne pentru colectivitati, și Macelarii - masini si materiale. Are sediul în Reichenau, Germania.

 2. AMADO CARDENES SA

  Spania

  Compania AMADO CARDENES SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotisoare profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tocat carne pentru colectivitati, Filtre de cafea profesionale, Masini de tocat carne pentru colectivitati, și Filtre de cafea profesionale. Are sediul în Las Palmas De Gran Canari, Spania.

 3. HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN

  Germania

  Compania HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tocat carne pentru colectivitati, și Masini de tocat carne pentru colectivitati. Are sediul în Warendorf, Germania.

 4. WILK INTERNATINAL - POLAND SP. Z O.O.

  Polonia

 5. INTERMIK SP. Z O.O.

  Polonia

 1. CAGNONI ENRICO S.R.L.

  Italia

  Compania CAGNONI ENRICO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Gallarate, Italia.

 2. C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C.

  Italia

  Compania C.M.D. DI CARLINI GIUSEPPE&C S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Tocatoare si masini de tocat carne, electric graters for commercial use, household electric graters, și electric coffee grinders. Are sediul în Verucchio, Italia.

 1. QUAGLIA FRANCO

  Italia

 2. COLELLA MAFALDA

  Italia

 3. OFFICINE C.G.T. S.R.L.

  Italia

 4. ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO

  Italia

  Compania ELIDAN S.N.C. DI MAROSSI E CARRARO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru prelucrarea carnii, Tocatoare si masini de tocat carne, Masini pentru prelucrarea carnii, și Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Bergamo, Italia.

 5. BONFATTI ENGINEERING DI BONFATTI SABBIONI GUGLIELMO

  Italia

 6. MULTI SERVICE S.N.C. DI GAZZELLA DANILO E MALVESTITI FRANCESCO

  Italia

 7. VE.BA. S.N.C.

  Italia

  Compania VE.BA. S.N.C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Torino, Italia.

 8. BECKERS ITALY S.R.L.

  Italia

 1. A.C.R. S.R.L.

  Italia

  Compania A.C.R. S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Gallarate, Italia.

 2. O.M.S. S.R.L.

  Italia

  Compania O.M.S. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Jerago Con Orago, Italia.

 3. MAINERI LUCIANO & C. S.N.C. DI MAINERI ROBERTO & C

  Italia

 4. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italia

  Compania BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Casale Monferrato, Italia.

 5. FRATELLI CONTE DI CONTE FRANCESCO MARCELLO E C. S.N.C.

  Italia

 6. BENELLI MAURIZIO

  Italia

  Compania BENELLI MAURIZIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Cantarire si dozare - instalatii si aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru prelucrarea carnii, Tocatoare si masini de tocat carne, Masini pentru prelucrarea carnii, și Tocatoare si masini de tocat carne. Are sediul în Bologna, Italia.

 7. SIRMAN S.P.A.

  Italia

  Compania SIRMAN S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Curtarolo, Italia.

 8. C.B.C. DI CORTICELLI VALTER & ERNESTO & C. ( S.N.C. )

  Italia

 9. O.M.A.R. S.N.C. DI CUCCHI M.STEFANO & C.

  Italia

 10. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Italia

  Compania DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru prelucrarea carnii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocatoare si masini de tocat carne, Feliatoare pentru macelarii si mezelarii, Tocatoare si masini de tocat carne, și Feliatoare pentru macelarii si mezelarii. Are sediul în Verbania, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit